Tilemaxx Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 H Μicrosoft φέρνει την κλασσική Halo συλλογή σε PC, και προσθέτει το Halo: Reach στο πακέτο της Halo: The Master Chief Collection. Τα παιχνίδια θα γίνουν διαθέσιμα σε Steam και Microsoft Store, επιτρέποντας στους χρήστες να διαλέξουν τα παιχνίδια από το ψηφιακό κατάστημα της επιλογής τους. Η Master Chief Collection περιλαμβάνει τα Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3, Halo 3 ODST, (μόνο το Campaign), Halo 4, όσο και το Halo: Reach. Η Microsoft φαίνεται ότι επιτέλους εισάκουσε την επιθυμία των φανατικών της σειράς, φέρνοντας την συλλογή σε PC προσθέτωντας μάλιστα και ορισμένες βελτιώσεις στους τίτλους της σειράς όπως Field of View sliders, και περαιτέρω παραμετροποιήσιμα controls. Το prequel Halo: Reach είναι αυτό που θα κυκλοφορήσει πρώτο, ενώ τα υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς θα εμφανίζονται σταδιακά στα δύο stores, με χρονολογική σειρά. Το Halo: Reach αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στα τέλη του έτους, με όσους διαθέτουν ήδη την The Master Chief Collection να λαμβάνουν δωρεάν τα Forge και Theater Multiplayer modes, ενώ τα Campaign και Firefight modes θα διατεθούν ως ξεχωριστό digital-add on, γεγονός το οποίο μάλλον θα απογοητεύσει αρκετούς. Η Microsoft επίσης υπόσχεται 60 fps και 4Κ/HDR υποστήριξη, για όλα τα παιχνίδια της συλλογής. The Verge Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
aliakas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) και πάρτι με πιτσες στα γραφεια τους απο τους fan Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από aliakas
Tokyo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Όποιος θέλει 1v1 στο Halo παίζω και το σπίτι μου. Ένα πιστολάκι χρειάζομαι. 🤷
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 ''Η Microsoft φαίνεται ότι επιτέλους εισάκουσε την επιθυμία των φανατικών της σειράς'' Οι άνθρωποι είναι για γέλια ... Μετά από μια δεκαετία σκέφτηκαν να προωθήσουν τους τίτλους και στο pc για προφανείς λόγους. Έχουν αφήσει την σειρά στο Guardians και μας έχουν στο xbox με crackdown 3 στα 70e στο store ,τελευταία φορά που τσέκαρα. Αλλά έχουν δει τόσα πολλά τα μάτια μας ,οπότε δεν εκπλήσσομαι ,ειλικρινά.
ougxar Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 απο τις πιο overrated σειρες παιχνιδιων εβερ,ιδιως στα ματια των pcαδων fight me 1 1 3 2
stavris8894 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Και κάπως έτσι το Xbox πέθανε. δεν βλέπω κάποιο λόγο να πάρει κάποιος ένα xbox όταν τα παιχνίδια θα τα προωθεί και στο pc. 2 1
PeterMay Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Fat kid στην Foundry, Jenga στην Last Resort, και Lost στην Sandtrap Halo racetrack στην Sandbox και Garbage Dispenser Recon Vidmaster challenges και Hayabusa armor 7 on 7 , Social Slayer και Big team battles Forge, Bungie Favorites και πολλα, μα παρα πολλα easter eggs ΠΑΙ ΧΝΙ ΔΑ ΡΑ! Ν,1 Μέχρι και σήμερα το τοπ που έχω παίξει!
D.Luffy Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, stavris8894 είπε Και κάπως έτσι το Xbox πέθανε. δεν βλέπω κάποιο λόγο να πάρει κάποιος ένα xbox όταν τα παιχνίδια θα τα προωθεί και στο pc. Εγώ βλέπω. Δεν θέλουν όλοι ένα gaming desktop PC με Windows. Υπάρχουν πολλοί που προτιμούν τον καναπέ του σαλωνιού και την ευκολία της κονσόλας συνδεδεμένης στην τηλεόραση επάνω στο επιπλάκι. Το Xbox απλώς "πέθανε" για τους PCάδες. Αν και για μερικούς από αυτούς, ήταν ήδη νεκρό εδώ και πολλά χρόνια. Οπότε δεν θα αλλάξει κάτι. 9 1
PeterMay Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, ougxar είπε απο τις πιο overrated σειρες παιχνιδιων εβερ,ιδιως στα ματια των pcαδων fight me Κανενα αλλο παιχνιδι δεν σε αφηνει να παιζεις 8v8 competative - να το αλλαζεις κατευθειαν με ενα invite απο φιλο σε Race με Rocket launchers, στο καπακι οι Rockets να γινονται Tanks, στο καπακι αλλαγη ολο το παρτι σε infection game type, στο καπακι Jenga, στο καπακι Free for all στο forge με spawn οποιοδηποτε αντικειμενο, οχημα, οπλο επιθυμουσες όποια στιγμή ήθελες, και στο καπακι Campaign Cringes... Το μονο που μπορει ελλλααααχιστα να συγκριθει σε ελευθερια με το Halo 3 και Reach, ειναι το NeverWinter Nights 1, με πολλα Community Expansions και Javascript στο toolset... ΕDIT. Δεν μιλαω για μια πανεμορφη ιστορια και για το αριστουργηματικο OST... Τα είχε όλα... Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από PeterMay Προσθήκη πληροφοριών 9
umbrella co. Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Nωρις το θυμηθηκαν οι ανθρωποι. Χειροτερα και απο το ελληνικο δημοσιο ειναι εκει στη Μicrosoft. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από umbrella co. 1
jerry banana Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Επειδη δεν εχω αγγιξει αλλο περα απο το halo 2 που τοτε ημουν 8 οποτε δεν το τερματισα κιολας μπορει καποιος να μου πει εαν θα συμπεριλαμβανετε και το 2?Εχω ενα συναισθηματικο δεσιμο μαζι του.
PeterMay Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 14 λεπτά πριν, jerry banana είπε Επειδη δεν εχω αγγιξει αλλο περα απο το halo 2 που τοτε ημουν 8 οποτε δεν το τερματισα κιολας μπορει καποιος να μου πει εαν θα συμπεριλαμβανετε και το 2?Εχω ενα συναισθηματικο δεσιμο μαζι του. Ναι. Συγκεκριμενα το Master Chief Collection εχει τα: Halo Combat Evloved, Halo 2, Halo 3, Halo 4 το reach ειναι το prequel του Halo Combat Evolved. 1
nikos5800 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 48 λεπτά πριν, stavris8894 είπε Και κάπως έτσι το Xbox πέθανε. δεν βλέπω κάποιο λόγο να πάρει κάποιος ένα xbox όταν τα παιχνίδια θα τα προωθεί και στο pc. Το χβοχ η Microsoft το Σκότωσε το 2010 όταν κυκλοφόρησε το Kinect και σταμάτησε από τότε να παράγει παιχνίδια και αφοσιώθηκε στα χαζό games του Kinect και το 2013 απλά την αποτελείωσε τελείως , δεν πα τώρα να αγοράζει studios , η κατάσταση δεν σώνεται η Sony έχει ρίξει γερά θεμέλια και μόνο με θαύμα μπορεί να χάσει την εμπιστοσύνη των gamers 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα