TR-909 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα σε όλους, εδώ και 2μιση μήνες περίπου έχει ενεργοποιηθεί το πακέτο VDSL 50 της Vodafone έπειτα από τηλεφωνική προσφορά που προηγήθηκε. Αρχικά δεν συγχρονίζει πάνω από 26 Mbps down και επιπλέον έχω πάρα πολλές αποσυνδέσεις - έχω φτάσει και τις 39 μέσα σε μία ημέρα. Το θέμα είναι ότι εγώ "απολαμβάνω" αυτή την υπηρεσία, πληρώνω κανονικά και η αποκατάστασή της δε φαίνεται να συμβαίνει, καθώς το πρόβλημα γίνεται πινγκ πονγκ μεταξύ Vodafone και Cosmote (στην περιοχή μου το δίκτυο, καμπίνα είναι ευθύνη ΟΤΕ). Η διετής σύμβαση που είχα (και ανανεώθηκε τον Ιανουάριο) έληγε τώρα κοντά (Απρίλη) και ως δια μαγείας με πήραν τηλέφωνο από Cosmote και μου έκαναν μια ομολογουμένως δελεαστική προσφορά - πιο ακριβή μεν αλλά με καλύτερες παροχές. Το ερώτημα είναι νομιμοποιούμε βάσει του γεγονότος ότι μου είχαν υποσχεθεί "ελάχιστη εγγυημένη ταχύτητα 45 Mbps" (σε καταγεγραμμένη κλήση με τον εκπρόσωπο της Vodafone που συμφώνησα) και κατά δεύτερον με την ταλαιπωρία της "βλάβης" όλο αυτό το διάστημα να καταγγείλω την σύμβαση και να αποχωρήσω? Ειλικρινά έχω κάνει πολύ υπομονή (εύχομαι να μη σας τύχει) αλλά δεν υποφέρεται άλλο αυτή η κατάσταση. Όποιες απόψεις, γνώμες, προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες. Ευχαριστώ.
gbras Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Καλημέρα , είναι σίγουρο ότι πρόβλημα δεν είναι μέσα στο σπίτι ; Έχει έρθει τεχνικός να ελέγξει το γίνεται μέχρι το κουτί έξω από το σπίτι ;
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 @TR-909 Το πρώτο και βασικότερο είναι αυτό που λέει ο @gbras. Δηλώνεις βλάβη και ζητάς τεχνικό να ελέγξει τι γίνεται. Αν η καλωδίωσή σου είναι ΟΚ και το πρόβλημα δικό τους, στείλε τους ΓΡΑΠΤΑ μία αναφορά με την οποία τους ενημερώνεις για την πρόθεσή σου και τους ζητάς να σου επιβεβαιώσουν ότι μπορείς να λύσεις τη σύμβαση αζημίως. Αν δεν το δέχονται, τους ζητάς την ηχογραφημένη κλήση. Αν σου κάνουν νερά, κινείσαι μέσω ΕΕΤΤ. Σε γενικές γραμμές, δεν νομίζω ότι ο συγχρονισμός χαμηλότερα σου δίνει τη δυνατότητα να καταγγείλεις αζημίως και συνήθως οι όροι των συμβολαίων καλύπτουν τις εταιρείες (οι αποσυνδέσεις βέβαια είναι άλλο θέμα), εν τούτοις αν όντως υπάρχει ηχογράφηση με υποσχέσεις ελάχιστης ταχύτητας, είναι σημαντικό πάτημα.
TR-909 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 @gbras Ναι έφερα ηλεκτρολόγο και μπήκε FTP καλώδιο από το κουτί εξωτερικά του σπιτιού σε παρακείμενο δωμάτιο παρακάμπτοντας όλη την εσωτερική καλωδίωση του σπιτιού. @Orestis_G Έχω δηλώσει βλάβη πολλές φορές, έχουν έρθει τεχνικοί της Voda δύο φορές εδώ στο χώρο, έχουν δοθεί τρεις φορές βλάβες στον ΟΤΕ (από την Voda) ο οποίος με τη σειρά του απαντάει πως όλα είναι μια χαρά. Έχουν γίνει δεκάδες (κυριολεκτικά) επικοινωνίες με διάφορους ανθρώπους από το τεχνικό τμήμα - η διαδικασία παραμένει η ίδια, παράπονο εγώ, βλάβη στον ΟΤΕ από εκείνους, ο ΟΤΕ όλα ΟΚ και φτου από την αρχή. Τους έχω κάνει γραπτή αναφορά του προβλήματος (έχω σχετικό αριθμό αναφοράς) από 9/2. Πριν αποδεχθώ την προσφορά και προχωρήσω σε επιβεβαίωση στοιχείων (προφανώς σε ηχογραφημένο μήνυμα) τόνισα πολλές φορές το "ελάχιστη εγγυημένη ταχύτητα 45Mbps" το οποίο φυσικά δεν αποδόθηκε ποτέ. Γενικότερα έχω κουραστεί πολύ από αυτή την ιστορία.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) @TR-909 Όλα αυτά γραπτά σε Vodafone (θα σου έλεγα και ΟΤΕ, αλλά με αυτούς πρέπει να βρει άκρη η Vodafone, όχι εσύ) , περιμένεις απάντηση, και μόλις τη λάβεις (αναλόγως τι θα πουν) καταγγελία στην ΕΕΤΤ Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2019 από Orestis_G
TR-909 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα και πάλι, να ενημερώσω ότι ύστερα από επικοινωνία με το τεχνικό τμήμα της Voda συμφωνήσαμε να το δώσουν ανεπίλυτο και έτσι να έχω την δυνατότητα να αποχωρήσω χωρίς καμμία υποχρέωση απέναντί τους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα