Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ο Γιος μου εφτασε σε ηλικία που θέλει να παίζει στον υπολογιστη (έχει ξετρελαθει με τα Lego). Όμως εγώ την ίδια ώρα χρειάζομαι τον υπολογιστή. Έτσι Σύνδεσα και την τηλεοραση στην κάρτα γραφικών. Το θέμα μου είναι πως ότι και αν έχω προσπαθήσει, όταν το παιχνίδι τρέχει, η άλλη οθόνη δεν κάνει τίποτα. Δεν υπάρχει ποντίκι ούτε πληκτρολόγιο. Δοκιμασα να το τρεξω windowed, έχω ποντίκι στην άλλη οθόνη, αλλά με το που πατήσω κάτι, σταματάει το παιχνίδι. Νομίζω πως το σύστημα μου μπορεί να τρέξει ταυτόχρονα και το Lego, και τον Chrome (η gpu είναι στο 8% και η cpu στο 4%.) Υπάρχει κάποιος σωστός τρόπος να το κάνω?

Δημοσ.

Δεν έχει να κάνει με το αν το σύστημά σου μπορεί να τρέξει τις δύο εφαρμογές, αλλά με το ότι θέλεις να ελέγξεις και τις δύο ταυτόχρονα με δύο διαφορετικά ποντίκια/πληκτρολόγια (αν κατάλαβα σωστά όπως τα περιγράφεις).

Αυτό δεν γίνεται στα Windows, τουλάχιστον όχι εύκολα.

Ρίξε κι εδώ μια ματιά για προγράμματα που ίσως βοηθήσουν.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Kris_Lyn είπε

Δεν έχει να κάνει με το αν το σύστημά σου μπορεί να τρέξει τις δύο εφαρμογές, αλλά με το ότι θέλεις να ελέγξεις και τις δύο ταυτόχρονα με δύο διαφορετικά ποντίκια/πληκτρολόγια (αν κατάλαβα σωστά όπως τα περιγράφεις).

Αυτό δεν γίνεται στα Windows, τουλάχιστον όχι εύκολα.

Ρίξε κι εδώ μια ματιά για προγράμματα που ίσως βοηθήσουν.

Ξεχασα να αναφερω πως ο χειρισμός του παιχνιδιού είναι με gamepad 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχει σημασία, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Δεν μπορείς να έχεις δύο διαφορετικούς χρήστες με αυτόν τον τρόπο. Είναι σαν να προσπαθείς με το ποντίκι να κλικάρεις στον Chrome και με το πληκτρολόγιο να γράφεις στο Word. Απλά δεν γίνεται (χωρίς κάποιο software), κάθε φορά το ενεργό παράθυρο θα είναι ένα.

Επεξ/σία από Kris_Lyn

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...