native_swimmer Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Συγγνώμη αλλά γιατί τους λέτε πανάκριβους. Εγώ όσα αμάξια έχω δει να πουλάνε έχουν 2000-4000ευρώ λιγότερα από άλλα, ιδιωτών ή μαντράδων, των οποίων είναι και με λιγότερο εξοπλισμό, περισσότερα χλμ. Ή στη χειρότερη να είναι στην ίδια τιμή πάνω κάτω. 1
Dinos1973 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Στις 29/11/2021 στις 12:29 ΠΜ, orlox είπε Αγορά C3 2013 μέσα Οκτωβρίου με ανέπαφη συναλλαγή. Την ίδια μέρα ανάβει check engine. Μέχρι να βρούμε το πρόβλημα έχουν περάσει οι 7 μέρες της εγγύησης φυσικά. Αφού το βρήκαμε (έχει πρόβλημα ο καταλύτης) δεν είναι στην εγγύηση. Βιβλίο σέρβις ακόμα άφαντο. Πολλά τηλέφωνα πολύ ασυνεννοησία, στα email δεν απαντάνε αν δεν τους πάρεις πολλά τηλεφωνήματα. Ραγισμένο παρμπρίζ (και επισκευασμένο) που δεν αναφέρονταν στην καταχώριση. Ίσως να ήμασταν άτυχοι αλλά δεν θα τους ξανά προτιμούσα για αγορά μεταχειρισμένου. Αγορασες μεταχειρισμενο χωρις να εχεις ελέγξει το βιβλιο service??? Ποσο μ.....ς μπορει να ειναι καποιος ;;;;;; 1
Dantε Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Αγορασες μεταχειρισμενο χωρις να εχεις ελέγξει το βιβλιο service??? Ποσο μ.....ς μπορει να ειναι καποιος ;;;;;; Φανταζομαι αντιλαμβανεσαι οτι πλεον τα μαγειρευουν ευκολα και τα βιβλιαρακια? Αν υπαρχει κιολας.
tutuyo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 29/11/2021 στις 12:29 ΠΜ, orlox είπε Αγορά C3 2013 μέσα Οκτωβρίου με ανέπαφη συναλλαγή. Την ίδια μέρα ανάβει check engine. Μέχρι να βρούμε το πρόβλημα έχουν περάσει οι 7 μέρες της εγγύησης φυσικά. Αφού το βρήκαμε (έχει πρόβλημα ο καταλύτης) δεν είναι στην εγγύηση. Βιβλίο σέρβις ακόμα άφαντο. Πολλά τηλέφωνα πολύ ασυνεννοησία, στα email δεν απαντάνε αν δεν τους πάρεις πολλά τηλεφωνήματα. Ραγισμένο παρμπρίζ (και επισκευασμένο) που δεν αναφέρονταν στην καταχώριση. Ίσως να ήμασταν άτυχοι αλλά δεν θα τους ξανά προτιμούσα για αγορά μεταχειρισμένου. αγορασες ενα μεταχειρισμενο αυτοκινητο χωρις βιβλιαρακι σερβις, με check engine και δεν το πηγες την ιδια μερα, η εστω την επομενη πισω? Ποιος να το βρει?εσυ θα κατσεις να το ψαξεις? το ειδες απο κοντα το αυτοκινητο πριν το αγορασεις? Εκανες εσυ ενα ελεγχο, εστω με το ματι για να δεις τυχον φθορες? Σαν προβατα επι σφαγη πηγαινετε Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από tutuyo
SR20DET Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 εγω τους φωναξα να δουν ένα μεταχειρισμενο golf που ειχα βρει απο ιδιώτη και να μου λυθει η απορία αν αξίζουν τα χρήματα η υπηρεσία τους. Εντάξει δε λεω, για κανα 40λεπτο ο μαστορας μετρούσε το πάχος της βαφής παντού και έβγαλε ότι ΟΛΑ τα κομματια ήταν ξαναβαμμένα (εκτός οροφής). περίεργο μου φάνηκε γιατί μερικά σημεία εμένα μου φαινόντουσαν άρτια (π.χ. ψηλά στις πίσω κολλόνες). Μου τα χάλασε όταν τον ρώτησα αν ένας ήχος που ακουγόταν από το μοτέρ είναι φυσιολογικός και μου απάντησε "φιλε αυτά θα στα πει το συνεργείο, εγώ δεν μπορώ να ξέρω όλα τα μοτερ". Κάτω από το αμάξι δεν κοίταξε γιατί δεν μπορούσε να το σηκώσει αρκετα ..λες και ήταν κανένα πίτα χαμηλομένο. Εν κατακλείδι, αν εξαιρέσεις την πλήρη αναφορά για το τι ειναι ξαναβαμμένο, δεν κοίταξε κάτι παραπάνω απ΄οτι θα κοίταζε, τυπικά, ένας μηχανικός ή λιγο γνώστης. Τη κατάσταση στα τακάκια, λάστιχα, λάδια, νερα, εσωτερική ταπετσαρια, λάμπες τη βλέπω και μόνος μου. Στο τέλος, εννοείται ότι με αποθάρρυνε και με παρέπεμψε και στο δικό τους site που έχουν καλές ευκαιρίες. 1
unforgiven Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Στις 30/11/2021 στις 12:16 ΜΜ, native_swimmer είπε Συγγνώμη αλλά γιατί τους λέτε πανάκριβους. Εγώ όσα αμάξια έχω δει να πουλάνε έχουν 2000-4000ευρώ λιγότερα από άλλα, ιδιωτών ή μαντράδων, των οποίων είναι και με λιγότερο εξοπλισμό, περισσότερα χλμ. Ή στη χειρότερη να είναι στην ίδια τιμή πάνω κάτω. Για δώσε ένα παράδειγμα, γιατί εγώ βλέπω τιμές που δεν ξεχωρίζεις καινούργιο από μεταχειρισμένο. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Απο τη στιγμή που η Spot-a-wheel άρχισε να πουλάει, προφανώς υπάρχει conflict of interest. Δώσανε και ένα εξαιρετικό πάτημα στους μαντράδες να την απορρίπτουν (άσχετα αν πουλάνε οι ίδιοι σαπάκια). Ο έλεγχος πρέπει να γίνεται απο πραγματικά ανεξάρτητο φορέα, όπως στο εξωτερικό που αυτή την υπηρεσία την παρέχουν οι εταιρίες που δε πουλάνε αυτοκίνητα, όπως οι εταιρίες ελέγχου στη Γερμανία (TUV Rheinland, DEKRA κλπ) 7
orlox Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Στις 29/11/2021 στις 12:29 ΠΜ, orlox είπε Αγορά C3 2013 μέσα Οκτωβρίου με ανέπαφη συναλλαγή. Την ίδια μέρα ανάβει check engine. Μέχρι να βρούμε το πρόβλημα έχουν περάσει οι 7 μέρες της εγγύησης φυσικά. Αφού το βρήκαμε (έχει πρόβλημα ο καταλύτης) δεν είναι στην εγγύηση. Βιβλίο σέρβις ακόμα άφαντο. Πολλά τηλέφωνα πολύ ασυνεννοησία, στα email δεν απαντάνε αν δεν τους πάρεις πολλά τηλεφωνήματα. Ραγισμένο παρμπρίζ (και επισκευασμένο) που δεν αναφέρονταν στην καταχώριση. Ίσως να ήμασταν άτυχοι αλλά δεν θα τους ξανά προτιμούσα για αγορά μεταχειρισμένου. Να πω πως το θέμα λύθηκε όταν εμπλέχτηκε ένας υπεύθυνος από εταιρεία. Μας άλλαξαν τον καταλύτη με καινούριο και μας έστειλαν και το βιβλίο σέρβις. Με την εξέλιξη και το πως κατέλειξε το θέμα, θα τους πρότεινα. Απλά θέλουν λίγο παραπάνω οργάνωση. Όσο για το μέλος που με λέει μαλάκα.... Είμαι σε περιοχή που δεν υπάρχουν επιλογές σε μεταχειρισμένα σε ένα χωριό στη μέση του πουθενά. Η spotawheel είναι η μοναδική εταιρεία που βρήκα να καλύπτει εγγύηση, μεταφορά, έλεγχο, δόσεις και ποικιλία σε αυτοκίνητα. Ταλαιπωρήθηκα λίγο αλλά από το τελικό αποτέλεσμα είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Το αυτοκίνητο εκτός του θέματος με τον καταλύτη (που το διορθώσανε με δικά τους έξοδα) ήταν υπεράριστο. 3
Joshua21 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, orlox είπε Να πω πως το θέμα λύθηκε όταν εμπλέχτηκε ένας υπεύθυνος από εταιρεία. Μας άλλαξαν τον καταλύτη με καινούριο και μας έστειλαν και το βιβλίο σέρβις. Με την εξέλιξη και το πως κατέλειξε το θέμα, θα τους πρότεινα. Απλά θέλουν λίγο παραπάνω οργάνωση. Όσο για το μέλος που με λέει μαλάκα.... Είμαι σε περιοχή που δεν υπάρχουν επιλογές σε μεταχειρισμένα σε ένα χωριό στη μέση του πουθενά. Η spotawheel είναι η μοναδική εταιρεία που βρήκα να καλύπτει εγγύηση, μεταφορά, έλεγχο, δόσεις και ποικιλία σε αυτοκίνητα. Ταλαιπωρήθηκα λίγο αλλά από το τελικό αποτέλεσμα είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Το αυτοκίνητο εκτός του θέματος με τον καταλύτη (που το διορθώσανε με δικά τους έξοδα) ήταν υπεράριστο. Εγώ αν ήμουν στη θέση σου δεν θα τους πρότεινα, όλα αυτά που είχαν υποχρέωση έπρεπε να τα κάνουν χωρίς δεύτερη κουβέντα, χωρίς να χρειάζεται να τους ενοχλείς συνέχεια, χωρίς να ταλαιπωρηθείς. 4
sakks80 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Κάποτε η εταιρία έκανε μόνο ελέγχους έναντι 60 ευρώ και ήταν πολύ καλή. Το ξεσκονιζε το αμάξι. Μετά ασχολήθηκαν και οι ίδιοι με εμπορία αυτοκινήτων και ακούγονται πολλά παραπονα. Ότι αν τους καλέσεις να τσεκαρουν ένα αμάξι που έχεις βρεί είτε από ιδιώτη είτε από μάντρα θα το βγάλουν σκάρτο και θα σου προτείνουν αμάξια που πουλάνε αυτοί. 1 1
petercaptain1967 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Η εταιρεία είναι από τις πιο σοβαρές....αγόρασα αυτοκίνητο πεντακάθαρο και σε καλή τιμή....καλό είναι αυτοί που γράφετε να έχετε εμπειρία για να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν .... 1
Joshua21 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 18 λεπτά πριν, petercaptain1967 είπε Η εταιρεία είναι από τις πιο σοβαρές....αγόρασα αυτοκίνητο πεντακάθαρο και σε καλή τιμή....καλό είναι αυτοί που γράφετε να έχετε εμπειρία για να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν .... Καλώς τον διαφημιστή. 3 2
umbrella co. Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, petercaptain1967 είπε Η εταιρεία είναι από τις πιο σοβαρές....αγόρασα αυτοκίνητο πεντακάθαρο και σε καλή τιμή....καλό είναι αυτοί που γράφετε να έχετε εμπειρία για να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν .... lol🤣 Επεξ/σία 20 Απριλίου 2022 από umbrella co.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 13 ώρες πριν, petercaptain1967 είπε Η εταιρεία είναι από τις πιο σοβαρές....αγόρασα αυτοκίνητο πεντακάθαρο και σε καλή τιμή....καλό είναι αυτοί που γράφετε να έχετε εμπειρία για να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν .... Τουλαχιστον σου αυξησαν τον βασικο μισθο η σε έχουν με ποσοστα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα