Iliaspol Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα φίλοι μου, πως μπορώ να βάλω ορθογραφικό έλεγχο σε Open Office 4.0.1? (ελληνικά εννοείτε). Τα προγράμματα που προτείνονται στο διαδίκτυο όταν τα κατεβάζω μου γράφει <<αυτό το πρόγραμμα ενδέχεται να κάνει κακό στον υπολογιστη σας>> και έτσι αναγκάζομαι και το απορρίπτω.
Fortistis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δες το ΑΡΙ του OpenOffice. Λογικά έχει hooks/callbacks/functions για να βάλεις ορθογραφικό έλεγχο.
Iliaspol Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Βρε παιδιά έχω φάει την ταλαιπωρία της ζωής μου... Όσο και αν προσπαθώ δεν μπορώ να εγκαταστήσω ορθογραφικό έλεγχο στο open office. Το ίδιο το open office με παραπέμπει στο απατσι αλλά το πρόγραμμα που κατεβάζει είναι τζουφιο μάλλον και δεν έχει τίποτα μέσα. Μήπως μπορείτε να με πληροφορήσετε κάπως ποιο συγκεκριμένα μήπως βγάλω κάποια άκρη? Σας ευχαριστώ
Fortistis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Εάν δεν καταλαβαίνεις γιατί δεν παίρνεις απάντηση σε αυτό το sub-forum, τότε δεν πρέπει να έχεις και ορθογραφικό έλεγχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα