Tsetsenios Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα εχω το mac book pro 2015 13" με mojave ξαφνικά και ενώ δουλευε τέλεια σταμάτησα να λειτουργεί κανονικά. Αρχικά οταν πατάω το κουμπί για να bootaρει δεν κανει τιποτα ακουγεται ο ήχος και εμφανιζεται μια μαυρη οθονη , εαν πατήσω παρατεταμένα το power button τότε ανοιγει φορτώνει μια μπάρα κάτω απο το μήλο και φορτώνει για αρκετή ώρα.Μετά το ανοιγμα ο υπολογιστής κολλάει απίστευτα πραγμα που δεν συνεβαινε μέχρι εχτές. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Πολλά μπορεί να συμβαίνουν ....στην καλύτερη να την έχει παίξει ο σκληρός δίσκος ....στην χειρότερη να την έπαιξε η πλακέτα ..... Δώσε το σε έναν μάστορα να σου πει .....μόνο έτσι θα μάθεις τι έχει ...... Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από CharalampisCrete
ktf Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 21 λεπτά πριν, Tsetsenios είπε Καλησπέρα εχω το mac book pro 2015 13" με mojave ξαφνικά και ενώ δουλευε τέλεια σταμάτησα να λειτουργεί κανονικά. Αρχικά οταν πατάω το κουμπί για να bootaρει δεν κανει τιποτα ακουγεται ο ήχος και εμφανιζεται μια μαυρη οθονη , εαν πατήσω παρατεταμένα το power button τότε ανοιγει φορτώνει μια μπάρα κάτω απο το μήλο και φορτώνει για αρκετή ώρα.Μετά το ανοιγμα ο υπολογιστής κολλάει απίστευτα πραγμα που δεν συνεβαινε μέχρι εχτές. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Κάνε ένα backup με time machine καλού κακού τώρα που μπορείς. Αν είναι εντός εγγύησης πάνε βόλτα από κανένα εξουσιοδοτημένο συνεργάτη (iStorm κτλ).
ChrisAce Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Νομίζω ότι είναι η καλύτερη περίπτωση από τις άλλες διαθέσιμες..να ξεψυχάει ο δίσκος. Σε imac τουλάχιστον που έκανε το ίδιο ήταν ο δίσκος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα