Προς το περιεχόμενο

Fiat Evo 135

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σκέφτομαι να πάρω μεταχειρισμένο fiat Evo την έκδοση με τα 135 άλογα Τούρμπο θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος για πιθανά προβλήματα που βγάζουν και επειδή είναι κ ανεβασμένο σε άλογα αν κάποιος γνωρίζει για την αντοχή του κινητήρα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά έχεις ξεχάσει ότι αναφέρεσαι στο punto (λογικά)  στο μυαλό μου τουλάχιστον μόνο το Punto μου έρχεται στα 1400κυβικα και 135 άλογα. 

Κινητήρας διαμάντι, κλασική fiat που πατροπαράδοτα βγάζει σκυλιά κινητήρες. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει και καλή κατανάλωση. 

Τώρα για το συγκεκριμένο που έχεις βρει θα πρέπει να το πας για έλεγχο για να έχεις εικόνα σε τι κατάσταση είναι. 

Επεξ/σία από panoskatos
Δημοσ.
2 ώρες πριν, panoskatos είπε

Βασικά έχεις ξεχάσει ότι αναφέρεσαι στο punto (λογικά)  στο μυαλό μου τουλάχιστον μόνο το Punto μου έρχεται στα 1400κυβικα και 135 άλογα. 

Κινητήρας διαμάντι, κλασική fiat που πατροπαράδοτα βγάζει σκυλιά κινητήρες. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει και καλή κατανάλωση. 

Τώρα για το συγκεκριμένο που έχεις βρει θα πρέπει να το πας για έλεγχο για να έχεις εικόνα σε τι κατάσταση είναι. 

Ενταξει το ξεχασε αλλα ετσι κ αλλιως δεν υπαρχει κατι αλλο σε fiat με ονομα EVO.

8 ώρες πριν, Dkl347 είπε

Καλησπερα σκέφτομαι να πάρω μεταχειρισμένο fiat Evo την έκδοση με τα 135 άλογα Τούρμπο θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος για πιθανά προβλήματα που βγάζουν και επειδή είναι κ ανεβασμένο σε άλογα αν κάποιος γνωρίζει για την αντοχή του κινητήρα 

Φιλε μου, οπως σου ειπε κ ο panoskatos, γενικα τα fiat ειδικα απο κινητηρες μην τα φοβασαι καθολου.Δεν μπορεις να φανταστεις τι αντοχες εχουν.Απλα να το ελεγξεις σε εναν μηχανικο για την ολη κατασταση απο τον προηγουμενο χρηστη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Δεν είχε βγει το punto evo με multiair 135ρη? Είναι tjet 120ρι ανεβασμένο στα 135?

1.4 16V T-jet MultiAir (135 Hp)

Επεξ/σία από chsam
  • Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, chsam said:

1.4 16V T-jet MultiAir (135 Hp)

Επειδή αναφέρει στο πρώτο ποστ για ανεβασμένο αναρωτιέμαι...!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...