cons1985 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα ήρθε ο καιρός να αλλάξω τροφοδοτικό μιας και αυτό που έχω κλείνει 8 χρόνια ζωής.... Σκέφτομαι για το Corsair TX650. Εχετε να προτείνετε κάποιο άλλο σε αυτή την τιμή. Το σύστημα που έχω είναι αυτό της υπογραφής μου. Σίγουρα μέσα στο 2019 θα αλλάξω και gpu. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2019 από cons1985
Axelq Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Αρκετά καλό τροφοδοτικό, σίγουρα σε φτάνει και με το παραπάνω για το σύστημα σου και για μελλοντικές αλλαγές που θα κάνεις. Αν θες να δώσεις λίγα παραπάνω τότε τα Seasonic είναι μονόδρομος αλλά δεν βρίσκω κανένα λόγο να το κάνεις. 1
cons1985 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 16 λεπτά πριν, Axelq είπε Αρκετά καλό τροφοδοτικό, σίγουρα σε φτάνει και με το παραπάνω για το σύστημα σου και για μελλοντικές αλλαγές που θα κάνεις. Αν θες να δώσεις λίγα παραπάνω τότε τα Seasonic είναι μονόδρομος αλλά δεν βρίσκω κανένα λόγο να το κάνεις. Επίσης μιας και δεν έχω αγοράσει ποτέ semi modular, θα χρειαστώ να πάρω και επιπλέον καλώδια? Η αυτά που έχει μέσα είναι αρκετά.
grmaster2 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Καλό το txm αλλά είναι λίγο ζεστό τροφοδοτικό και λίγο θορυβώδες. Καλύτερα να πας σε rmx ή focus plus gold. Επίσης τα 550w σου αρκούν ακόμη και με αλλαγή gpu (εκτός αν πάρεις καμιά vega ή 1080ti). Επίσης υπάρχει και το BitFenix Formula Gold, Antec Earthwatts Gold Pro (τα έχω στο ίδιο επίπεδο με το txm)
cons1985 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, grmaster2 είπε Καλό το txm αλλά είναι λίγο ζεστό τροφοδοτικό και λίγο θορυβώδες. Καλύτερα να πας σε rmx ή focus plus gold. Επίσης τα 550w σου αρκούν ακόμη και με αλλαγή gpu (εκτός αν πάρεις καμιά vega ή 1080ti). Επίσης υπάρχει και το BitFenix Formula Gold, Antec Earthwatts Gold Pro (τα έχω στο ίδιο επίπεδο με το txm) Αναφέρεσαι σε αυτό ?? Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2019 από cons1985
cons1985 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Οκ ευχαριστώ ελπίζω το μεσημέρι να το έχω στα χέρια μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα