Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ το θεωρώ φοβερή ιδέα και ανυπομονώ. Ενδεχομένως να μην έχω παίξει κάτι καλύτερο από το combat evolved.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιχνιδάρες τεράστιες πολύ καλή η κίνηση για να αναβιώσει το Hype και για το καινούργιο Halo και τώρα σε 60fps 4Κ και HDR για όσους έχουν αυτή την τύχη να έχουν τούμπανα PC,θα τα σπάνε ακόμη περισσότερο,ας λένε οτι θέλουν για αποκλειστικότητες κάποιοι,ήταν καιρός να τα χαρούνε και οι PC users αυτά τα παιχνίδια γιατί το αξίζουν και βάζουν κάτω πολλά απο αυτά της τωρινής γενιάς ✌️

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Για τα HALO 2 και  HALO CE  θα υπάρχει και το remastered edition, η ms δεν το αναφέρει  αλλα επιβεβαιώθηκε απο devs σε Discord και reddit.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Εγώ βλέπω. Δεν θέλουν όλοι ένα gaming desktop PC με Windows. Υπάρχουν πολλοί που προτιμούν τον καναπέ του σαλωνιού και την ευκολία της κονσόλας συνδεδεμένης στην τηλεόραση επάνω στο επιπλάκι.

Το Xbox απλώς "πέθανε" για τους PCάδες. Αν και για μερικούς από αυτούς, ήταν ήδη νεκρό εδώ και πολλά χρόνια. Οπότε δεν θα αλλάξει κάτι. 

Ναι απλώς θα πηγαίνεις σε PS, δεν θα υπάρχει πλέων το δίλημμα μεταξύ exclusives.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, CallMeRp είπε

''Η Microsoft φαίνεται ότι επιτέλους εισάκουσε την επιθυμία των φανατικών της σειράς''

Οι άνθρωποι είναι για γέλια ...

Μετά από μια δεκαετία σκέφτηκαν να προωθήσουν τους τίτλους και στο pc για προφανείς λόγους.

Έχουν αφήσει την σειρά στο Guardians και μας έχουν στο xbox με crackdown 3 στα 70e στο store ,τελευταία φορά που τσέκαρα.

Αλλά έχουν δει τόσα πολλά τα μάτια μας ,οπότε δεν εκπλήσσομαι ,ειλικρινά.

κατι κανεις λαθος φιλε. Εγω το τερμάτισα (το κρακ3) με ένα εουρο από το game pass. Το χάρηκα αρκετά το παιχνιδακι αν και φανερά είναι τίτλος του 2016 και όχι του 2019

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, PeterMay είπε

Ναι. Συγκεκριμενα το Master Chief Collection εχει τα: Halo Combat Evloved, Halo 2, Halo 3, Halo 4 το reach ειναι το prequel του Halo Combat Evolved.

Καλημερα  και ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, stavris8894 είπε

Ναι απλώς θα πηγαίνεις σε PS, δεν θα υπάρχει πλέων το δίλημμα μεταξύ exclusives.

Πως δεν θα υπάρχει?

Αν δεν θέλει κάποιος PC, για πες μου που θα παίξει Forza, Halo, Gears, Crackdown. Στο PS?

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, D.Luffy είπε

Πως δεν θα υπάρχει?

Αν δεν θέλει κάποιος PC, για πες μου που θα παίξει Forza, Halo, Gears, Crackdown. Στο PS?

Πες τα, δεν δύνανται να καταλάβουν μερικοί κάποια απλά πράγματα. Δεν είναι για όλους το PC gaming, μπορώ να αραδιάσω δεκάδες λόγους που κάποιος επιλέγει την κονσόλα για παιχνίδια, και ένα "αδύναμο" laptop για δουλειά. Και εννοείται όταν σου αρέσει το χειριστήριο, αγαπάς κάποια franchise, έχεις μια τεράστια συλλογή ψηφιακών παιχνιδιών δεν θέλει ερώτηση για το ποια κονσόλα θα πάρεις. Γούστα είναι αυτά. Στην τελική και στις δύο περιπτώσεις πελάτης της Microsoft είσαι. Σκοπός της είναι να τα ενοποιήσει όλα και να δημιουργήσει ένα τεράστιο player pool.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, ougxar είπε

απο τις πιο overrated σειρες παιχνιδιων εβερ,ιδιως στα ματια των pcαδων

fight me

Παρων, αλλα οχι για fight για να συμφωνησω χαχα. Ακομα θυμαμαι το σοκ που ειχα παθει νιατο τοτε ακομα που μου ελεγαν "παιξε αυτη την παιχνιδαρα το HALO που βγηκε" κτλ. και το εβαλα και ειχα ξενερωσει. Μετριοτατο εως κακο, το μονο καλο που ειχε για την εποχη ηταν τα γραφικα. Επειδη ολα τα περιοδικα ελεγαν ποσο καλο ειναι , θα επρεπε να ειναι μαλλον. Κριμα που δεν ηταν. Τα υπολοιπα δεν τα επαιξα ποτε. Το πιο overrated franchise παντως με διαφορα προσωπικα ειναι το Assassin's Creed. Ισως το χειροτερο παιχνιδι του ειδους που εχω παιξει (για το 1 παντα μιλαω) με αστεια Bugs , τραγικο επιπεδο ΑΙ, μεχρι και παιχνιδια εποχης PSX ειχαν καλυτερο  και ακομα πιο τραγικα game mechanics, που για καποιο λογο εγινε τρομερη επιτυχια και απεσπασε αρκετα καλα review επειδη μια τυπισσα που τυγχανε να ειναι ωραιο μωρο που φοραγε ενα ξωβυζο βγηκε και το παρουσιασε σε μια Ε3. Επισης μετριοτατο franchise που εκτος απο 1-2 entries (Ezzio διαλεγω εσενα!)  αντικειμενικα δεν ειναι για πολλα-πολλα και αν δεν ηταν τα λεφτα που πεφτουν στο μαρκετινγκ θα ειχε πατωσει χρονια τωρα. 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, ougxar είπε

fight me

Μπες στη σελίδα του Halo του fb και κοίτα τους πισι πλειερς να κλαίνε από χαρά που επιτέλους θα παίξουν μια από τις πιο καλές σειρές εβερ, και μετά κοίτα τα ποστ των προηγούμενων μηνών που οι πισι πλειερς έκλαιγαν για να το παίξουν στο πισι και παρακαλούσαν την 343

13 ώρες πριν, stavris8894 είπε

Και κάπως έτσι το Xbox πέθανε. δεν βλέπω κάποιο λόγο να πάρει κάποιος ένα xbox όταν τα παιχνίδια θα τα προωθεί και στο pc.

1. Γιατί απλά υπάρχουν άτομα όπως εγώ που δεν θέλουν να μπλέκουν πια με launchers, κάρτες γραφικών,  ρυθμίσεις, errors και δε θέλω να χαλάσω αρκετά λεφτά ώστε να μπορώ να παίξω ότι νέο βγει για μια 7ετια ενώ με ένα Xbox one X πχ παίζω με εκπληκτικα γραφικά ότι νέο βγει

2. Γιατί προτιμάω το controller

3. Γιατί έχω backwards compatibility

4. Γιατί πλέον έχω άπειρους φίλους από εποχές 360 στο account μου που παίζουμε σε καθημερινή βάση στο Xbox 

Το Xbox πέρα από κονσόλα θα είναι και υπηρεσία και αυτό μόνο καλό κάνει. Όσοι δε θέλαν Xbox θα παίζουν παιχνίδια του στο πισι 

Όσοι θέλουν Xbox θα παραμείνουν στο Xbox 

12 ώρες πριν, PeterMay είπε

Ναι. Συγκεκριμενα το Master Chief Collection εχει τα: Halo Combat Evloved, Halo 2, Halo 3, Halo 4 το reach ειναι το prequel του Halo Combat Evolved.

Και έχει και το Halo 3: ODST 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
13 ώρες πριν, ougxar είπε

fight me

Μεσα σε αυτο το forum εχουμε δει PS4 fans να μας βγαζουν παιχνιδαρα το The Order ή τα "5 ωρες βιντεο και 2 κλικ" παιχνιδια της Quantic Dreams. Οποτε τα Halo μια χαρα ειναι

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Από 'δω και πέρα καθαρά ο καλύτερος συνδυασμός είναι PC + PS4.

Εξαρτάται τα γούστα... Για εμένα ο καλύτερος συνδυασμός είναι:

1. Ένα Xbox One X σε μια 4K HDR OLED (plus. Dolby Atmos ηχοσύστημα).
2. Ένα Surface Pro για δουλειά, surfing και χρέη Plex Server.
3. Όταν βγάζει η Sony ένα exclusive, ενοικίαση της κονσόλας με $4 ευρώ για ένα ΠΣΚ και τερματισμός, το ίδιο και για μερικά διαμάντια του Switch που θεωρώ must-play.

Για 5-6 δεκάωρες / εικοσάρες εμπειρίες δεν αξίζει να πας σε μια καθολικά κατώτερη πλατφόρμα. Με την ενοικίαση (για όσους δεν μπορούν να αγοράσουν μια δεύτερη και μια τρίτη κονσόλα, όπως κάνουν στο America) έχω βρει την υγειά μου. Μου έχει μείνει το Bloodborne βέβαια, αλλά αυτό είναι 35 ώρες, θα παιχτεί σε κάποια άδεια.

Και για να προλάβω μερικούς, το δεύτερο αγαπημένο μου παιχνίδι ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, είναι το The Last of Us.

Επεξ/σία από argipent

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...