gargul1980 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Πήγα στο λογιστή μου και μου είπε το ίδιο μισά φέτος μισά τον Ιανουάριο. Δεν είναι στο όνομα μου το σπιτι
rus Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 29/10/2020 στις 7:55 ΜΜ, gargul1980 είπε Παιδιά να ρωτήσω και γω κάτι αν μπορείτε να βοηθήσετε. Έχω ένα δάνειο υπόλοιπο 13000 εγγυητής είναι ο πατέρας μου που έχει βάλει υποθήκη το σπίτι. Σκέφτεται να το ξεχρέωσει έχει καταθέσεις χρόνια έχει εισόδημα και όλα στην ίδια τράπεζα. Θα υπαρξει καποιο "πεναλτι" οπως συνηθιζεται για αυτη την ολοσχερη προωρη εξοφληση? Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2020 από rus
gargul1980 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 19 λεπτά πριν, rus είπε Θα υπαρξει καποιο "πεναλτι" οπως συνηθιζεται για αυτη την ολοσχερη προωρη εξοφληση? Δεν ξέρω φίλε μου Τρίτη θα πάω τράπεζα να ρωτήσω και εκεί γιατί σήμερα έπρεπε να περιμένω τουλάχιστον 1 ώρα και στην ουρά. Όπως και να έχει θα σας ενημερώσω
blackhill66 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Στις 30/10/2020 στις 8:17 ΜΜ, rus είπε Θα υπαρξει καποιο "πεναλτι" οπως συνηθιζεται για αυτη την ολοσχερη προωρη εξοφληση? Δε φτανει που θα παρουν ολο το χρημα θα βαλει και πεναλτυ η λεχριτοτραπεζα? 1
tsioulak Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, blackhill66 είπε Δε φτανει που θα παρουν ολο το χρημα θα βαλει και πεναλτυ η λεχριτοτραπεζα? Κάποτε ίσχυε αυτό, πλέον δεν επιτρέπεται.
rus Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, tsioulak είπε Κάποτε ίσχυε αυτό, πλέον δεν επιτρέπεται. Δεν επιτρεπεται για τα απο δω και περα νεα στεγαστικα εννοεις? 4 ώρες πριν, blackhill66 είπε Δε φτανει που θα παρουν ολο το χρημα θα βαλει και πεναλτυ η λεχριτοτραπεζα? Μα δε τους συμφερει να παρουν ολο το χρημα, θα χασουν τους τοκους. Οι τοκοι στο διαστημα της αποπληρωμης μπορει να ειναι μεγαλυτερο ποσό απ οτι το ιδιο το δανειο. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2020 από rus
tsioulak Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, rus είπε Δεν επιτρεπεται για τα απο δω και περα νεα στεγαστικα εννοεις? Μα δε τους συμφερει να παρουν ολο το χρημα, θα χασουν τους τοκους. Οι τοκοι στο διαστημα της αποπληρωμης μπορει να ειναι μεγαλυτερο ποσό απ οτι το ιδιο το δανειο. Αυτό εννοείται, θα πληρώσεις όλους τους τόκους που θα πλήρωνες, αλλα σου επιτρέπουν να κάνεις πρόωρη αποπληρωμή χωρίς ποινή, παλιά δεν σε αφήνανε.
rus Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tsioulak είπε Αυτό εννοείται, θα πληρώσεις όλους τους τόκους που θα πλήρωνες, αλλα σου επιτρέπουν να κάνεις πρόωρη αποπληρωμή χωρίς ποινή, παλιά δεν σε αφήνανε. Δεν καταλαβα τι ειπες. Ποιο εννοειται? Αν ειναι να πληρωσεις ολο το δανειο, φυσικα και δεν θα πληρωσεις τους τοκους που θα πληρωνες τα επομενα χρονια. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2020 από rus
tsioulak Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, rus είπε Δεν καταλαβα τι ειπες. Ποιο εννοειται? Αν ειναι να πληρωσεις ολο το δανειο, φυσικα και δεν θα πληρωσεις τους τοκους που θα πληρωνες τα επομενα χρονια. Σε άλλα δάνεια ίσως, στα στεγαστικά όχι (τουλάχιστον στα ελληνικά στεγαστικά).
rus Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, tsioulak είπε Σε άλλα δάνεια ίσως, στα στεγαστικά όχι (τουλάχιστον στα ελληνικά στεγαστικά). Προσπαθησε να εισαι σαφης σε αυτα που γραφεις. Που αφορα το "ισως" και που το "οχι"? Παντως εγω νομιζα οτι μιλαγαμε μονο για στεγαστικα.
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Τα πρώτα χρόνια πληρώνεις τόκους και ελάχιστο κεφάλαιο.Οπως και να έχει η ανάλυση των δόσεων γραφει ποσο και τι πληρώνεις.
rus Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 28 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τα πρώτα χρόνια πληρώνεις τόκους και ελάχιστο κεφάλαιο.Οπως και να έχει η ανάλυση των δόσεων γραφει ποσο και τι πληρώνεις. Ναι, αλλα δεν συζητουσαμε αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις