Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Για απλη χρηση δεν κανει?Πχ αποθηκη για ταινιες.

Εχω εναν ιδιο και τον ειχα βαλει σε κουτι και το ειχα εξωτερικο , μια χαρα δουλευε και χωρις να κανει καποιο ιδαιτερο θορυβο

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, opcorsa είπε

Seagate δεν θα επερνα ουτε να με σκοτωνες

οι λογοι γνωστοι

#WD Squad

Pfft.

Ένα Seagate kai 2 WD έχω στο μηχάνημα εδώ και 8+ χρόνια... μια χαρά και οι τρεις τους.

Γενικά όλες οι γνωστές μάρκες είναι reliable imo. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τον πηρα και εγω ευτυχως προλαβα στο τσακ.για να δουμε.και θορυβο να κανει ακομα και σεισμο,θα ειναι για μπακαπ ταινιες μουσικη κτλπ.τετοια τιμη δεν βρισκεις με τετοια χωρητικότητα

πηρα τηλ στην εταιρια και μου ειπαν οτι ισχυει κανονικα δεν ειναι τυπογραφηκο λαθος :P

Επεξ/σία από mpazoykas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον θέλουν να σε χρεώσουν πλαστική σακούλα 😂

1 hour ago, Genatos said:

Αυτο με το περιβαλλοντικό τελος ειναι καινουργιο αστειο? Εβαλα και παραλαβη απο το καταστημα και επιμενει να με χρεωνει

download.png

Επεξ/σία από cineaste
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, mpazoykas είπε

πηρα τηλ στην εταιρια και μου ειπαν οτι ισχυει κανονικα δεν ειναι τυπογραφηκο λαθος :P

Nice!

Δημοσ.

Μεγαλη διαφορα τιμης δεν ξερω πως θα καλυψουν την διαφορα.Αν τελικα τους δωσουν φοβαμαι θα ζητανε προκαταβολες.

Υπομονη μεχρι αυριο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mifune είπε

Pfft.

Ένα Seagate kai 2 WD έχω στο μηχάνημα εδώ και 8+ χρόνια... μια χαρά και οι τρεις τους.

Έχω έναν 4.5 χρόνια του χω ρουφήξει το αίμα και βγαίνει ακόμα 100%,είναι πολύ τίμιος ότι seagate μην τρελαθούμε 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Mifune είπε

Pfft.

Δεν έχει να κάνει με μάρκες αλλά με μοντέλα. 

https://www.backblaze.com/blog/2018-hard-drive-failure-rates/

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Genatos είπε

Αυτο με το περιβαλλοντικό τελος ειναι καινουργιο αστειο? Εβαλα και παραλαβη απο το καταστημα και επιμενει να με χρεωνει

download.png9

9 λεπτά κοστίζει η πλαστική σακούλα. Λογικά αυτό είναι. 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, thanos_gr είπε

9 λεπτά κοστίζει η πλαστική σακούλα. Λογικά αυτό είναι. 

Η σακούλα είναι παίδες!!!

Δημοσ.
10 hours ago, mpazoykas said:

τον πηρα και εγω ευτυχως προλαβα στο τσακ.για να δουμε.και θορυβο να κανει ακομα και σεισμο,θα ειναι για μπακαπ ταινιες μουσικη κτλπ.τετοια τιμη δεν βρισκεις με τετοια χωρητικότητα

Είπαν πως σε αυτή την τιμή (162,38€) ισχύει κανονικά;

Η αλήθεια είναι πως δεν πήραν ακόμη τηλέφωνο για άκυρο, συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις καλούν από τις 7 ξημερώματα 😋

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DrFreeman είπε

Είπαν πως σε αυτή την τιμή (162,38€) ισχύει κανονικά;

Η αλήθεια είναι πως δεν πήραν ακόμη τηλέφωνο για άκυρο, συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις καλούν από τις 7 ξημερώματα 😋

Ναι κανονικα.και μαλιστα μου ειπαν οτι περιμενουν απο τον προμηθευτή νεα κομματια σε 10 μερες.τωρα θα δουμε,αν παραλαβει καποιος πρωτος να μας πει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...