Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα όπως λέει και ο τίτλος ψάχνω να αγοράσω στερεοφωνικό , ίσως κάποιο micro hi fi .  Τόσα χρόνια ήμουν με μουσική απο υπολογιστή και είπα να παω σε κάτι διαφορετικό . Το μόνο που χρειάζεται είναι ένταση ποιότητα και να παίζει cd . νομίζω είμαι στην κατηγορία midrange όσο αφορά την τιμή . Έχετε να προτείνετε κάτι ...Η τουλάχιστον να ξεκινήσω από κάπου ; Ένα μοντέλο που είδα και μου άρεσε είναι το Denon DM-41 το οποίο το θεωρώ κάπως ακριβό για τα watt 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερα να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι ηχείων μικρών, υπάρχουν αν ψάξεις κάποια στα 200 ευρώ (προσφορά) και έναν στερεοφωνικό ενισχυτή. Θα έχεις απείρως καλύτερο αποτέλεσμα και θα είναι πραγματικό hi-fi και όχι σε κάποιο micro σύστημα.

Θεωρητικά με σκάρτα 500 ευρώ έχεις φτιάξει κάτι πολύ καλό έτσι.

Για την αναπαραγωγή CD, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το PC. Αν θέλεις ξεχωριστή πηγή, τότε αν ο ενισχυτής έχει ψηφιακή είσοδο, οποιοδήποτε δισκογυράδικο (ακόμα και ένα απλό DVD player) θα σου κάνει τη δουλειά.

Αν ο ενισχυτής δεν έχει ψηφιακή είσοδο, και πάλι μπορείς να προσθέσεις ένα εξωτερικό DAC. Όπως και να έχει πάντως για να ακούσεις σωστά και σοβαρά μουσική, ο ξεχωριστός ενισχυτής και τα ηχεία είναι εκείνο που θα σου δώσει το καλό αποτέλεσμα και τη βάση για να έχεις κάτι που ακούγεται πολύ καλά.

Επεξ/σία από T. Jefferson
Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ πήρα πριν λιγα χρόνια το Denon Ceol N9.Πολύ καλός και καθαρός ήχος,συνδέεται με τα παντα.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 14/3/2019 στις 4:36 ΜΜ, i love rock είπε

midrange

please define .... :) 

Δημοσ.
Στις 17/3/2019 στις 5:23 ΜΜ, T. Jefferson είπε

Κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερα να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι ηχείων μικρών, υπάρχουν αν ψάξεις κάποια στα 200 ευρώ (προσφορά) και έναν στερεοφωνικό ενισχυτή. Θα έχεις απείρως καλύτερο αποτέλεσμα και θα είναι πραγματικό hi-fi και όχι σε κάποιο micro σύστημα.

Θεωρητικά με σκάρτα 500 ευρώ έχεις φτιάξει κάτι πολύ καλό έτσι.

Για την αναπαραγωγή CD, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το PC. Αν θέλεις ξεχωριστή πηγή, τότε αν ο ενισχυτής έχει ψηφιακή είσοδο, οποιοδήποτε δισκογυράδικο (ακόμα και ένα απλό DVD player) θα σου κάνει τη δουλειά.

Αν ο ενισχυτής δεν έχει ψηφιακή είσοδο, και πάλι μπορείς να προσθέσεις ένα εξωτερικό DAC. Όπως και να έχει πάντως για να ακούσεις σωστά και σοβαρά μουσική, ο ξεχωριστός ενισχυτής και τα ηχεία είναι εκείνο που θα σου δώσει το καλό αποτέλεσμα και τη βάση για να έχεις κάτι που ακούγεται πολύ καλά.

μπορείς να μου προτείνεις κάτι συγκεκριμένο γιατί δεν εχω την ανάλογη εμπειρία ;

20 ώρες πριν, jmmys είπε

Εγώ πήρα πριν λιγα χρόνια το Denon Ceol N9.Πολύ καλός και καθαρός ήχος,συνδέεται με τα παντα.

είδα αυτό παρόλο που ειναι κάπως τσιμπιμένο  Yamaha CRX-N470D  αλλα νομίζω ότι όλα αυτα σε αυτήν την κατηγορία είναι στην ιδια τιμή . Απο ένταση δεν ξέρω πως είναι λογικά αυτό θα πρεπει να παω να κοιτάξω απο κοντά και να πάω και εάν cd με το είδος της μουσικής που ακούω για να το δοκιμάσω 

20 ώρες πριν, chessplayer-alexis είπε

please define .... :) 

μέχρι 400 ευρώ 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ήμουν και εγώ στην ίδια φαση με εσένα, εψαχνα για πανω από 3 μήνες. Τελικά κατέληξαν όπως είπα στο Denon ceol N9, υστερα από κριτικες και δοκιμή.Η τιμή είναι τσιμπημενη,αλλά εντάξει όλα τα Denon ακριβά είναι.

Ηταν οτι καλυτερο βρήκα με άψογο και δυνατό ηχο,Internet radio,spotify,aitplay,σύνδεση με YouTube κλπ, και όλα αυτά με ενα απλό Android τηλ.Δεν κολλάει ποτέ, και γενικά είμαι απόλυτα ευχαρίστημενος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ μικρά ηχειάκια έχει το CEOL9. Το είχα παλιότερα. Δεν αρκεί για στάθμες και ούτε ο ήχος του είναι ήχος αξιώσεων. Καλό είναι γι' αυτό που είναι, όχι για κάτι περισσότερο.

Έχει αντικατασταθεί από το CEOL10 τώρα πια. Όχι ιδιαίτερα μεγάλες διαφορές στον ήχο.

Καλύτερα ξεχωριστό ενισχυτή και ηχεία. Και στάθμες και ποιότητα και συνδεσιμότητα.

Επεξ/σία από T. Jefferson
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι είναι μικρά όντως,αλλά εμένα με βολεψαν επειδή δεν είχα πολύ χώρο εκεί που ήθελα να τα βάλω.

Παρολα αυτά τα 2x60 Watt είναι άκρως ικανοποιητικά για το σκοπό τους,ο οποίος είναι ενα μικρό compact στερεοφωνικό με πολύ καλό ήχο για το μέγεθος του.Δηλαδη αν βάλω την ενταση πάνω απο τη μεση με ακούει όλη η πολυκατοικία και οι γείτονες.Και ο ήχος παραμένει κρυστάλλινος.

Τώρα φυσικά αν πας σε συστημα με ενισχυτές και ηχεία πας σε άλλο επίπεδο.Το θέμα είναι αν το χρειάζεσαι.

Επεξ/σία από jmmys

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...