masteripper Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Κατα τύχη έπεσα στις λίστες των ΚΑΦΑΟ που δημοσιεύει η ΕΕΤΤ...βλέπω ότι το ΚΑΦΑΟ μου δεν είναι σε καμμία λίστα...αυτό σημαίνει ότι στο προσεχές μέλλον δεν θα δούμε φώς.. ?
NikosKallithea Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 24 λεπτά πριν, masteripper είπε αυτό σημαίνει ότι δεν θα δούμε φώς Αυτό
Turbani Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Στις 15/3/2019 στις 1:49 ΜΜ, masteripper είπε Κατα τύχη έπεσα στις λίστες των ΚΑΦΑΟ που δημοσιεύει η ΕΕΤΤ...βλέπω ότι το ΚΑΦΑΟ μου δεν είναι σε καμμία λίστα...αυτό σημαίνει ότι στο προσεχές μέλλον δεν θα δούμε φώς.. ? Που την βρήκες αυτη την λιστα?
pabou13 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Η λιστα ειναι εδω: https://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Electronic_Communications/Telecoms/VDSLvectoring/assignments/ @masteripper: Σε ποια περιοχη βρισκεσαι; Εισαι κοντα στο αστικο κεντρο; Τι ταχυτητες πιανεις τωρα; Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2019 από pabou13
skiabox Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Ισχύει φαντάζομαι γενικά εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων όπως σε εμένα που δεν ήμουν στις λίστες αλλά έκανε ο δήμος ανακαίνιση με 1 εκατομμύριο ευρώ όλον τον δρόμο και τα πεζοδρόμια μαζί, οπότε μπήκανε υποδοχές για οπτικές ίνες και αλλάξανε και όλα τα καφάο σε καινούρια,
Turbani Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 6 ώρες πριν, skiabox είπε Ισχύει φαντάζομαι γενικά εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων όπως σε εμένα που δεν ήμουν στις λίστες αλλά έκανε ο δήμος ανακαίνιση με 1 εκατομμύριο ευρώ όλον τον δρόμο και τα πεζοδρόμια μαζί, οπότε μπήκανε υποδοχές για οπτικές ίνες και αλλάξανε και όλα τα καφάο σε καινούρια, 1 εκατομμυριο ευρω μπατζετ ο δημος ε?Μπραβο,οχι μπραβο!
skiabox Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Turbani είπε 1 εκατομμυριο ευρω μπατζετ ο δημος ε?Μπραβο,οχι μπραβο! Κάπου είχα διαβάσει ότι έχουμε 12 φορές το κόστος της Ισπανίας ανά χιλιόμετρο ασφαλτοστρωσης.
Mhlogiatros Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Παραπανω γιατι μετα τα σκαβουμε παλι Η χαλαει "καθεται" αφου εχουν φαει τα στρωματα απο κατω
markon Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Με τεχνικό του ΟΤΕ που είχα μιλήσει τον περασμένο Οκτώβριο τον είχα ρωτήσει εάν θα άλλαχτη το καφαο που περνώ γραμμή (όπου δεν είναι στην λίστα της εεττ) για να μπει καμπίνα και μου είχε πει ότι κάποια στιγμή το μέλλον θα άλλαχτη τώρα αυτή η κάποια στιγμή μπορεί να είναι και σε 1 χρονο μπορεί και 5 χρονια μπορει και σε 10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα