jimatlas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) γεια σας Είχα αυτόν τον μίκτη νιπτήρα (OLSKAR από ΙΚΕΑ) ο οποίος είναι χαμηλός. Λόγω μωρών, όμως, τώρα δεν βολεύει για τα πλυσίματά τους. Υπάρχει κάποιος τρόπος (επέκταση, δαχτυλίδι) για να μπορέσει να ψηλώσει; Ή πάω για άλλον με ψηλό λαιμό; Ευχαριστώ Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2019 από jimatlas
dpolal Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Κοίτα για κάτι τέτοιο: https://www.skroutz.gr/c/1844/mpataries_niptira/f/703553/psili.html?o=μπαταρια+νιπτηρα&order_by=popularity&order_dir=desc Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2019 από dpolal
jimatlas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Ευχαριστώ. Προτείνεις δλδ αλλαγή σε μίκτη με ψηλό λαιμό, δεν υπάρχει τρόπος να ψηλώσει αυτός που έχω (είναι πολύ καινούριος).
SB_1957 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 19 λεπτά πριν, jimatlas είπε Ευχαριστώ. Προτείνεις δλδ αλλαγή σε μίκτη με ψηλό λαιμό, δεν υπάρχει τρόπος να ψηλώσει αυτός που έχω (είναι πολύ καινούριος). Ίσως θα σε εξυπηρετούσε κάτι τέτοιο https://www.lidl-service.com/cps/rde/xchg/SID-F2B0E1CC-442EEC73/lsp/hs.xsl/product.html?id=370591730&title=Tηλέφωνο+ντους+νιπτήρα&count=1 Το φέρνει κατά καιρούς το lidl 1
jimatlas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ok, ευχαριστώ. Θα πρέπει πάλι να αγοράσω κάτι καινούριο που δεν ξέρω κι αν θα βολέψει, είναι στριμωγμένα τα πράγματα. Για προέκταση, επέκταση, δαχτυλίδι κλπ δεν έχει ακούσει κάποιος κάτι; Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2019 από jimatlas
SB_1957 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, jimatlas είπε Ok, ευχαριστώ. Θα πρέπει πάλι να αγοράσω κάτι καινούριο που δεν ξέρω κι αν θα βολέψει, είναι στριμωγμένα τα πράγματα. Για προέκταση, επέκταση, δαχτυλίδι κλπ δεν έχει ακούσει κάποιος κάτι; Ακόμη κι αν βρεις κάτι που να μπορεί να "ψηλώσει" την βρύση θα χρειαστείς υδραυλικό! Ενώ αυτό που σου πρότεινα, δεν ξέρω αν υπάρχει εκτός lidl, απλά το βιδώνεις στη βρύση και έχεις δύο σε ένα. χωρίς να χρειαστείς υδραυλικό. Δεν καταλαβαίνω πώς θα μπορούσες να κάνεις κάτι χωρίς να πληρώσεις? Εύχομαι να βρεις την ανέξοδη λύση που θέλεις. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2019 από SB_1957
papoys1 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, jimatlas είπε Ok, ευχαριστώ. Θα πρέπει πάλι να αγοράσω κάτι καινούριο που δεν ξέρω κι αν θα βολέψει, είναι στριμωγμένα τα πράγματα. Για προέκταση, επέκταση, δαχτυλίδι κλπ δεν έχει ακούσει κάποιος κάτι; Όχι δεν υπάρχει κάτι να την ψηλώσεις εξάλλου είναι αδύνατον γιατί μετά πως θα βιδωθεί στο νιπτήρα.Δυστυχώς πρέπει να πας σε καινούργια.Οι νιπτήρες μπάνιου όμως χαμηλές χρησιμοποιούν περίπου τέτοιου ύψους ζήτημα να βρεις 2-3 πόντους ψηλότερη.Ψηλές είναι για το νεροχύτη κουζίνας οι οποίες αν μπουν στο νιπτήρα μπάνιου θα πετάγονται τα νερά έξω.
SB_1957 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, papoys1 είπε Όχι δεν υπάρχει κάτι να την ψηλώσεις εξάλλου είναι αδύνατον γιατί μετά πως θα βιδωθεί στο νιπτήρα.Δυστυχώς πρέπει να πας σε καινούργια.Οι νιπτήρες μπάνιου όμως χαμηλές χρησιμοποιούν περίπου τέτοιου ύψους ζήτημα να βρεις 2-3 πόντους ψηλότερη.Ψηλές είναι για το νεροχύτη κουζίνας οι οποίες αν μπουν στο νιπτήρα μπάνιου θα πετάγονται τα νερά έξω. Εχουμε βάλει ψηλή βρύση στους νιπτήρες και δεν υπάρχει πρόβλημα.
jimatlas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα ήμουν διατεθειμένος να πληρώσω για την όποια επέκταση/προέκταση κλπ. Έχουμε δει διαφόρων τύπων αντάπτορες, συνδέσμους και προεκτάσεις για διάφορα υλικά, μέταλλα, πλαστικά, pvc. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο άλυτο τεχνικό πρόβλημα για αυτό που ζητάω. Απλώς, απ' ότι καταλαβαίνω, δεν το έχει φτιάξει η βιομηχανία. Το να πας από 1/2 σε μία ίντσα δλδ πώς λύθηκε;
dpolal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, jimatlas είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα ήμουν διατεθειμένος να πληρώσω για την όποια επέκταση/προέκταση κλπ. Έχουμε δει διαφόρων τύπων αντάπτορες, συνδέσμους και προεκτάσεις για διάφορα υλικά, μέταλλα, πλαστικά, pvc. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο άλυτο τεχνικό πρόβλημα για αυτό που ζητάω. Απλώς, απ' ότι καταλαβαίνω, δεν το έχει φτιάξει η βιομηχανία. Το να πας από 1/2 σε μία ίντσα δλδ πώς λύθηκε; Δεν έχει καμμία σχέση η αλλαγή της διατομής των σωλήνων με την επέκταση που ψάχνεις εσύ για τον απλούστατο λόγο ότι δεν είναι στάνταρ το μέγεθος των βρυσών. Το «σώμα» τους, δηλαδή η βάση που βιδώνει στον νιπτήρα, είναι διαφορετικό ανά εταιρεία και ανά μοντέλο και πάνω σε αυτό μπαίνει η βίδα στήριξης και οι σωλήνες τροφοδοσίας ζεστού/κρύου. Θα έπρεπε να δημιουργείται για τον κάθε τύπο βρύσης ξεχωριστή βάση και επιπλέον για διάφορα ύψη. Δεν έχει νόημα κάτι τέτοιο και για αυτό το λόγο αυξομειώνεται το μήκος από το ρουξούνι της για να βρίσκει ο κάθε ένας πελάτη το μέγεθος που τον βολεύει. Η φθηνότερη βρύση που μπορείς να βρείς ξεκινάει από τα 18€ και αν πιάνουν τα χέρια σου την εγκαθιστάς και μόνος χωρίς έξοδα, δεν είναι κάνα τρελό ποσό και μπορείς να κρατήσεις την παλιά βρύση αν είναι ποιό ποιοτική και να την εγκαταστήσεις ξανά στην θέση της μετά από κάνα χρόνο που δεν θα χωράει το μωρό από κάτω. . . . Πάντως μην έχεις την εντύπωση ότι θα βολεύει το παιδί να πλένεται στο νιπτήρα για πολύ καιρό, μόλις ψηλώσει λίγο, τα πόδια του θα βρίσκουν στον νιπτήρα και θα είναι πολύ επικίνδυνο να δώσει ασυναίσθητα μια κλωτσιά και να σας φύγει μέσα από τα χέρια. Για αλλαγή πάνας καλύτερα σε πάγκο και καθάρισμα με μωρομάντηλα και το βράδυ μπάνιο σε ειδική λεκάνη με θέση για να κάθεται το παιδί μισοξαπλωμένο.
gkasta Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Φίλε μου πριν 2 χρόνια ήμουν στην ίδια ακριβώς κατάσταση. Πήρα μια ψηλή μπαταρία του 20αρικου που λυγίζει ο λαιμός της, την άλλαξα μονος μου σε ένα 10λεπτο( δες βιντεάκια στο youtube). Τώρα είμαι στην φάση που την βγάζω για να ξαναβάλω την παλιά..:-) Να σου ζήσουν!!! 1
jimatlas Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες και τις ευχές! Την άλλαξα ήδη με ψηλόλαιμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα