Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/3/2019 στις 1:13 ΜΜ, umad είπε

Αυτόν τον αριθμό στον δείχνει -στην eurobank- και στο e-banking.

σιγά μη μας ενημερώνει και σε πόση ώρα πλησιάζει κλιμάκιο της δίωξης οικονομικού εγκλήματος στο σπίτι μας.

διακρίνω πάντως μια παπαρολογία γύρω από αυτό το θέμα με σκοπό να τρομάξει ο κόσμος και βλέπουμε καθημερινά να ανοίγουνε θέματα όπου ρωτάνε αν ελεγχθούνε ακόμα και για 100€ κατάθεση

Επεξ/σία από _chris_
  • Απαντ. 326
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, _chris_ είπε

σιγά μη μας ενημερώνει και σε πόση ώρα πλησιάζει κλιμάκιο της δίωξης οικονομικού εγκλήματος στο σπίτι μας.

διακρίνω πάντως μια παπαρολογία γύρω από αυτό το θέμα με σκοπό να τρομάξει ο κόσμος και βλέπουμε καθημερινά να ανοίγουνε θέματα όπου ρωτάνε αν ελεγχθούνε ακόμα και για 100€ κατάθεση

Το μαύρο χρήμα κυριαρχεί μιλάμε για πολλά δις. Ελπίζω η νέα κυβέρνηση να αφήσει όλο το μαύρο χρήμα να μπει στις τράπεζες χωρίς κανένα πόθεν έσχες με βεβαίωση για μη έλεγχο. έτσι θα κινηθεί και η αγορά.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, _chris_ είπε

Untitled.png

1 ώρα πριν, kon1to είπε

Φαντάζομαι εννοεί το "ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙOY" το οποίο μπορούμε να δούμε στις πληροφορίες του Λογαριασμού, αλλά αυτό νομίζω αφορά εμβάσματα στο εξωτερικό...

ΟΧΙ έχει άλλη ενδειξη για το εξωτερικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, umad είπε

Untitled.png

ΟΧΙ έχει άλλη ενδειξη για το εξωτερικό.

Φίλε umad, σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να σε προσβάλλω.

Υπάρχει κάποιος αριθμός που υποδηλώνει, τι ?

Δηλαδή, αν γράφει πχ 4000€, τι εννοεί ? Κάνε κατάθεση 1 φορά τον μήνα ?

Επεξ/σία από GREGORYMO
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Φίλε umad, σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να σε προσβάλλω.

Υπάρχει κάποιος αριθμός που υποδηλώνει, τι ?

Φυσικά και ήθελες να προσβάλλεις όπως και κάθε άλλος ''σχετικός'' με το θέμα.

Αν πχ εγώ βγάζω 3,000€/μήνα και σε βάθος μιας πενταετίας έχω αποταμίεύσει X λεφτά,χωρίς να έχω κάνει κάποια σημαντική αγορά όπως σπίτι, αυτοκίνητο, σκάφος κτλ φυσικά και δεν έχω κανένα θέμα να κάνω αναλήψεις καταθέσεις σε ΔΙΚΟ μου λογαριασμό ή επανακαταθέσεις χρημάτων που είχα κρύψει στο χωράφι μου με την μακροχρόνια αβεβαιότητα της οικονομίας.

Εγώ είχα ρωτήσει εδώ πριν κάνα 2 μέρες αν γνώριζε κανείς αν θα είχα κάποιο θέμα να πάω να επανακαταθέσω κάποια χρήματα στον λογαριασμό μου και μόνο ανεύθυνες μπαρούφες άκουσα.

Οπότε ανάλογα το προφίλ σου-φορολογική δήλωση και σχέση με τον τράπεζικό σου λογαριασμό- έχεις κάποιο περιθώριο να κάνεις καταθέσεις αναλήψεις σε ΔΙΚΟ σου λογαριασμό χωρίς καμπανάκια.Αν δηλώνεις 500€/μήνα και πας να καταθέσεις 5,000€ φυσικά και θα ερωτηθείς καθώς θα είναι αυτόματη η διαδικασία,πρώτα από την τράπεζα σου και μετά δεν ξέρω που πάει.

Δεν ισχύει ούτως ή αλλιώς αυτό σε ένα πχ τεκμήριο αγοράς???

Το ίδιο περιθώριο αγοράς έχω εγώ με ένα εφοπλιστή δηλαδή???

