stelios18120 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Οποίος θέλει συνδρομή για ps4 ήρθε η ώρα να πάρει. https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/playstation-4/periferiaka-ps4/131522-sony-card-playstation-plus-365days Με μόνο 40.5€ 3 3
johni41 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 ξερουμε για ποσο χρονο μπορουμε να μη την ενεργοποιησουμε? γιατι μου ληγει τελη νοεμβριου η δικια μου. αν την ενεργοποιησω τωρα θα προστεθει στην υπαρχουσα και θα παει π.χ του χρονου το νεομβρη αντι για φετος που ληγει κανονικα?
lefteris_007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 33 λεπτά πριν, johni41 είπε ξερουμε για ποσο χρονο μπορουμε να μη την ενεργοποιησουμε? γιατι μου ληγει τελη νοεμβριου η δικια μου. αν την ενεργοποιησω τωρα θα προστεθει στην υπαρχουσα και θα παει π.χ του χρονου το νεομβρη αντι για φετος που ληγει κανονικα? Φυσικά θα προστεθεί επιπλέον...δεν θα χάσεις κανέναν μήνα όποια στιγμή κι αν την ενεργοποιήσεις 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δεν παίζει να αγοράσουμε ηλεκτρονικά; Πρέπει να τρέχω σε κότσο; Την τελευταία φορά είχα άσχημη εμπειρία σε προσφορά τους...
Nemesis_rds Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Γιατί να μην παίζει; Την έχει στο eshop του. Την παραγγέλνεις και στη στέλνουν σπίτι. Την έχει και το πλαίσιο, στα 40€, αν το προτιμάς. Λογικά θα γίνει price match και από τα υπόλοιπα καταστήματα.
petroschelsea Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 38.39 στα media markt σήμερα με το club day
AntiCambeR Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, petroschelsea είπε 38.39 στα media markt σήμερα με το club day Είμαι μέλος αλλά δεν έχει πλέον κοντά στην περιοχή μου διαθέσιμες κάρτες.Επειδή στο Media όπως και οι άλλοι χρεώνουν μεταφορικά,παρήγγειλα 2 κάρτες απο το Πλαίσιο στα 39.90€ η 1.Για παραλαβή απο το κοντινότερο κατάστημα. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2019 από AntiCambeR
overpower Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, petroschelsea είπε 38.39 στα media markt σήμερα με το club day Χμμμμ μου βγαζει 45 ευρω και ειμαι μελος. Μπορω να τσεκαρω καπου αν ειμαι οντως μελος? Εχω και καρτα Οκ η τιμη μπαινει στο καλαθι Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2019 από overpower
overpower Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Το χουν βγάλει από χτες Οταν ανοιγω την ps καρτα στο MM, βγαζει κατω αριστερα μηνυμα για επιπλεον 10%, το οποιο ομως δεν το βλεπω ουτε στο καλαθι Οκ μαλλον επειδη δεν ειναι διαθεσιμο. Θα παρω ειτε απο Κωτσο ή απο Πλαισιο Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2019 από overpower
Mhlogiatros Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 I know . Πρώτη αγορά που θα έκανα από markt αλλά δε με θελουν οι γερμαναραδες Μη τρελαίνεστε παντού μπορείς να το βρεις και online στο psn ΜΟΝΟ αν δεν έχεις καθόλου συνδρομή όμως
AntiCambeR Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε I know . Πρώτη αγορά που θα έκανα από markt αλλά δε με θελουν οι γερμαναραδες Μη τρελαίνεστε παντού μπορείς να το βρεις και online στο psn ΜΟΝΟ αν δεν έχεις καθόλου συνδρομή όμως Υπάρχει και το max play.gr που έχει την 12μηνη στα 53€ αντί για 60€.Αξιόπιστο και άμεσο.Δεν πας σε κατάστημα,ούτε παραγγέλνεις καν.Πληρώνεις μέσω PayPal και στέλνει τον κωδικό αμέσως. 1
overpower Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 16 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε I know . Πρώτη αγορά που θα έκανα από markt αλλά δε με θελουν οι γερμαναραδες Μη τρελαίνεστε παντού μπορείς να το βρεις και online στο psn ΜΟΝΟ αν δεν έχεις καθόλου συνδρομή όμως Απλα με βολευε και για αλλα πραγματα, αλλα οκ, πηρα οτι ηθελα απο Κωτσο τελικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα