Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, wilde είπε

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για μια κάρτα ήχου αποκλειστικά για gaming  με headsets.

Ψήνομαι για μια από τις παρακάτω:

Sound BlasterX AE-5

και

Sound Blaster Z

Κάποια πρόταση?

Ευχαριστώ!

τσαμπα τα χρηματα σου θα δωσεις μεγαλε.Στο λεω επειδη και εγω εψαχνα καθαρα για gaming και ημουν αναμεσα σε αυτες τις 2.Διαφορες πχ στο να ακους τα βηματα σε fps παιχνιδια δεν θα δεις.Εκτος και εαν ασχολησαι με μουσικη επαγγελματικα ή εχεις αλλες ασχολιες που γενικα αφορουν τη παραγωγη μουσικης.Παντως εαν επιμενεις να αγορασεις μια θα σου προτεινα την 1η.

ΥΓ:Στο ειπα γιατι ειδα οτι εχεις καλη μητρικη ,γιαυτο λεω δεν θα δεις διαφορα εαν ειχες καμια μητρικη παλια θα αλλαζε.Οποτε για gaming καθαρο δεν αξιζει.

Επεξ/σία από jerry banana
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μάλιστα. 

Έχω πάνω αυτή την στιγμή και το Dolby home theater. 

Οπότε πιστεύεις δεν αξίζει τον κόπο. 

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, wilde είπε

Μάλιστα. 

Έχω πάνω αυτή την στιγμή και το Dolby home theater. 

Οπότε πιστεύεις δεν αξίζει τον κόπο. 

οχι φιλε.Το ειχα κανει και εγω προσωπικα θεμα στο reddit και μου λεγανε το ιδιο που ειπα και σε εσενα τα παιδια.Οτι δεν αξιζει μονο για gaming .Ειδικα με τις καινουργιες μητρικες που εχουμε.Που δοξα το Θεο φανταζομαι εχουμε ολοι δυνατο ηχο στους υπολογιστες μας.Με μητρικες πχ οπως τη δικη σου που βλεπω,τη gigabyte τη δικη μου κλπ.Τσαμπα λεφτα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Η μητρική σου δεν έχει ούτε καν ένα υποτυπώδες opamp για οδήγηση ακουστικών, όπως το NE5532 που βρίσκεις σε άλλες μητρικές στο front panel. Τα realtek σκέτα είναι μάπα για την οδήγηση ακουστικών(όχι ως πηγή). 

Spoiler

Αλλά και η EA-5 είναι too much για gaming headsets που είναι μετριότατα ηχητικά, από κάθε άποψη. Ίσως να αγόραζες ένα headset που να έχει δική του κάρτα.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον jerry banana, για ακουστικά και μόνο δεν αξίζουν. Ειδικά στα 150 και 80 ευρώ που κοστίζουν. Εδώ καλά καλά δεν καταλαβαίνουμε διαφορές μεταξύ μιας onboard κάρτας ήχου της mobo και ενός av reviever. Για ακουστικά πάντα. Αν θέλεις κάτι παραπάνω πχ να στήσεις ένα αξιοπρεπές home cinema ίσως αλλά και εκεί εξαρτάται από τα ηχεία που θα βάλεις, τέσπα άλλο θέμα αυτό. Σε γενικές γραμμές, η ποιότητα του headset σου είναι πολύ σημαντικότερη από την κάρτα ήχου της μητρικής σου.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ok θα κρατήσω τα χρήματα για κάτι άλλο

σας ευχαριστώ.

Edit: Για το Dolby home theather 4 έχετε άποψη

(αν είναι καλύτερα από τον ήχο του windows sonic?)

Επεξ/σία από wilde
Δημοσ.
Μόλις τώρα, wilde είπε

ok θα κρατήσω τα χρήματα

σας ευχαριστώ.

Edit: Για το Dolby home theather 4 έχετε άποψη

(αν είναι καλύτερα από τον ήχο του windows sonic?)

Hesuvi το εγκαθιστάς μαζί με το equalizerAPO και παίρνεις τα πάντα.

https://sourceforge.net/projects/hesuvi/

– Dolby Atmos Headphone
– CMSS-3D
– SBX Pro Studio Surround (also found in BlasterX Acoustic Engine & THX TruStudio Pro)
– Dolby Headphone
– Sennheiser GSX Binaural 7.1
– DTS Headphone:X
– Windows Sonic Headphone
– Dolby Home Theater v4 Headphone Surround Virtualizer
– Razer Surround
– Out Of Your Head
– Flux HEar V3
– OpenAL and DirectSound3D HRTFs
– Waves Nx
– and many more!

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, music_lover είπε

Θα συμφωνήσω με τον jerry banana, για ακουστικά και μόνο δεν αξίζουν. Ειδικά στα 150 και 80 ευρώ που κοστίζουν. Εδώ καλά καλά δεν καταλαβαίνουμε διαφορές μεταξύ μιας onboard κάρτας ήχου της mobo και ενός av reviever. Για ακουστικά πάντα. Αν θέλεις κάτι παραπάνω πχ να στήσεις ένα αξιοπρεπές home cinema ίσως αλλά και εκεί εξαρτάται από τα ηχεία που θα βάλεις, τέσπα άλλο θέμα αυτό. Σε γενικές γραμμές, η ποιότητα του headset σου είναι πολύ σημαντικότερη από την κάρτα ήχου της μητρικής σου.

να΄σαι καλα φίλε

• Like 1
Δημοσ.

Αν έχεις ψηφιακά ηχεία/ενισχυτή που δέχεται οπτική κλπ είναι τζάμπα χρήματα, βολεύεσαι με την Onboard. Αν έχεις επίσης ακουστικά/ηχέία της πλάκας των 20-30-40 ευρώ πάλι τζάμπα λεφτά. Απαραίτητη είναι μόνο αν δεν έχεις κάποιο mixamp και έχεις ακουστικά με πολλά ohm που δε τα οδηγεί μια ψόφια onboard ή ποιοτικά αναλογικά ηχεία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...