xavier Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Τα γραφικα που ειχε το 8 οταν κυκλοφορησε ηταν τοσσο καλυτερα απο οτιδηποτε αλλο επαιζε εκεινη την εποχη, που δεν μπορουσες να το συγκρινεις με οτιδηποτε αλλο...
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 7 ώρες πριν, di maria kun είπε Ερώτηση, ποια θεωρείται την κορυφαία εισαγωγή (μόνο εισαγωγή). 6 η 8? Η καποια αλλη? Καλή εισαγωγή έχει και το 15 Από εισαγωγή θα διάλεγα 8 ή 10.
logistoulis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) εισαγωγή 8 για μένα με διαφορά ο,τι καλύτερο , μόνο εισαγωγή tekken 3 μπορείς να πεις ότι ήταν καλύτερη και πάλι όχι τόσο γαμάτη από Χ μου άρεσε αυτό το μέρος Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2019 από logistoulis
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 On 18/03/2019 at 03:17, nickname2016 said: Δεν έχω να πω κάτι που δεν ειπώθηκε, θα προσθέσω μόνο ότι. 1. το ff9 υπάρχει και στο android(αρκετά μεγάλο download) 2. 7, 8, 9 ήταν κοντά οι εποχές που κυκλοφόρησαν αυτα τα 3. Το θέμα ειναι οτι ειναι χαραγμενα βαθεια μεσα μας. Ειναι κομματι της ζωης μας, της εφηβείας μου(μας). Γι αυτο αυτα τα 3 ειναι μοναδικα παιχνιδια. Για μενα το καλύτερό κ πιο ξεχωριστό ειναι το 8. Μου αρέσουν σχεδόν το ίδιο το 9 κ το 7. Δεν μπορώ να εκφράσω στον γραπτό λόγο αυτό π νιώθω. Αυτα τα παιχνίδια ειναι βιωμα από την 1η Γυμνασίου έως την 2α Λυκείου. Να είσαι προετοιμασμένος για κάμποσο grinding ώστε να κάνεις lvl up προκειμένου να προχωρήσεις ομαλά κ να μην χάνεις από τους αρχηγούς ή διάφορους αντιπάλους. θα ξεκινούσα το 9 στη θέση σου. ειναι μαγικο με ομορφα visuals κ καλή ιστορία. Έχε υπόψιν ότι τα ff φημίζονται για την υπέροχη μουσική τους...nobuο uematsu, yoshinori kitase είναι 2 από τους μουσικούς π γράφουν την αριστουργηματική μουσική των ff , νομίζω έως το 10 μετά τα ψηλοπαρατησα. have fun ο.τι κ αν διαλεξεις On 18/03/2019 at 09:45, Edel said: To 9 είναι μαγικό παιχνίδι με απίστευτη ιστορία. Κατ εμέ είναι η καλύτερη ιστορία μεταξύ 7-15. Μια επιφύλαξη για το 12 που δε το έχω παίξει Συμφωνώ απολύτως με όλα. Το 9 είχε ιδιαίτερο στυλ. Ο δε Nobuo Uematsu...... ❤️
DimosMcLaren Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 1.2.3. Final Fantasy X 4. Final Fantasy XII Τα υπόλοιπα δεν βλέπονται θα σου φύγουν τα μάτια.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Για το ΧΙΙ αυτό που με χάλασε είναι το πόσο πολύ αντιγράφει το star wars.Τόσο πολύ που πραγματικά με έβγαλε εντελώς κλίματος.Δεν είχα την αίσθηση οτι παίζω κάποιο final fantasy.Που όσο διαφορετικά και να είναι μεταξύ τους μέχρι και το Χ είχαν μια συγκεκριμένη αισθητική που έκανε τη σειρά να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες.Με το ΧΙΙ και μετά αυτό άλλαξε.Δεν είναι κακό παιχνίδι.Αντίθετα.Αλλά αν έχεις ξεκινήσει τη σειρά πριν το Χ και έχεις παίξεις τουλάχιστον τα 7 8 και 9 κάθεται περίεργα το 12.
logistoulis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 μου άρεσαν αυτά τα βιντεάκια παρωδία για όλα τα ff από το 1 ως το 10 3
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 On 25/03/2019 at 19:51, DimosMcLaren said: 1.2.3. Final Fantasy X 4. Final Fantasy XII Τα υπόλοιπα δεν βλέπονται θα σου φύγουν τα μάτια. Παίζω ξανά το ΙΧ στο NSw αυτό τον καιρό και σε διαβεβαιώνω ότι τα μάτια μου είναι στη θέση τους. 3
nosugar Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Θα απέφευγα Το πρώτο. Γιατί ουσιαστικά δεν έχει ιστορία και το gameplay δεν είναι ισορροπημένο. Το δεύτερο. Διαφορετικό σύστημα leveling(προσωπικά δεν μου άρεσε) κακoσχεδιασμένα dungeons. To 13....no comments.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα