Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντωμεταξύ και η Google στο Google Play, 30% κρατάει 😛 

Γενικά αφού η Google και η Apple έχουν τους χρήστες, καλά κάνουν και χρεώνουν. Κάπως πρέπει να βγουν και τα έξοδα του app store και του play store...

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, EuphangeL είπε

Ας αυξήσει τις τιμές για τα in-app subscriptions. Problem solved

Πλάκα κάνεις τώρα έτσι;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Οk περιμένω και η καμπάνα από την E.E να είναι ανάλογη 

Ουτε 1 ευρω καμπανα δε θα πεσει στην συγκεκριμενη περιπτωση, η Apple εχει το δικιο

Δημοσ.
Στις 14/3/2019 στις 2:51 ΜΜ, medidia είπε

Πόσο χαμηλά εχει πέσει το spotify... Mπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιεί το δικό της subscription system αντί να χρησιμοποιεί το αντίστοιχο της apple. Όσο για τους τεχνικούς περιορισμούς που θα έρθουν αν το αποφασίσει να το πράξει αυτό είναι μια υπόθεση. Aν όντως είχε προχωρήσει σε αυτή τη κίνηση και εφόσον μπλοκάρει η apple την εφαρμογή της τότε θα μπορούσε η E.E. να κάνει δεχτή τη προσφυγή της.

To μοναδικό ζήτημα που ίσως δικαιωθεί το spotify από την Ε.Ε. αφορά τις διαφημίσεις που γινονται στο App Store που προωθούν κάποιες εφαρμογές (της Αpple και άλλων), αλλά αυτό αφορά κάθε online store.

Υπάρχει στα terms της apple AFAIK. Ακόμη κι αν τα βάλει σε deeplinks στο site του  spotify η apple μπορεί να επικαλεστεί securiy concerns και να banάρει το app.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η καταγγελία του Spotify έχει μια λογική. Από την στιγμή που διαθέτεις ανταγωνιστικό προς εμένα προϊόν και εγώ πληρώνω 30% προμήθεια, κάτι που το δικό σου προϊόν δεν κάνει, μειώνεις την ανταγωνιστικότητα μου.

Δεν γνωρίζω τι απόφαση μπορεί να πάρει η ΕΕ αλλά με βάση προηγούμενες καταδίκες, εγώ αν ήμουν Apple θα έπαιρνα την καταγγελία πολύ σοβαρά

Επεξ/σία από mike299
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/3/2019 στις 1:21 ΜΜ, Istros είπε

H apple έχει το οικοσύστημα και το εκμεταλλεύεται βάζοντας τους δικούς της κανόνες.Και στην υπηρεσία με τις εφημερίδες και τα περιοδικά 30% ζητάει από τους εκδότες.

Επεξ/σία από p_akritidis
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
12 ώρες πριν, billdanos είπε

Η αγία Spotify! Που οι καλλιτέχνες πίνουν νερό στο όνομα της! Oh wait... 😛

Ότι ισχύει για το Spotify, ισχυρό και για το Apple music. Πολύ άστοχο σχόλιο

• Super Moderators
Δημοσ.
10 hours ago, mike299 said:

Ότι ισχύει για το Spotify, ισχυρό και για το Apple music. Πολύ άστοχο σχόλιο

Ε δεν το λες και άστοχο! Ειδικά μετά την "καμπάνια" της spotify! 😛 

Δημοσ.
Στις 24/3/2019 στις 10:35 ΜΜ, billdanos είπε

Η αγία Spotify! Που οι καλλιτέχνες πίνουν νερό στο όνομα της! Oh wait... 😛

Αυτό που θα έκανα εγώ σαν καλλιτέχνης (από τους γνωστούς) είναι να έβγαζα από τις λίστες streaming του Spotify/ 🍎 music τα κομμάτια μου. Αν ήταν να αγοράσουν so be it!

Έστω τους παλιούς δίσκους αφού δεν βγάζουν και τίποτα. Από κει και πέρα θα ζητούσε ο κόσμος να μπορεί να ακούει τα τραγούδια οπότε θα έρχονταν οι βαλίτσες με λεφτά μετά και με μια συγγνώμη.

Όλα εγώ θα τα σκέφτομαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...