Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, έχω έναν υπολογιστή i3-2100 3.10 Ghz μια 8Gb ram ddr3, 300 watt και 320gb χώρο. Ποιές Κάρτες γραφικών σηκώνει? , συγκεκριμένα κοιτάω μια Gtx 1050 2gb η οποία χρειάζεται (Ελάχιστη Ισχύς Τροφοδοτικού 300 watt ), θα μπορούσε να την σηκώσει? και αν όχι έχετε να μου προτείνετε κάποια?? {Είμαι άσχετος :) Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από LarBanJas22
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, LarBanJas22 είπε

Καλησπέρα, έχω έναν υπολογιστή i3-2100 3.10 Ghz μια 8Gb ram ddr3, 300 watt και 320gb χώρο. Ποιές Κάρτες γραφικών σηκώνει? , συγκεκριμένα κοιτάω μια Gtx 1050 2gb η οποία χρειάζεται (Ελάχιστη Ισχύς Τροφοδοτικού 300 watt ), θα μπορούσε να την σηκώσει? και αν όχι έχετε να μου προτείνετε κάποια?? {Είμαι άσχετος :) Ευχαριστώ!

Καλησπέρα ναι. Ποιο κουτί έχεις; Γιατί ίσως δεν χωράει πλατιές κάρτες, αλλά μόνο low profile.

Δημοσ.

Φίλε μου είναι

Κατασκευαστής : DELL

Μοντέλο : VOSTRO 260 

Σχετικά είναι μικρό κουτί 

46 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Καλησπέρα ναι. Ποιο κουτί έχεις; Γιατί ίσως δεν χωράει πλατιές κάρτες, αλλά μόνο low profile.

Φίλε μου είναι

Κατασκευαστής : DELL

Μοντέλο : VOSTRO 260 

Σχετικά είναι μικρό κουτί

Δημοσ.
2 ώρες πριν, LarBanJas22 είπε

Φίλε μου είναι

Κατασκευαστής : DELL

Μοντέλο : VOSTRO 260 

Σχετικά είναι μικρό κουτί 

Φίλε μου είναι

Κατασκευαστής : DELL

Μοντέλο : VOSTRO 260 

Σχετικά είναι μικρό κουτί

Από ότι βλέπω, παίρνει κανονικές κάρτες γραφικών όποτε με μια AMD 570 θα είσαι μια χαρα (αν το σηκώνει το τροφοδοτικό). Αλλιώς μια 1050.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Sheogorath είπε

Από ότι βλέπω, παίρνει κανονικές κάρτες γραφικών όποτε με μια AMD 570 θα είσαι μια χαρα (αν το σηκώνει το τροφοδοτικό). Αλλιώς μια 1050.

Σίγουρα κάνει η συγκεκριμένη στον PC μου? αδερφέ με σώνεις, ξαναρωτάω επειδή έχω ακριβός 300 watt. Επίσης είναι Low Profile η κάρτα και είναι GDDR5, μήπως θέλω GDDR3 με βάση τα χαρακτηριστικά μου?? Ταχύτητα Επεξεργαστή 1518 MHz Ταχύτητα Μνήμης 7008 MHz. Παίζουν ρόλο αυτά με βάση τον επεξεργαστή μου? 

Επεξ/σία από LarBanJas22
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, LarBanJas22 είπε

Σίγουρα κάνει η συγκεκριμένη στον PC μου? αδερφέ με σώνεις, ξαναρωτάω επειδή έχω ακριβός 300 watt. Επίσης είναι Low Profile η κάρτα και είναι GDDR5, μήπως θέλω GDDR3 με βάση τα χαρακτηριστικά μου??

Αν είναι αυτό το μοντέλο, είναι αρκετά φαρδύ για να δέχεται και κανονικά, όχι μόνο low profile. Το τροφοδοτικό θεωρητικά αρκεί (άνετα θα έλεγα), αλλά φυσικά δεν φέρω καμία ευθύνη αν κάτι σκάσει.

Εγώ θα έβαζα και 1050ti πάντως, RX570 δύσκολα να έβαζα, θα ήταν οριακά. Παίζουν αγγελίες με GTX1060 3GB με 130-140 ευρώ, και αυτές τις σηκώνει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε

Αν είναι αυτό το μοντέλο, είναι αρκετά φαρδύ για να δέχεται και κανονικά, όχι μόνο low profile. Το τροφοδοτικό θεωρητικά αρκεί (άνετα θα έλεγα), αλλά φυσικά δεν φέρω καμία ευθύνη αν κάτι σκάσει.

Εγώ θα έβαζα και 1050ti πάντως, RX570 δύσκολα να έβαζα, θα ήταν οριακά. Παίζουν αγγελίες με GTX1060 3GB με 130-140 ευρώ, και αυτές τις σηκώνει.

https://www.skroutz.gr/s/12749425/MSI-GeForce-GTX-1050-2GB-AERO-ITX-2G-OC.html Αυτή κάνει φίλε μου?

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, LarBanJas22 είπε

Nαι, αλλά αν μπορείς να πάρεις ένα τροφοδοτικό με 40 ευρώ, αυτή ειναι πολύυυυυ καλύτερη, στην ίδια τιμή https://www.skroutz.gr/s/14189412/Sapphire-Radeon-Pulse-Mini-RX-570-4GB-11266-34-20G.html

Εγώ, δεδομένου ότι ειναι ίδια τιμή, θα την δοκίμαζα στα 300άρι τροφοδοτικό, και αν χρειαζόταν θα έπαιρνα καινούριο.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Nαι, αλλά αν μπορείς να πάρεις ένα τροφοδοτικό με 40 ευρώ, αυτή ειναι πολύυυυυ καλύτερη, στην ίδια τιμή https://www.skroutz.gr/s/14189412/Sapphire-Radeon-Pulse-Mini-RX-570-4GB-11266-34-20G.html

Εγώ, δεδομένου ότι ειναι ίδια τιμή, θα την δοκίμαζα στα 300άρι τροφοδοτικό, και αν χρειαζόταν θα έπαιρνα καινούριο.

Ευχαριστώ πολύ αδερφέ!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LarBanJas22 είπε

Ευχαριστώ πολύ αδερφέ!

Αν ειναι να πάρεις τροφοδοτικό, προφανώς μας ρωτάς πρώτα. Στα 40, ξεκάθαρα το Thermaltake RGB500W που έχει 5 χρόνια εγγύηση.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε

Αν ειναι να πάρεις τροφοδοτικό, προφανώς μας ρωτάς πρώτα. Στα 40, ξεκάθαρα το Thermaltake RGB500W που έχει 5 χρόνια εγγύηση.

Sapphire Radeon Pulse Mini RX 570 4GB που μου έδειξες λέει Ελάχιστη Ισχύς Τροφοδοτικού 150 watt, ενώ  MSI GeForce GTX 1050 2GB θέλει Ελάχιστη Ισχύς Τροφοδοτικού 300 watt. Θεωριτικά ποιό κάει περισσότερο? η 2η ετσί? Πάντως ευχαριστώ για την βοήθεια!

Δημοσ.

Αν μείνεις όπως είσαι πάρε μια μτχ. 1050Ti στα 90€ (βλέπω πολλές αγγελίες στο 100ρικο) και είσαι jet. Λογικά πάντως και RX470 και GΤΧ1060 δεν θα έχεις πρόβλημα να βάλεις με το 300W psu. Max κατανάλωση άντε να είναι 200-κάτι watt με αυτές πάνω. Για RX570 ζορίζει λίγο το πράμα γιατί απαιτεί 8pin και καίει 15-20% παραπάνω.

Δημοσ.

Sapphire Radeon Pulse Mini RX 570 4GB που μου έδειξες λέει Ελάχιστη Ισχύς Τροφοδοτικού 150 watt, ενώ  MSI GeForce GTX 1050 2GB θέλει Ελάχιστη Ισχύς Τροφοδοτικού 300 watt. Θεωριτικά ποιό κάει περισσότερο? η 2η ετσί? Πάντως ευχαριστώ για την βοήθεια!

H 570 καταναλώνει περισσότερο, βλακείες λέει το σκρουτζ. Στην μια κάρτα λέει κατανάλωση κάρτας, στην άλλη συστήματος. Να ξέρεις με την 570 εισαι οριακά όμως. Εγώ θα το έκανα.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι, η 570 καίει μόνη της τόσα... Η 1050 το πολύ 70W να καίει.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

Όχι, η 570 καίει μόνη της τόσα... Η 1050 το πολύ 70W να καίει.

Ευχαριστώ

2 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

H 570 καταναλώνει περισσότερο, βλακείες λέει το σκρουτζ. Στην μια κάρτα λέει κατανάλωση κάρτας, στην άλλη συστήματος. Να ξέρεις με την 570 εισαι οριακά όμως. Εγώ θα το έκανα.

Ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...