Αρκετά ασχολήθηκα και χαλάστηκα ας κάνει ο καθένας ότι καταλαβαίνει υπάρχουν δικηγόροι και λογιστές άλλωστε.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, umad είπε

Φυσικά και ήθελες να προσβάλλεις όπως και κάθε άλλος ''σχετικός'' με το θέμα.

Αν πχ εγώ βγάζω 3,000€/μήνα και σε βάθος μιας πενταετίας έχω αποταμίεύσει X λεφτά,χωρίς να έχω κάνει κάποια σημαντική αγορά όπως σπίτι, αυτοκίνητο, σκάφος κτλ φυσικά και δεν έχω κανένα θέμα να κάνω αναλήψεις καταθέσεις σε ΔΙΚΟ μου λογαριασμό ή επανακαταθέσεις χρημάτων που είχα κρύψει στο χωράφι μου με την μακροχρόνια αβεβαιότητα της οικονομίας.

Εγώ είχα ρωτήσει εδώ πριν κάνα 2 μέρες αν γνώριζε κανείς αν θα είχα κάποιο θέμα να πάω να επανακαταθέσω κάποια χρήματα στον λογαριασμό μου και μόνο ανεύθυνες μπαρούφες άκουσα.

Οπότε ανάλογα το προφίλ σου-φορολογική δήλωση και σχέση με τον τράπεζικό σου λογαριασμό- έχεις κάποιο περιθώριο να κάνεις καταθέσεις αναλήψεις σε ΔΙΚΟ σου λογαριασμό χωρίς καμπανάκια.Αν δηλώνεις 500€/μήνα και πας να καταθέσεις 5,000€ φυσικά και θα ερωτηθείς καθώς θα είναι αυτόματη η διαδικασία,πρώτα από την τράπεζα σου και μετά δεν ξέρω που πάει.

Δεν ισχύει ούτως ή αλλιώς αυτό σε ένα πχ τεκμήριο αγοράς???

Το ίδιο περιθώριο αγοράς έχω εγώ με ένα εφοπλιστή δηλαδή???

Αρκετά ασχολήθηκα και χαλάστηκα ας κάνει ο καθένας ότι καταλαβαίνει υπάρχουν δικηγόροι και λογιστές άλλωστε.

Τώρα, τα γράφεις σωστά και συμφωνώ απόλυτα!!!! Όχι όμως ότι υπάρχουν κάποιοι δείκτες σε κάποιο ebanking που θα σε καθοδηγήσουν τι περιθώρια έχεις.

ΥΓ. Αν είχες δει, προηγουμενα μου post, θα έβλεπες ότι μιλώ για ένα συνδιασμό φορολογικής δήλωσης και συμπεριφοράς λογαριασμού. Δεν αντιδικησομε, την γνώμη του λέει ο καθένας και επιμένω ότι ξανά ότι δεν είχα πρόθεση να σε προσβάλλω.

Δημοσ.

@umad

άλλα λέμε άλλα λες.

Τι σχέση έχει αυτό που συζητάμε με την εικόνα από το ebanking της eurobank;

και τι σχέση έχει αυτό που έγραψα και έκανες παράθεση με την εικόνα; όση σχέση θα είχε και μια εικόνα με μπιφτέκια αν την έβαζα σε παράθεση δικού σου μηνύματος

ξέρεις τι είναι αυτά που απεικονίζονται;

αυτό που γράφει και ο απο πάνω.

συμφωνούμε ότι πιθανόν γίνεται κάποιος έλεγχος και χτυπάει καμπανάκια αλλά σε καμια περίπτωση δεν υπάρχει προειδοποίηση στο ebanking.  μη κάνουμε και την παπαρολογία επιστήμη

• Like 2
Δημοσ.

Παρατήρησα τη κουβέντα και έχω να πω πως υπάρχουν κάποια ανώτατα όρια για τα οποία χτυπάει το καμπανάκι.

Βέβαια...Ποια είναι αυτά? Προσφάτως γνωστός μετέφερε-προσοχη μετέφερε από λογαριασμό σε λογαριασμό, όχι απ το στρώμα, 30Κ σε λογαριασμό  του γιου του.

Την μεθεπόμενη κλήθηκε για έλεγχο. Φυσικά δεν ειχε πρόβλημα, λόγω Χ επιχείρησης. Παρολα αυτα μπαίνεις στη διαδικασία να το αποδείξεις.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kanesaxo είπε

Παρατήρησα τη κουβέντα και έχω να πω πως υπάρχουν κάποια ανώτατα όρια για τα οποία χτυπάει το καμπανάκι.

Βέβαια...Ποια είναι αυτά? Προσφάτως γνωστός μετέφερε-προσοχη μετέφερε από λογαριασμό σε λογαριασμό, όχι απ το στρώμα, 30Κ σε λογαριασμό  του γιου του.

Την μεθεπόμενη κλήθηκε για έλεγχο. Φυσικά δεν ειχε πρόβλημα, λόγω Χ επιχείρησης. Παρολα αυτα μπαίνεις στη διαδικασία να το αποδείξεις.

Έλεγχο από ποιον?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kanesaxo είπε

O λογαριασμος ηταν της επιχειρησης προς τον γιο του η καταθεση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν είναι προσωπικός λογαριασμός  δηλωμένα και φορολογημένα τίθεται και το ερώτημα ποιες γραμμές υπάρχουν πια και τι υπερεξουσία τρομοκρατίας  έχουν οι ασφαλίτες του σδοε υπεράνω κάθε νόμου και συντάγματος . Αν έχεις 5001 ευρό ακόμα στο χέρι δηλαδή κράτα τα στο στρώμα ...

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 1
Δημοσ.

Διαβασα όλο το θέμα πρωτού απαντήσω....

Το πρόβλημα  ΔΕΝ ειναι στην τραπεζα αν και αυτή εν μέρει παίζει το ρόλο της με το αν σε αναφέρει ΑΜΕΣΑ  στο ΣΔΟΕ....  Οποτε σε πρώτη φάση έρχεσαι σε μια συννενόηση με την τραπέζα σου για τα ημερήσια όρια κατάθεσεις ώστε να μην πάς  με την μία καρφωτος...ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ...... ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

ΤΟ ΣΔΟΕ ΘΕΩΡΕΙ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΟΤΙ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ... ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ αν το έκανες  ανάληψη την προηγούμενη μέρα.... Δηλαδη αν κανεις αναληψη δυο φορες πχ 10000 και τα ξαναβάλεις.....ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΟΤΙ  ΕΙΧΕΣ (αδήλωτο) εισόδημα ...20000 και θα ξεκινήσουν τον έλεγχο επιβάλοντας πρόστιμα.... ΜΕΤΑ αρχίζει ο γολγοθάς σου... υπάρχει η επιτροπή επίλυσης διαφορών στην οποία πας νομίζω ..αφού πληρώσεις το μισό πρόστιμο και μετα τα δικαστήρια.....ΑΥΤΟ σημαινει οτι μέχρι να τελεσιδικίση   η υπόθεση φορολογική ενημερότητα πάπαλα.. και πιθανά δέσμεση λογαριασμών  μέχρι κάποιο ποσό που ικανοποιεί την εφορία.. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΕ  που καταδικάζουν τις πρακτικές αυτές του ΣΔΟΕ ιδιαίτερα στο θεμα κταθέσεων αναλήψεων  αλλά το τι έχει γίνει δεν το γνωρίζω!!!!

Δημοσ.
Στις 16/3/2019 στις 10:29 ΜΜ, sezebo είπε

Έλεγχο από ποιον?

Προφανώς από ααδε. Μπορώ να το ρωτήσω. 

21 ώρες πριν, eidikos33 είπε

O λογαριασμος ηταν της επιχειρησης προς τον γιο του η καταθεση?

Δε το γνωρίζω επίσης. Δεν υπήρξε πρόβλημα όπως είπα, διότι μπορούσε να αποδείξει τη προέλευση των χρημάτων. Εννοώντας πως αποτελούσαν μέρος καταθέσεων από τα κέρδη προσωπικής του επιχείρησης 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, kanesaxo είπε

Δε το γνωρίζω επίσης. Δεν υπήρξε πρόβλημα όπως είπα, διότι μπορούσε να αποδείξει τη προέλευση των χρημάτων. Εννοώντας πως αποτελούσαν μέρος καταθέσεων από τα κέρδη προσωπικής του επιχείρησης 

Απο τη στιγμή όμως που μεταφέρεις ενα τέτοιο  ποσό στο παιδί σου ακόμα και αν μπορείς να δικαιολογήσεις τα χρήματα δεν πρέπει να πληρωθεί 10% φόρος δωρεας; 

• Like 1
Δημοσ.

Μην μπερδευουμε τον ελεγχο πχ απο το ΣΔΟΕ με μια απλη ερωτηση που κανει ο υπαλληλος στη τραπεζα για την προλευση των χρηματων και τον σκοπο καταθεσης

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...