Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θέλω για άλλη μία φορά τα φώτα σας. 'Έχω ε΄να παλιό τροφοδοτικό και θέλω να κάνω μια κατασκευή με αυτό. Τώρα αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι στα 12V πόσα αμπέρ βγάζει? Με ένα πολυμετρο μπορώ να το μετρήσω? 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, carimoura είπε

Καλησπέρα παιδιά, θέλω για άλλη μία φορά τα φώτα σας. 'Έχω ε΄να παλιό τροφοδοτικό και θέλω να κάνω μια κατασκευή με αυτό. Τώρα αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι στα 12V πόσα αμπέρ βγάζει? Με ένα πολυμετρο μπορώ να το μετρήσω? 

Και απο ότι λέει η ταμπέλα, πιθανόν να μην μπορεί να βγάλει τα μισά. Πχ κάτι powerman με 25Α στα 12V, και ικανότητα για 10-12Α στην πραγματικότητα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Και απο ότι λέει η ταμπέλα, πιθανόν να μην μπορεί να βγάλει τα μισά. Πχ κάτι powerman με 25Α στα 12V, και ικανότητα για 10-12Α στην πραγματικότητα.

Ακριβως!

Εγω αυτο που βλεπω ομως ειναι το οτι δεν ξερει και πολλα απο τροφοδοτικα και γενικα οτι εχει σχεση με ταση, αρα και ουτε τους κινδυνους που υπαρχουν οποτε θα του συνιστουσα να το "ξεχασει" το project αυτο. 

Αν δεν κατεχεις ουτε τα βασικα, δεν ακουμπας τετοια πραγματα ουτε για πλακα. 

Επεξ/σία από mixalis95320
Δημοσ.

Αυτό ισχύει..υπάρχουν κάτι σαπάκια που ούτε για πλάκα δεν τα βάζεις στο pc

Δεν έχει αυτοκολλητο αυτό που έχω, το ποσά βολτ βγάζει είναι εύκολο.. με ένα βολτόμετρο το βλέπεις (αν και νομιζω ότι είναι στάνταρ με τα χρωματα )

Το θέμα είναι πως θα δω πόσα αμπέρ βγάζει...μήπως με καμιά αντίσταση και μια ασφάλεια των 10 15 Α και σιγά σιγά να ανεβάζω μέχρι να καεί η ασφάλεια??? 

Δημοσ.

Για να βρείς πληροφορίες απο κατασκευαστή μόνο με το μοντέλο του, αλλιώς περίπου 60-70% των watt πάνε στα 12v, άρα βρίσκεις τα ampere

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...