Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξερουμε για ποσο χρονο μπορουμε να μη την ενεργοποιησουμε? γιατι μου ληγει τελη νοεμβριου η δικια μου. αν την ενεργοποιησω τωρα θα προστεθει στην υπαρχουσα και θα παει π.χ του χρονου το νεομβρη αντι για φετος που ληγει κανονικα?

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, johni41 είπε

ξερουμε για ποσο χρονο μπορουμε να μη την ενεργοποιησουμε? γιατι μου ληγει τελη νοεμβριου η δικια μου. αν την ενεργοποιησω τωρα θα προστεθει στην υπαρχουσα και θα παει π.χ του χρονου το νεομβρη αντι για φετος που ληγει κανονικα?

Φυσικά θα προστεθεί επιπλέον...δεν θα χάσεις κανέναν μήνα όποια στιγμή κι αν την ενεργοποιήσεις

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν παίζει να αγοράσουμε ηλεκτρονικά; Πρέπει να τρέχω σε κότσο; Την τελευταία φορά είχα άσχημη εμπειρία σε προσφορά τους... 

Δημοσ.

Γιατί να μην παίζει; Την έχει στο eshop του. Την παραγγέλνεις και στη στέλνουν σπίτι. 

Την έχει και το πλαίσιο, στα 40€, αν το προτιμάς. Λογικά θα γίνει price match και από τα υπόλοιπα καταστήματα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, petroschelsea είπε

38.39 στα media markt σήμερα με το club day

Είμαι μέλος αλλά δεν έχει πλέον κοντά στην περιοχή μου διαθέσιμες κάρτες.Επειδή στο Media όπως και οι άλλοι χρεώνουν μεταφορικά,παρήγγειλα 2 κάρτες απο το Πλαίσιο στα 39.90€ η 1.Για παραλαβή απο το κοντινότερο κατάστημα.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, petroschelsea είπε

38.39 στα media markt σήμερα με το club day

Χμμμμ μου βγαζει 45 ευρω και ειμαι μελος. Μπορω να τσεκαρω καπου αν ειμαι οντως μελος? Εχω και καρτα

Οκ η τιμη μπαινει στο καλαθι

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Το χουν βγάλει από χτες 

Οταν ανοιγω την ps καρτα στο MM, βγαζει κατω αριστερα μηνυμα για επιπλεον 10%, το οποιο ομως δεν το βλεπω ουτε στο καλαθι

Οκ μαλλον επειδη δεν ειναι διαθεσιμο. Θα παρω ειτε απο Κωτσο ή απο Πλαισιο

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ.

I know . Πρώτη αγορά που θα έκανα από markt αλλά δε με θελουν οι γερμαναραδες :P Μη τρελαίνεστε παντού μπορείς να το βρεις και online στο psn ΜΟΝΟ αν δεν έχεις καθόλου συνδρομή όμως 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

I know . Πρώτη αγορά που θα έκανα από markt αλλά δε με θελουν οι γερμαναραδες :P Μη τρελαίνεστε παντού μπορείς να το βρεις και online στο psn ΜΟΝΟ αν δεν έχεις καθόλου συνδρομή όμως 

Υπάρχει και το max play.gr που έχει την 12μηνη στα 53€ αντί για 60€.Αξιόπιστο και άμεσο.Δεν πας σε κατάστημα,ούτε παραγγέλνεις καν.Πληρώνεις μέσω PayPal και στέλνει τον κωδικό αμέσως.

• Confused 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Απλα με βολευε και για αλλα πραγματα, αλλα οκ, πηρα οτι ηθελα απο Κωτσο τελικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...