andmas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Παιδιά καλησπέρα!! Ψάχνω για μεταχειρισμένο και είδα για τη spot a wheel...ποιά η γνώμη σας? είναι αξιόπιστη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Ακριβή άνευ λόγου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andmas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, paylidis είπε Ακριβή άνευ λόγου αυτό το διαπίστωσα και εγώ!! αλλά όσον αφορά την αξιοπιστία της εταιρίας ήθελα να ξέρω... εχω ακούσει και για άλλες εταιρίες πιο φθηνές που όμως είναι προς αποφυγή...γιαυτό ρωτάω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Όσο αξιοπιστία μπορεί να έχει ένα μεταχειρισμένο ιδιωτη έχουν. Δεν είναι δικα τους τα αμάξια, ιδιωτών είναι και τα προωθούν με ένα καπέλο... με προσέγγισαν και εμένα για ένα αμάξι που έχω σε αγγελία αλλά ήθελαν να πληρώσω αρχικά 50-60€ για τον έλεγχο τους και τους έριξα άκυρο. Γενικά ψάχνουν προσεγμένα αμάξια ιδιωτών με λίγα χλμ και τους προσεγγίζουν για αυτή τη «μεσιτεία» 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nickokin Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Πανάκριβη χωρίς να ανταποκρίνεται το κόστος ή διαφορά στην πραγματικότητα...γενικά όλα για το κέρδος γίνονται.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrapos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Αν δεν μπορείς να κάνεις μόνος σου έλεγχο(και δεν έχεις κάποιο δικό σου μηχανικό να έρχεται να βλέπει αυτοκίνητα)μπορείς να τους βάζεις με 60 ευρώ να ελέγχουν το αμάξι που θες με έγγραφη αναφορά.Την έχει χρησιμοποιήσει γνωστός μου,για αγορά από άλλη μάντρα,και έμεινε πολύ ευχαριστημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JMc7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 σε οσα μεταχειρισμενα εχω αγορασει απο 1000 εως 2000 κυβικα, το κοστος του συνεργειου για εναν ελεγχο ηταν απο 10€ (χρηση της ραμπας τους) εως 80€. δεν ξερω ποσο χρεωνει η spot, αν ισχυει το 50αρι θεωρω φυσιολογικο κοστος οταν θα αγορασω ενα καρο απο 5000€ και επανω. επισης, αυτο που με "χαλασε" ηταν που δεν μου επετρεψαν να δω το αμαξι σε δικο μου συνεργειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrapos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 38 λεπτά πριν, JMc7 είπε σε οσα μεταχειρισμενα εχω αγορασει απο 1000 εως 2000 κυβικα, το κοστος του συνεργειου για εναν ελεγχο ηταν απο 10€ (χρηση της ραμπας τους) εως 80€. δεν ξερω ποσο χρεωνει η spot, αν ισχυει το 50αρι θεωρω φυσιολογικο κοστος οταν θα αγορασω ενα καρο απο 5000€ και επανω. επισης, αυτο που με "χαλασε" ηταν που δεν μου επετρεψαν να δω το αμαξι σε δικο μου συνεργειο. Δεν είναι όλοι ικανοί να ελέγξουν ένα αυτοκίνητο.Καποιος που ξέρει θα πάει σε ένα συνεργείο και θα το ελέγξει μόνος του όπως λες.Μπορει τα 60 ευρώ να μην είναι πολλά αλλά αν θες να δεις 10 αυτοκίνητα είναι 600 ευρώ.Για κάποιον όμως που δεν ξέρει πιστεύω ότι είναι πιο αξιόπιστη λύση από το να πας σε ένα τυχαίο συνεργείο να δει το αμάξι.Τα περισσότερα συνεργεία έχουν δουλειά και δεν ασχολούνται και πολύ,σου λένε καλό είναι πάρτο και τελείωσε.Αυτοι σου δίνουν πλήρη αναφορά και μπορείς να κρίνεις μετά αν αξίζει η αγορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Έχετε μπερδέψει την spotmechanic με την spot a wheel... Η πρώτη ελέγχει(έναντι αμοιβής φυσικά) το αυτοκίνητο που θες να αγοράσεις, η δεύτερη ασχολείται με μεσιτεία πώλησης αυτοκινήτων. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrapos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Βασικά οι ίδιοι είναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 25 λεπτά πριν, andrapos είπε Βασικά οι ίδιοι είναι.. Το γνωρίζω, αλλά ο ts ρώτησε γνώμες για spot a wheel, είναι εντελώς άκυρο να του λέμε γνώμες για τις υπηρεσίες που προσφέρει η spotmechanics. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrapos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, Joshua21 είπε Το γνωρίζω, αλλά ο ts ρώτησε γνώμες για spot a wheel, είναι εντελώς άκυρο να του λέμε γνώμες για τις υπηρεσίες που προσφέρει η spotmechanics. Όχι φίλε για μένα δεν είναι άκυρο γιατί τις ίδιες υπηρεσίες της έχεις όταν πας να πάρεις αμάξι από spotawheel.Καμια σχέση με το να πας σε έναν κοινό έμπορο που θα σου παρουσιάσει όλα τα αμάξια τέλεια.Εκει θα έχεις μία ιδέα τι πας να πάρεις(αν δεν μπορείς να ελέγξεις μόνος σου).Δεν πρόκειται να αγοράσεις εν άγνοια σου αμάξι βαμμένο,τρακαρισμενο,με τελειωμένη μπαταρία,με τελειωμένα λάστιχα κλπ όπως γίνεται σε πολλές μάντρες.Αν πας τώρα ψάχνοντας από ιδιώτες και ελέγχεις ένα ένα τα αυτοκίνητα μέχρι να βρεις αυτό που σου κάνει πιθανότατα θα δώσεις περισσότερα λεφτά σε 50αρικα στα συνεργεία από ότι η διαφορά που πουλάει το spotawheel με έναν ιδιώτη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 6 ώρες πριν, andrapos είπε Δεν είναι όλοι ικανοί να ελέγξουν ένα αυτοκίνητο.Καποιος που ξέρει θα πάει σε ένα συνεργείο και θα το ελέγξει μόνος του όπως λες.Μπορει τα 60 ευρώ να μην είναι πολλά αλλά αν θες να δεις 10 αυτοκίνητα είναι 600 ευρώ.Για κάποιον όμως που δεν ξέρει πιστεύω ότι είναι πιο αξιόπιστη λύση από το να πας σε ένα τυχαίο συνεργείο να δει το αμάξι.Τα περισσότερα συνεργεία έχουν δουλειά και δεν ασχολούνται και πολύ,σου λένε καλό είναι πάρτο και τελείωσε.Αυτοι σου δίνουν πλήρη αναφορά και μπορείς να κρίνεις μετά αν αξίζει η αγορά. Τα 60 ευρω σε γλιτωνουν απο πολλαπλασια εξοδα ενος κακου αυτοκινητου ομως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, andrapos είπε Όχι φίλε για μένα δεν είναι άκυρο γιατί τις ίδιες υπηρεσίες της έχεις όταν πας να πάρεις αμάξι από spotawheel. Φίλε μου αν όντως πιστεύεις ότι ο έλεγχος ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου και η μεσιτεία πώλησης ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου είναι η ίδια υπηρεσία, τότε δεν θα μπω καν στον κόπο να απαντήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrapos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Φίλε μου αν όντως πιστεύεις ότι ο έλεγχος ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου και η μεσιτεία πώλησης ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου είναι η ίδια υπηρεσία, τότε δεν θα μπω καν στον κόπο να απαντήσω. Κοίτα τα πράγματα είναι απλά και το έχουμε κάνει Κυπριακό.Η spotmechanic ελέγχει αυτοκίνητα.Η spotawheel πουλάει αυτοκίνητα που έχει ελέγξει η spotmechanic.Εγώ είπα ότι έχω εμπειρία από τη spotmechanic από γνωστό μου και ήταν πολύ καλή.Εφόσον τα αυτοκίνητα που πουλάει η spotawheel είναι ελεγμένα με τον ίδιο τρόπο λέω ότι έχεις καλύτερη εικόνα του τι αγοράζεις σε σχέση με άλλο έμπορο.Επισης δεν πληρώνεις 60 ευρώ για κάθε αμάξι που κοιτάς γιατί είναι ήδη ελεγμένα.Δηλαδή μπορείς να δεις 10 αυτοκίνητα χωρίς να πληρώσεις τίποτα που αν τα πήγαινες εσύ για έλεγχο θα έδινες 600 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα