gloup81 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα. Ο Γιος μου εφτασε σε ηλικία που θέλει να παίζει στον υπολογιστη (έχει ξετρελαθει με τα Lego). Όμως εγώ την ίδια ώρα χρειάζομαι τον υπολογιστή. Έτσι Σύνδεσα και την τηλεοραση στην κάρτα γραφικών. Το θέμα μου είναι πως ότι και αν έχω προσπαθήσει, όταν το παιχνίδι τρέχει, η άλλη οθόνη δεν κάνει τίποτα. Δεν υπάρχει ποντίκι ούτε πληκτρολόγιο. Δοκιμασα να το τρεξω windowed, έχω ποντίκι στην άλλη οθόνη, αλλά με το που πατήσω κάτι, σταματάει το παιχνίδι. Νομίζω πως το σύστημα μου μπορεί να τρέξει ταυτόχρονα και το Lego, και τον Chrome (η gpu είναι στο 8% και η cpu στο 4%.) Υπάρχει κάποιος σωστός τρόπος να το κάνω?
Kris_Lyn Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δεν έχει να κάνει με το αν το σύστημά σου μπορεί να τρέξει τις δύο εφαρμογές, αλλά με το ότι θέλεις να ελέγξεις και τις δύο ταυτόχρονα με δύο διαφορετικά ποντίκια/πληκτρολόγια (αν κατάλαβα σωστά όπως τα περιγράφεις). Αυτό δεν γίνεται στα Windows, τουλάχιστον όχι εύκολα. Ρίξε κι εδώ μια ματιά για προγράμματα που ίσως βοηθήσουν.
gloup81 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, Kris_Lyn είπε Δεν έχει να κάνει με το αν το σύστημά σου μπορεί να τρέξει τις δύο εφαρμογές, αλλά με το ότι θέλεις να ελέγξεις και τις δύο ταυτόχρονα με δύο διαφορετικά ποντίκια/πληκτρολόγια (αν κατάλαβα σωστά όπως τα περιγράφεις). Αυτό δεν γίνεται στα Windows, τουλάχιστον όχι εύκολα. Ρίξε κι εδώ μια ματιά για προγράμματα που ίσως βοηθήσουν. Ξεχασα να αναφερω πως ο χειρισμός του παιχνιδιού είναι με gamepad
Kris_Lyn Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν έχει σημασία, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Δεν μπορείς να έχεις δύο διαφορετικούς χρήστες με αυτόν τον τρόπο. Είναι σαν να προσπαθείς με το ποντίκι να κλικάρεις στον Chrome και με το πληκτρολόγιο να γράφεις στο Word. Απλά δεν γίνεται (χωρίς κάποιο software), κάθε φορά το ενεργό παράθυρο θα είναι ένα. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2019 από Kris_Lyn
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα