Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, mpazoykas είπε

Ναι κανονικα.και μαλιστα μου ειπαν οτι περιμενουν απο τον προμηθευτή νεα κομματια σε 10 μερες.τωρα θα δουμε,αν παραλαβει καποιος πρωτος να μας πει.

Α οκ!. Το άκυρο θα έρθει μετά το 10ήμερο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις ήρθε τηλεφωνικό άκυρο. Λέει έγιναν 250 παραγγελίες και θα εξυπηρετήσουν λόγω αποθέματος τους πρώτους 50. 

Επεξ/σία από Στεφανος123
Δημοσ.

Με κάλεσαν για ακύρωση μόλις. Περίπου τα ίδια είπαν και σε μένα - δεν ξέρω κατά πόσον ισχύουν τα λεγόμενα τους.

Δημοσ.

Και εμενα πριν απο λιγο με καλεσαν και ειπανε οτι ητανε λιγα κομματια.και τελικα εγινε ακυρωση.αν ξαναβγαλουν μου ειπανε  προσφορά στον σκληρο λεει θα με καλεσουν.

Δημοσ.

Αν πάρει κάποιος ας ενημερώσει εδώ, γιατί το "θα εξυπηρετήσουμε του πρώτους μόνο" είναι ο ορισμός του προσπαθώ να μαζέψω ότι μπορώ ενώ θα δώσω σε όλους τα @@ μου. 😂

• Like 2
Δημοσ.

Φτιαξανε μια ιστορια για οσους εκαναν παραγγελια.Με τετοια τιμη σχεδον αδυνατο να δινανε τον δισκο.

Αυτο δειχνει.

Δημοσ.
1 hour ago, Στεφανος123 said:

Μόλις ήρθε τηλεφωνικό άκυρο. Λέει έγιναν 250 παραγγελίες και θα εξυπηρετήσουν λόγω αποθέματος τους πρώτους 50. 

Εμένα μου είπαν τους πρώτους 55. Ναι, Ο.Κ...

Pinocchio.jpg

Δημοσ.
4 hours ago, JIMBOAthens said:

Εμένα μου είπαν τους πρώτους 55. Ναι, Ο.Κ...

Pinocchio.jpg

ακριβως το ιδιο μου ειπαν, και λεει οτι ειχαν ξανα βγαλει αυτη την προσφορα πριν 3 βδομαδες περιπου.

Δημοσ.

Για να μην σας τρωει η περιεργεια παρτε τηλεφωνο να μαθετε την εξελιξη της παραγγελιας σας.Μπορει να ειστε απο τους τυχερους που θα παρουν τον δισκο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...