iSAD Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Καλησπερα σε ολους! Ηρθε η ωρα να παρω ενα Smartwatch και θελω βοηθεια! Αρχικα να σας πω οτι δεν εχω ιδεα πρωτη φορα ασχολουμαι εχω μονο ενα smartband mi band 3... Εχω δει 2 που μου προτειναν φιλοι το ενα ειναι το Gear S3 και το αλλο Samsung galaxy watch....Και τα 2 ωραια μου φανηκαν το ενα στα 180 το αλλο στα 240 δεν μπορεσα εγω να καταλαβω γιατι η διαφορα τιμης! Δεν με ενδιαφερει τοσο το σπορτ της υποθεσης αλλα θα ηθελα να με μετραει κι ολας βηματα παλτους κλπ! Με εδιαφερει να μπορω να βλεπω φωτογραφιες εκει μεσα (ως φοιτητης ερχονται εξεταστικες) να απανταω σε μηνυματα να βλεπω ειδοποιησεις γενικα να κανω οσα πιο πολλα μπορω αλλα η τιμη μεεεχρι μαξ εκει στα 240 που παλι μου φαινονται πολλα! Εχετε να μου προτεινετε κανενα αλλο?Ευχαριστω!
cambo99 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι το smartwatch θα περνάει και μαθήματα σε εξεταστικές ... 😋 Η τεχνολογία σε όλο το μεγαλείο της!
challenger_4 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Υπάρχει οικονομικό smartwatch συμβατό με endomondo? Το Mi Band 3 είναι;
challenger_4 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Τελικά το πήρα, αλλά απ ότι κατάλαβα, χρειάζεται να έχω και το κινητό μαζί μου για να καταγράφει το endomondo... Νόμιζα ότι φορώντας το θα καταγράψει την άσκηση και την απόδοση, και μετά μπορώ να το συγχρονίσω με το endomondo. Δεν γίνεται αυτό...;
challenger_4 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Γνωριζει καποιος? Γινεται το παραπανω με καποιο. smartwatch? ευχαριστώ Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από challenger_4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα