rfrgtrh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα! Πήρα τηλέφωνο στην wind έχοντας πρόγραμμα 24 mbps και λένε ότι το router μου πιάνει 17.9 mbps αλλα πχ στο ps4 μου πιάνω 7-8 πως γίνεται Αυτό; Επίσης ρώτησα οτι αν το κάνω 50αρα αν πιάνει παραπάνω το ps4 αλλα μου είπαν ότι το ps4 θα πιάνει όσο χρειάζεται... Τι φάση; Τέλος μήπως ξέρεις κάνεις μήπως μπορώ να κάνω κάτι για να τραβήξω περισσότερο ίντερνετ στο ps4 εκτός από το καλώδιο ethernet;
isay Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Μέσες άκρες καλά στα ειπανε γιατί έτσι λειτουργεί τεχνολογικά το wifi Και vdsl να βάλεις εφόσον δεν ρίξεις καλωδιο ή δε βελτιώσεις το wifi πάλι 7-8 θα πιάνεις. Οταν λεω βελτιωση του wifi εννοώ κάτι από τα παρακάτω ή συνδυασμούς : Να αλλάξεις router με καλυτερες κεραίες Να ελαχιστοποιήσεις τα εμποδια αναμεσα σε router και ps, πχ τοίχος επιδρά αρνητικά Να δεις τα καναλια εκπομπής του wifi (πχ των γειτόνων σου που φτάνουν σε σενα) και να αλλαξεις το καναλι εκομπής σε κάποιο που δεν εχει κινηση ή τα γειτονικα δικτυα εχουν πολύ πιο αδυναμο σημα σε σχέση με το δικό σου. Τα παραπάνω απαιτούν λίγο πιο ειδικές γνώσεις και αν δεν κάνεις ριζικές αλλαγες, μη φανταστεις τεράστιο κερδος(αντε να πας σε 10-11) Τέλος, εφοσον δεν μπορεις να ρίξεις καλώδιο και δεν μπορεις να κάνεις ριζικές αλλαγες στο wifi, τοτε ισως κανεις δουλειά με ενα ζευγαρι powerlines (αλλα και πάλι θελει δοκιμή). Στα υποψη οτι αν βαλεις vdsl δε θα δεις σημαντικη διαφορα στο wifi, αλλα αν πάρεις ΚΑι powerlines θα δεις μεγαλη διαφορα. 1
rfrgtrh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα! Channel εχω αλλάξει αλλα δεν φαίνεται κάποια αλλαγή... Θα προσπαθήσω και για αλλαγή router
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα