Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου ένα τ400 της lenovo. To μηχάνημα ήταν με 2 gb ram και ενα 5400rpm μηχανικό δίσκο...από επεξεργαστή έχει τον c2d p8600.

Αναβάθμισα σε 8gb ram και 480gb ssd τα οποία και είχα στην άκρη και είδα θεαματική διαφορά σε όλους τους τομείς.Η ερώτηση που έχω να κάνω όμως είναι η εξής : "Αξίζει εν έτει 2019 ένα τέτοιο μηχάνημα;;; Μπορεί να ανταπεξέλθει στις σημερινές ανάγκες;;;"

Δημοσ.

Είναι ανάλογα την χρήση που κάνεις.Οπως είπες και μόνος σου είδες διαφορά.Για απλη χρήση είναι μια χαρά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξαρτάται την χρήση ρε φιλε.
Ποιες είναι οι σημερινές εργασίες; Facebook και YT; Προγραμματισμός; Σχεδίαση;
Βοήθα για να βοηθηθείς.

Επεξ/σία από donblunts
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, donblunts είπε

Εξαρτάται την χρήση ρε φιλε.
Ποιες είναι οι σημερινές εργασίες; Facebook και YT; Προγραμματισμός; Σχεδίαση;
Βοήθα για να βοηθηθείς.

Σωστή η ένσταση , το μηχάνημα αυτό το είχα παροπλισμένο στο γραφείο μου...Σκέφτηκα να το αναστήσω για να το χρισημοποιώ σε παρουσιάσεις, σε σεταρίματα ρουτερς κλπ , και γενικά μια πληρη χρήση των windows office,mail,browsing και ότι μπορεί να κάνει ένας ΙΤ με αυτό...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, nikοs είπε

Σωστή η ένσταση , το μηχάνημα αυτό το είχα παροπλισμένο στο γραφείο μου...Σκέφτηκα να το αναστήσω για να το χρισημοποιώ σε παρουσιάσεις, σε σεταρίματα ρουτερς κλπ , και γενικά μια πληρη χρήση των windows office,mail,browsing και ότι μπορεί να κάνει ένας ΙΤ με αυτό...

OK.
Υποθέτω VM δεν θα μπορεί να σηκώσει, PowerPoint και έξοδο σήματος απ'το VGA ίσως το ζορίσει αλλα βλέποντας και κάνοντας, τώρα CLI και κανένα PuTTy πολύ εύκολα.

Επεξ/σία από donblunts
Δημοσ.

Βασικά ρωτάω περισσότερο γιατί αν είναι να παραείναι χρεπάκι τότε να βγάλω ssd και ram και να το αφήσω για backup και εγώ να δω για κανένα άλλο refurbished αν όμως αξίζει σαν μηχάνημα το κρατάω ως εφεδρικό...Σίγουρα δεν θα είναι το βασικό μου pc αυτό...

Δημοσ.

Με τον SSD και την μνημη σιγουρα παιζει μπαλα για νορμαλ καθημερινη χρηση. Σιγουρα ξεχνας παιχνιδια, αλλα για τα παραπανω που αναφερεις μια χαρα θα ειναι.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, nikοs είπε

Βασικά ρωτάω περισσότερο γιατί αν είναι να παραείναι χρεπάκι τότε να βγάλω ssd και ram και να το αφήσω για backup και εγώ να δω για κανένα άλλο refurbished αν όμως αξίζει σαν μηχάνημα το κρατάω ως εφεδρικό...Σίγουρα δεν θα είναι το βασικό μου pc αυτό...

Τεστ και τεστ και τεστ και τεστ και τεστ και τεστ και τεστ και τεστ και τεστ και τεστ και τεστ και τεστ και τεστ και τεστ και τεστ και τεστ !

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι η καλυτερη περιπτωση laptop, αφενός γιατι εχει βγαλει τα λεφτα του και σε 2ο χρονο οτι και να παθει δεν σε ενδιαφερει( οι ραμ πωλούνται ο ssd μπαινει σε αλλο μηχανημα).

Για καθημερινη χρηση γραφειου ειναι μια χαρα.

Δημοσ.

Ακόμη και απο επεξεργαστική ισχύ εαν το δείς, είναι πολύ καλό για όλες τις καθημερινές εργασίες. Απο κατασκευαστική άποψη δεν θα πάθει τίποτα και ποτέ 😁

Δημοσ.

αυτά τα παλιά Thinkpad ,μην τα υποτιμάτε. Πρώτον σε ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλύτερα από αρκετά σημερινά "χρέπια" .Δεύτερον για απλές δουλειές είναι μια χαρά , άσε που έχουν keybord που δεν το έχουν πολλά σημερινά ,  και τρίτον ,μιας και έχουν βγάλει τα λεφτά τους , ό,τι και να πάθουν δεν σε νοιάζει. Εγώ ακόμη δουλεύω με  ένα παλιό W520 , και δεν το αλλάζω .Μόνο ο fingerprint reader δεν δουλεύει στα 10αρια , ελλείψει οδηγών , αλλά σιγά το θέμα.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...