agnostos13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Λογικά θα έχουν μπλέξει με την άρση παρακράτησης... Τα λεφτά τα έχεις βάλει στην spot-a-wheel ή στον παλιό ιδιοκτήτη; Αν τα έχεις βάλει στην spot-a-wheel μπορείς να ζητήσεις επιστροφή εφόσον δεν παραδίδουν. Πάντως μην νομίζεις οτι δεν γίνοντα αυτά, φίλος του είχαν πει από αντιπροσωπεία να παραλάβει όχημα σε 10 μέρες και πέρασε μήνας με τη δικαιολογία οτι δεν ήταν έτοιμο προς παράδοση.
dimos15 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Στις 4/2/2020 στις 9:24 ΜΜ, thanasis2880 είπε Καλησπέρα σε όλους επί του θέματος. Θα γράψω κι εγώ τη δικιά μου ιστορία εδώ αφού ρωτάνε για το spotawheel.gr Αναφέρω πρώτα την ιστορία μου που είναι 100% αληθής και όποιος θέλει ας μου στείλει μέιλ να του στείλω τα χαρτιά και τις τηλεφωνικες κουβεντες που είχαμε πει. Έδωσα 25.4 καφετιά κασέρι για ένα καλό αμάξι 2ετιας με 22000χμλ. Πριν εξοφλήσω για ευνόητους λόγους ζήτησα χαρτί εξόφλησης που ο πωλητής στην αρχή μου είπε ότι πρώτα εξοφλείται το αμάξι και μετά από μερικές μέρες το παίρνεις. Οκ. Το έκανα με πολύ φόβο. Τους είπα να μου γράψουν στο χαρτί παραγγελίας πότε θα είναι το αργότερο ημερομηνια παράδοσης. Πήγα να πάρω το χαρτί και δεν την εγραφε. Ο πωλητής Χρήστος... άφαντος ενώ του είχα επί την ώρα που θα πάω. Άλλος πωλητής μετά από τηλεφώνημα μου υπέγραψε την ημερομηνία παράδοσης οχήματος που ήταν σήμερα, 8 μέρες μετά την πλήρη εξόφληση του οχήματος και του κόστους μεταβίβασης. Να προσθέσω ότι πούλησα κι εγώ το παλιό όχημά μου και είπα στον αγοραστή έλα πάρτο την ίδια μέρα που θα έπαιρνα κι εγώ το καινούριο , με σκοπό να μην αφήσω κανένα αμάξι στο δρόμο για ευνόητους λόγους!!!! Το πρωί πήρα τον πωλητή και με ρώτησε , το πήρες; Του είπα όχι σήμερα το απόγευμα θα το πάρω!!! Όλα καλά αλλά λίγο περίεργα έως εδω.!!! Πήγα για παραλαβή μετά το τηλεφώνημα που είχα κάνει στον πωλητή και τι μου είπαν; Δεν με έχουν ενημερώσει για καμιά παράδοση σήμερα. Είπε ότι είδε 1 όχημα με την περιγραφή του νέου δικού μου, του είπα να καλέσει τον υπεύθυνο του , ο οποίος μου είπε ότι τέτοια ώρα δε μπορώ να σας απαντήσω καθώς δεν εργάζομαι αυτή την ώρα (19:00) και δεν γνωρίζω για το πότε θα γίνει η παράδοση. Πήρα τον πωλητή και του είπα σε 10 λεπτά θέλω να παραδοθεί το όχημα μου!!! Μου είπε ότι θα έπρεπε να με καλέσουν από το τμήμα παραδόσεων για να παω να παραλάβω. Πότε δε μου είχε πει κάτι τέτοιο. Τον εκραξα κι έφυγα. Υπόψιν ότι το όχημα είχε παρακράτηση κυριότητας και και με τα δικά μου τα λεφτά θα έφευγε αυτη. Και αυτός ήταν ο λογος καθυστερησης. Τα γράφω αναλυτικά γιατί μόλις τα έζησα. Επίσης μου είπαν ότι δεν έχει γίνει μεταβίβαση του οχήματος . Πολύ αστείο!!! Επίσης ότι το αμάξι ήταν για βιολογικό καθαρισμό!!! Για να συνοψίσω λοιπόν και τα υπόλοιπα αύριο. Αν το έπαιρνα το αμάξι από ιδιώτη θα εκανα τα παζάρια μου αφού είχε παρακράτηση κυριότητας. Προτείνω λοιπόν να μη δίνετε λεφτά χωρίς να γίνει μεταβίβαση. Αυτοί παίρνουν λεφτά με τον όρο ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση τα χρήματα επιστρέφονται! Μάγκες εδώ αναφέρεται η αλήθεια χωρίς φόβο και πάθος!!! 1. Δεν υπάρχει καμία σελίδα στο Facebook ή στη Google που να μπορείς να τους γράψεις review. 2. Τα likes στη σελίδα του Facebook έχουν προέλθει από διαφημίσεις και όχι από ανθρώπους που αγόρασαν όχημα. 3. Ο πωλητής μου είπε ότι την επόμενη μέρα της πληρης εξόφλησης το αμάξι θα είναι στο χώρο τους αλλά δεν ήταν ούτε την ημέρα παράδοσης του οχήματος (δηλαδή 8 ημέρες αργότερα) 4. Προφανώς καποιο έξυπνο στέλεχος αρθρογραφει για αυτούς και πληρώνει για αυτό για αν μπουν στο διαδίκτυο με παλιό τρόπο. Εγώ δε συνιστώ καθόλου. Τους είπα να με πάρουν σε 10 λεπτά να μου πουν πότε θα πάρω το όχημα και δεν ήξεραν . Απλά παίρνουν αμάξια με παρακρατήσεις κυριότητα κλπ που οι ιδιοκτήτες δε μπορούν να κάνουν κάτι άλλο για τη επίλυση του θεματος Αύριο τα νέα. Αντιεπαγγελματιες full, δεν ξαναπαίρνω από αυτούς. Τέλος Όποιος θέλει να κάνει ρωτήσεις ευπρόσδεκτος καλα και εσυ εδωσες 26000 χωρις να παραλαβεις το αμαξι...
keyserso Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 τα λεφτά τα πήρε η spotawheel και τα έβαλε στον λογαριασμό μαλλον του ιδιωτη .βασικά σαν εταιρεία τότε δεν αγόραζε αυτοκίνητα.. έβρισκε ιδιώτες παζαρευε και έβαζε ένα καπέλο 900 ευρώ. ερχόταν σπίτι σου έπαιρνε το αμάξι και το δειγματιζε. τωρα νομίζω ότι δουλεύει και εισαγόμενα βέβαια γτ κάποιες εκδόσεις δεν είναι ελληνικές και έχει και δικό της χώρο που τα κρατάει εκεί...σαν μάντρα δλδ
BILL5 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Άμα μπείτε στις αγγελίες εργασίας που έχει η ίδια εταιρία θα δείτε που ζητάει κόσμο η εργασία και θα καταλάβετε τι γίνεται τώρα το βλέπεις και από τα βιβλιαράκια άμα είναι τελείως ξένα Είναι εισαγωγής για τα δικά μας ελληνικά έχουνε ελληνικό βιβλιαράκι βέβαια θα μου πεις μπορουν να το αντικαταστήσουν αλλά ποτέ δεν ξερεις
JOHN ONLY Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Προς ενημέρωση ( δεν έχω κάτι με την εταιρεία) επειδή τα γραφόμενα τους είναι πολύ ωραία έτυχε να δω όχημα ιδιώτη που μέχρι πριν λίγο είχε αγγελία το όχημα του στις 6000€ στο car. Βλέπω σήμερα ένα ολόιδιο ( με ακριβώς ίδια στοιχεία) με 9000€ στο spotawheel...λέω έχει γούστο να ναι του ιδιώτη. Ψάχνω στο car τίποτα ενώ χθες ήταν εκεί. Νταξει 50/100 αύξηση τιμής δε το λες και τρέχατε να αρπαξετε τα εγγυημένα τους. Άσε που μπορεί να του έκαναν και παζάρι μη τυχόν μπούνε και μέσα. Προφανώς δε θα έχουν τόσο περιθώριο για κάθε όχημα που πουλούν αλλά όταν μου στέλνουν συνεχώς email που αυτοπροβαλλονται πχ " εμείς δεν κοιτάμε να βγάλουμε τεράστια κέρδη από την πώληση ενός οχήματος και καταλαβαίνουμε τις ανάγκες σας..." και βλέπω 3000€ καπέλο δεν μου κάθεται καλά. Επίσης κάποια κουπόνια που στέλνουν -200€ δεν είναι κάτι για εκείνους με τέτοιες προσαυξήσεις αλλά τυράκι.
