LIGHT1NG Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 16 ώρες πριν, Iris_89 είπε Τι θα εκανα στη θεση σου? Θα τους εγραφα σε αυτα που δεν εχω και θα προχωρουσα με τη ζωη μου. NEXT! Οι γυναίκες έχετε περισσότερα αλλά είναι εσωτερικά 🙄🙄🙄😁😁😁 Όσο για σένα TS εξαρτάται τι έγινε μεταξύ σας και το καλύτερο είναι να πάτε να τα λύσετε face 2 face αντρίκια πράγματα.
Iris_89 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 12 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Οι γυναίκες έχετε περισσότερα αλλά είναι εσωτερικά 🙄🙄🙄😁😁😁 Όσο για σένα TS εξαρτάται τι έγινε μεταξύ σας και το καλύτερο είναι να πάτε να τα λύσετε face 2 face αντρίκια πράγματα. I'm aware of that mate. Αν κρεμοντουσαν θα υπηρχε θεμα.
momotis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 22 ώρες πριν, Kasp είπε Τι θα κανατε στη θεση μου;
gia_nnis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Στις 14/3/2019 στις 5:08 ΜΜ, Kasp είπε Δε θα θελω να σας κουρασω ....Νιωθω πως καποιοι προσπαθησαν να χαλασουν την εικονα μου προς τα εξω...ενω εγω ξερω ποιος ειμαι και αν αξιζω...φροντισαν με υπουλο τροπο να περασουν μια εικονα για εμενα που δεν ισχυει.Σε αυτο βοηθησε και ο φιλος που νομιζα οτι ειχα.Δε με προστατεψε και πλεον απομακρυνθηκα απ ολους απογοητευμενος.Τι θα κανατε στη θεση μου; Κατι σαν bullying μου κανει αυτο...
The_Judas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Καλώς ή κακώς και οι άνθρωποι έχουν την ψυχολογία της μάζας ή της αγέλης. Υπάρχει συνήθως ο αρχηγός της παρέας, ο οποίος δίνει τις κατευθύνσεις. Οι υπόλοιποι τον ακολουθούν σαν πρόβατα και προτιμάνε την ασφάλεια που παρέχει η αγέλη χωρίς να ακούσουν την άλλη πλευρά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα