Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε

Για να μην σας τρωει η περιεργεια παρτε τηλεφωνο να μαθετε την εξελιξη της παραγγελιας σας.Μπορει να ειστε απο τους τυχερους που θα παρουν τον δισκο.

Αλήθεια τώρα, πιστεύεις ότι υπάρχει περίπτωση να παραλάβει έστω και ένας;(προσωπικά βάζω στοίχημα για το αντίθετο) ή πιστεύεις ότι έγιναν 250 παραγγελίες που λένε ότι έγιναν, με τις μόλις 2 ώρες που έμεινε αυτή η τιμή στο site τους;(προφανώς φουσκώνουν κατα πολύ τον αριθμό για να το "παίξουν" μεγάλο κατάστημα). Τέλος θεωρώ ότι παρακολουθούν τις προσφορές στο insomnia και προσπαθούν να πάνε με τα νερά μας λέγοντας ότι έδωσαν 50 δίσκους για να γλιτώσουν το "κράξιμο".

Επεξ/σία από George!
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, George! είπε

Αλήθεια τώρα, πιστεύεις ότι υπάρχει περίπτωση να παραλάβει έστω και ένας;(προσωπικά βάζω στοίχημα για το αντίθετο) ή πιστεύεις ότι έγιναν 250 παραγγελίες που λένε ότι έγιναν; προσωπικά θεωρώ ότι παρακολουθούν τις προσφορές στο insomnia και προσπαθούν να πάνε με τα νερά μας λέγοντας ότι έδωσαν 50 δίσκους για να μην φάνε "κράξιμο".

Αλήθεια πιστεύεις ότι ανέβηκε εδώ και δεν έγιναν 250 παραγγελίες ? ;)

• Like 1
Δημοσ.

Πιστευω οτι κοροιδευουν και βρηκαν μια ιστορια για να ηρεμισουν τα πνευματα.Αλλα κραταω 1% μπας και ειναι αληθεια και εδωσαν μερικους.

Και εγω εφαγα ακυρο χθες.Ο νεαρος που με πηρε ευγενικος αλλα και μαγκωμενος φοβουμενος οτι θα φαει χεσιμο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Αλήθεια πιστεύεις ότι ανέβηκε εδώ και δεν έγιναν 250 παραγγελίες ? ;)

Σε δύο ώρες υποθέτω ότι δεν έγιναν 250 παραγγελίες για ένα προιόν που δεν στοιχίζει και λίγο(άσχετα αν είναι προσφορά) και που πιθανόν δεν χρειάζεται αυτή την στιγμή στους περισσότερους. Εγώ πάντως τον προσπέρασα και δεν έκανα παραγγελία.

Επεξ/σία από George!
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ενταξει συμφωνω με το σκεπτικο σου, εγω προσωπικα φαντασου οτι χρειαζομαι δισκο αμεσα, 8-10ΤΒ, αλλα προσπερασα και δεν μπηκα καν στην διαδικασια να γραφτω/παραγγειλω. Αλλα αυτο george (και λοιποι) δεν αφορα αυτη τη στιγμη τοσο πολυ το θεμα.

Μενει απο προχθες ανοικτο με σκοπο να γραψει καποιος αν παρελαβε για να δουμε αυτους τους 50-55. Οχι για να γεμιζει με σχολια που θα το κρατουν ψηλα χωρις λογο. ;)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν παρήγγειλα καν  γιατί έχω φάει 3-4 φορές άκυρο από το συγκεκριμένο έχω και ένα όριο στις χυλόπιτες :P

Αν έδιναν έστω και λίγα που ισχυρίζονταν τσουπ  θα τα βλέπαμε αγγελίες . Δεν είναι και κάτι φτηνό να ρίχνουν έτσι παραγγελίες για χαβαλέ . 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...