telis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Η αλήθεια είναι ότι τα χρήματα που ζητάνε για μεταχειρισμένο είναι εξωφρενικά 2
Dantε Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Αφου δε γυρισαν τα χλμ και να το πουλησουν 9000 παλι καλα... Γιατι οι εμποροι αυτο κανουν. 1
visualizer Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, JOHN ONLY είπε Προς ενημέρωση ( δεν έχω κάτι με την εταιρεία) επειδή τα γραφόμενα τους είναι πολύ ωραία έτυχε να δω όχημα ιδιώτη που μέχρι πριν λίγο είχε αγγελία το όχημα του στις 6000€ στο car. Βλέπω σήμερα ένα ολόιδιο ( με ακριβώς ίδια στοιχεία) με 9000€ στο spotawheel...λέω έχει γούστο να ναι του ιδιώτη. Ψάχνω στο car τίποτα ενώ χθες ήταν εκεί. Νταξει 50/100 αύξηση τιμής δε το λες και τρέχατε να αρπαξετε τα εγγυημένα τους. Άσε που μπορεί να του έκαναν και παζάρι μη τυχόν μπούνε και μέσα. Προφανώς δε θα έχουν τόσο περιθώριο για κάθε όχημα που πουλούν αλλά όταν μου στέλνουν συνεχώς email που αυτοπροβαλλονται πχ " εμείς δεν κοιτάμε να βγάλουμε τεράστια κέρδη από την πώληση ενός οχήματος και καταλαβαίνουμε τις ανάγκες σας..." και βλέπω 3000€ καπέλο δεν μου κάθεται καλά. Επίσης κάποια κουπόνια που στέλνουν -200€ δεν είναι κάτι για εκείνους με τέτοιες προσαυξήσεις αλλά τυράκι. Αυτο δεν λεει τιποτα απολυτως , που ξερεις εσυ οτι το οχημα δεν ειχε καποια ζημια που θελει επιδιορθωση ; η οτι η τιμη που εβαλε ο πωλητης ηταν off
JOHN ONLY Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 20 λεπτά πριν, visualizer είπε Αυτο δεν λεει τιποτα απολυτως , που ξερεις εσυ οτι το οχημα δεν ειχε καποια ζημια που θελει επιδιορθωση ; η οτι η τιμη που εβαλε ο πωλητης ηταν off Ως προς την πρώτο ερώτημα σου διαφημίζει ότι διαλέγει άριστα οχήματα που πέρασαν τον έλεγχο τους και σου δίνει κιόλας και το δελτίο με τους ελέγχους που έκανε. Στο συγκεκριμένο όλα άριστα τα βρήκε χωρίς ένδειξη αποκατάστασης σοβαρής ζημιάς. Οπότε δεν είχε ζημιά ή ψεύδεται εγγράφως η εταιρεία. Ως προς το δεύτερο σκέλος ήταν λίγων ημερών στο car σε τιμή που ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα για όχημα που πλησιάζει την 10ετια.
agnostos13 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Η spot-a-wheel πουλάει αυτοκίνητα ιδιωτών που έχει ελέγξει και είναι σε σχετικά άριστη κατάσταση. Επειδή έχει τύχει να προσεγγίσουν φιλικό μου πρόσωπο είναι όντως ψείρες και του απέρριψαν το όχημα γιατί είχε γίνει κάποια φαναρτζοδουλειά (παρότι δεν είχε πειραχτεί καν σκελετός) και όλη η δουλειά έγινε σε αντιπροσωπεία με αναλυτικά τιμολόγια κλπ με τη δικαιολογία οτι αποφεύγουν να πουλάνε επισκευασμένα. Προφανώς δεν το κάνει αφιλοκερδώς και αν βρει ένα τεφαρίκι κοιτάει να βγάλει όσα περισσότερα μπορεί. Επίσης κάτι εγγυήσεις και κάτι χρηματοδοτήσεις που προσφέρει σαφώς και έχουν κόστος. 1
alexfrag Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Εξαιρετικοί είναι ,και σε γλυτώνουν από πολλές κακοτροπιες από άλλους μαντραδες . Είναι αξιόπιστη και φέρνουν και δικά τους αμάξια δεν κάνουν μόνο μεσιτεία 1
tutuyo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) εχω αντιστοιχο προβλημα και δεν εχω βρει λυση εμενε μια γιαγια στον 1ο και ειχε παρκαρισμενο το αμαξακι της στον δικο της χωρο στην πυλωτη. Ε εχει τουλαχιστον 5 χρονια που η γιαγια μας αφησε για καπου καλυτερα, αλλα το αμαξι εκει. Με ξεφουσκωτα λαστιχα, κατω απο τονους αστρικης σκονη απλα παρατηρει τον κοσμο γυρω του να αλλαζει🙄 εχει και κατι αλλα τραπεζια και καναδυο κουτια εκει μπροστα απο το παρκαρισμενο, μαλλον της μακαριτισας οχι τιποτα αλλο αλλα ειναι και εστια μολυνσης αντε τα τραπεζια κουτια καπως "χανονται" η "ανακυκλωνονται" απο τους γνωστους ανακυκλωτες το αμαξι πως μπορει να μετακινηθει (χωρις γερανο εννοω). Δλδ τι να σπασουμε παραθυρο? Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2021 από tutuyo
Joshua21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 14 λεπτά πριν, tutuyo είπε εχω αντιστοιχο προβλημα και δεν εχω βρει λυση εμενε μια γιαγια στον 1ο και ειχε παρκαρισμενο το αμαξακι της στον δικο της χωρο στην πυλωτη. Ε εχει τουλαχιστον 5 χρονια που η γιαγια μας αφησε για καπου καλυτερα, αλλα το αμαξι εκει. Με ξεφουσκωτα λαστιχα, κατω απο τονους αστρικης σκονη απλα παρατηρει τον κοσμο γυρω του να αλλαζει🙄 εχει και κατι αλλα τραπεζια και καναδυο κουτια εκει μπροστα απο το παρκαρισμενο, μαλλον της μακαριτισας οχι τιποτα αλλο αλλα ειναι και εστια μολυνσης αντε τα τραπεζια κουτια καπως "χανονται" η "ανακυκλωνονται" απο τους γνωστους ανακυκλωτες το αμαξι πως μπορει να μετακινηθει (χωρις γερανο εννοω). Δλδ τι να σπασουμε παραθυρο? Σε λάθος θέμα απάντησες.
LabrakisG1992 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, tutuyo είπε εχω αντιστοιχο προβλημα και δεν εχω βρει λυση εμενε μια γιαγια στον 1ο και ειχε παρκαρισμενο το αμαξακι της στον δικο της χωρο στην πυλωτη. Ε εχει τουλαχιστον 5 χρονια που η γιαγια μας αφησε για καπου καλυτερα, αλλα το αμαξι εκει. Με ξεφουσκωτα λαστιχα, κατω απο τονους αστρικης σκονη απλα παρατηρει τον κοσμο γυρω του να αλλαζει🙄 εχει και κατι αλλα τραπεζια και καναδυο κουτια εκει μπροστα απο το παρκαρισμενο, μαλλον της μακαριτισας οχι τιποτα αλλο αλλα ειναι και εστια μολυνσης αντε τα τραπεζια κουτια καπως "χανονται" η "ανακυκλωνονται" απο τους γνωστους ανακυκλωτες το αμαξι πως μπορει να μετακινηθει (χωρις γερανο εννοω). Δλδ τι να σπασουμε παραθυρο? Παραλίγο αφεντικό. 1
orlox Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Αγορά C3 2013 μέσα Οκτωβρίου με ανέπαφη συναλλαγή. Την ίδια μέρα ανάβει check engine. Μέχρι να βρούμε το πρόβλημα έχουν περάσει οι 7 μέρες της εγγύησης φυσικά. Αφού το βρήκαμε (έχει πρόβλημα ο καταλύτης) δεν είναι στην εγγύηση. Βιβλίο σέρβις ακόμα άφαντο. Πολλά τηλέφωνα πολύ ασυνεννοησία, στα email δεν απαντάνε αν δεν τους πάρεις πολλά τηλεφωνήματα. Ραγισμένο παρμπρίζ (και επισκευασμένο) που δεν αναφέρονταν στην καταχώριση. Ίσως να ήμασταν άτυχοι αλλά δεν θα τους ξανά προτιμούσα για αγορά μεταχειρισμένου. 2 1 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα