Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οθονη dell se2717h με output port hdmi 1.4 version

Gpu radeon rx580 με hdmi output 2.0b version

Τι καλωδιο hdmi version χρειαζομαι για να μην υπαρχει κανενα θεμα; 1.4 η 2.0b ?

High speed? Τα πιο πολλα εχουν κ ethernet μαζι, μου χρειαζεται αυτο; Η θα δημιουργησει τπτ παρεμβολες στην οθονη; Δε γνωριζω κ πολλα στο τομεα αυτο κ χρειαζομαι τη βοηθεια σας, κ αν γινεται να μου προτεινεται νε λινκ καποιο καλο αξιοπιστο cable.

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Οποιο και να βαλεις σε καλυπτει. Απλα να ειναι καποιο επώνυμο, μην ειναι κανενα κινεζικο με 2 ινες χαλκου.

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, alkis13 είπε

Οποιο και να βαλεις σε καλυπτει. Απλα να ειναι καποιο επώνυμο, μην ειναι κανενα κινεζικο με 2 ινες χαλκου.

Hama ειναι καλη μαρκα;

Απλα σκεφτομουν αν παρω version 2.0b μη ζοριζει η καρτα γραφικων την οθονη που ειναι 1.4 version κ βγει κανα προβλημα αργοτερα. Η δε "στεκει" αυτο που λεω;

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε

Hama ειναι καλη μαρκα;

Απλα σκεφτομουν αν παρω version 2.0b μη ζοριζει η καρτα γραφικων την οθονη που ειναι 1.4 version κ βγει κανα προβλημα αργοτερα. Η δε "στεκει" αυτο που λεω;

Όχι δεν ισχύει. Μην επιλέξεις hama, δεν είναι ποιοτικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προτεινεται κανα αξιοπιστο ρε guys.. απο eshop κατα προτιμηση...

Lanberg? Cablexpert?

Επεξ/σία από Ronnie1985
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Ronnie1985 είπε

Προτεινεται κανα αξιοπιστο ρε guys.. απο eshop κατα προτιμηση...

Lanberg? Cablexpert?

Για αξιοπιστια κοιτας belkin. Αλλα ειναι ακριβα. Μπορεις να δεις και απο skroutz αξιολογησεις. Απλα μη το τσαλακώσεις και θα δουλεύει χρόνια.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, alkis13 είπε

Για αξιοπιστια κοιτας belkin. Αλλα ειναι ακριβα. Μπορεις να δεις και απο skroutz αξιολογησεις. Απλα μη το τσαλακώσεις και θα δουλεύει χρόνια.

Παρηγγειλα belkin hdmi 1.4 

Θα ειμαι οκ για 1080p 75hz ?

Η επρεπε να παραγγειλω hdmi 2.0?

Γιατι στο διαδυκτιο οι αποψεις διαφερουν, αλλοι υποστηριζουν οτι εχουν ακομα κ με 1.3 εξδοση 1080p στα 75hz κ αλλοι υποστηριζουν το 1.4 παει μεχρι 60hz στα 1080p.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε

Γιατι στο διαδυκτιο οι αποψεις διαφερουν, αλλοι υποστηριζουν οτι εχουν ακομα κ με 1.3 εξδοση 1080p στα 75hz κ αλλοι υποστηριζουν το 1.4 παει μεχρι 60hz στα 1080p.

Όταν σου έρθει θα μας πεις αν δουλεύει γιατί κ εγώ το ιδιο διάβαζα 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε

Θα ειμαι οκ για 1080p 75hz ? Λογικα ναι. Στη πραξη θα το δεις.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Όταν σου έρθει θα μας πεις αν δουλεύει γιατί κ εγώ το ιδιο διάβαζα 

Κανονικα πρεπει να δουλευει εφοσον το συγκεκριμενο μονιτορ 1080p@75hz εχει μονο μια hdmi θυρα εκδοση 1.4

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ronnie1985 είπε

Κανονικα πρεπει να δουλευει εφοσον το συγκεκριμενο μονιτορ 1080p@75hz εχει μονο μια hdmi θυρα εκδοση 1.4

Κοίτα αν κατάλαβα καλά η οθόνη είναι αγορασμένη πρόσφατα κιόλας? Αν ναι και αν δεν δουλεύει στα 75hz πας στο μαγαζί ή επικοινωνείς μαζί τους και λύνεται το πρόβλημα. Αλλά το ποιο πιθανό είναι να δουλεύει κανονικά βέβαια εγώ προτιμώ το displayport κρίμα που δεν έχει η δικιά σου.. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Ronnie1985 είπε

Γενικότερα μη δίνεις σημασία σε σαχλαμάρες.

Οι προδιαγραφές των θυρών, δεν έχουν σχέση με τις προδιαγραφές των καλωδίων. Το σήμα που θα μπορέσεις να πάρεις έχει σχέση με τις ανώτερες προδιαγραφές που μπορεί να έχει η μικρότερη έκδοση.
Το καλώδιο είναι άσχετο με όλο αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nα κανω κι εγω μια παρομοια ερωτηση, λογω μιας αδεξιας κινησης εσπασα το hdmi καλωδιο που συνδεα ένα pc με μια τηλεοραση(όχι full HD). Τωρα σκεφτομαι ποιο να παρω, απ οτι βλεπω στην αγορα υπαρχει το 1.4 και το ακριβοτερο 2.0

Το 2.0 απευθύνεται σε υψηλες αναλυσεις?

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.

Μη δίνεις σημασία στις σαχλαμάρες που λέγοντα για τα καλώδια σε στυλ καλώδιο 1.4 ή 2.0. Μόνο κάτι χαζοί ή αδιάβαστοι τα πιστεύουν.

Δεν υπάρχουν καλώδια 1.4 ή 2.0. Αυτές οι προδιαγραφές αφορούν τις θύρες και όχι και τα καλώδια που έχουν διαφορετικές προδιαγραφές.

Αυτές εδώ: https://www.hdmi.org/consumer/finding_right_cable.aspx

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, rus είπε

Nα κανω κι εγω μια παρομοια ερωτηση, λογω μιας αδεξιας κινησης εσπασα το hdmi καλωδιο που συνδεα ένα pc με μια τηλεοραση(όχι full HD). Τωρα σκεφτομαι ποιο να παρω, απ οτι βλεπω στην αγορα υπαρχει το 1.4 και το ακριβοτερο 2.0

Το 2.0 απευθύνεται σε υψηλες αναλυσεις?

Την στιγμή που η tv δεν είναι full hd μην περιμένεις με ένα καλώδιο να γίνει 4Κ 😬 από όσο φαίνεται όλα το ίδιο είναι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...