Ukforthemoment Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 6 λεπτά πριν, rus είπε Συγκεκριμενα τωρα ρωταμε για να βοηθησουμε, ποιο είναι το θεμα του νηματος? Οριο καταθέσεων. Καποιοι φιλοι ανησυχουν, αν υπαρχουν καταθεσεις στο λογ/σμο τους ότι θα τους τσεκουρεψει η εφορια. Να η λυση λοιπον, αντι μεσω καταθεσης παιρνουν το χρημα με την υπηρεσια "λεφτα στο λεπτο". Και η κατάθεση που είναι;Αφου τα παίρνουν μετρητά.
rus Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Και η κατάθεση που είναι;Αφου τα παίρνουν μετρητά. Παιρνουν τα μετρητα στο χερι κι ετσι δε φαινεται καμια καταθεση στο λογ/σμο τους, συνεπως η εφορια δεν εχει κατι να ψαξει. Δεν ανησυχεις για το οριο κατεθεσων, αφου θα είναι πολυ μικρο ή μηδενικο. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2020 από rus
Petroskasap Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Το κράτος ψάχνει απεγνωσμένα για λεφτά οι ανάγκες του για χρήμα είναι τεράστιες πχ σε ολη την Ευρώπη γίνονται συστάσεις απο την αστυνομία για τη απαγόρευση κυκλοφορίας στην Ελλαδα συνεχίζουν να μοιράζουν προστιμα Εάν κάποιος ΕΕ η μετοχος εταιρείας μεταφέρει πάνω απο 1000 Ευρώ απο τον τραπεζικο λογαριασμό του σε λογαριασμο αλλού επαγγελματία η επιχειρηματία αυτόματα πηγαίνει μυνημα στην ΑΑΔΕ για ελενγχο και των δυο !! Στην Ελλαδα θα πρέπει να προσέχετε ολοι και οι ετήσιες καταθέσεις σας να μην ξεπερνάνε τα ετήσια δηλωμενα εισοδήματα σας πρωσοπικα ζω μονιμα εδω και χρονιά στο εξωτερικο και σχεδόν εχω ξεχάσει όλα αυτά τα περιεργα ελληνικά αλλα επειδή εχω ακόμα περιουσία στην χωρά αναγκαστικά ασχολούμαι με τα φορολογικά της Ελλάδος
rus Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 41 λεπτά πριν, Petroskasap είπε Εάν κάποιος ΕΕ η μετοχος εταιρείας μεταφέρει πάνω απο 1000 Ευρώ απο τον τραπεζικο λογαριασμό του σε λογαριασμο αλλού επαγγελματία η επιχειρηματία αυτόματα πηγαίνει μυνημα στην ΑΑΔΕ για ελενγχο και των δυο !! Και πολύ σωστα. Μεταξυ ιδιωτων όμως υπαρχει θεμα?
Petroskasap Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 10 ώρες πριν, rus είπε Και πολύ σωστα. Μεταξυ ιδιωτων όμως υπαρχει θεμα? Δεν το γνωρίζω
anthrosinner Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Ήθελα να κάνω κατάθεση σε λογαριασμό μου 5000 ευρώ και στη συνέχεια να τα αποστείλω σε συγγενικό μου πρόσωπο με την υπηρεσία λεφτά στο λεπτό της Πειραιώς.Διάβασα όλο το νήμα και απ ότι καταλαβα ,οι απόψεις διίστανται για το κατα πόσο θα υπάρξει πρόβλημα(πιθανός έλεγχος από την εφορία). Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος.Η αποστολή χρημάτων με τηλεφωνικη ταχυδρομική επιταγή money express των ελτα,είναι πιο ''ασφαλής'' επιλογή ή δεν έχει καμμία διαφορά με την τραπεζική κατάθεση σε ότι έχει να κάνει με την πιθανότητα ελέγχου;
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 7 λεπτά πριν, anthrosinner είπε Ήθελα να κάνω κατάθεση σε λογαριασμό μου 5000 ευρώ και στη συνέχεια να τα αποστείλω σε συγγενικό μου πρόσωπο με την υπηρεσία λεφτά στο λεπτό της Πειραιώς.Διάβασα όλο το νήμα και απ ότι καταλαβα ,οι απόψεις διίστανται για το κατα πόσο θα υπάρξει πρόβλημα(πιθανός έλεγχος από την εφορία). Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος.Η αποστολή χρημάτων με τηλεφωνικη ταχυδρομική επιταγή money express των ελτα,είναι πιο ''ασφαλής'' επιλογή ή δεν έχει καμμία διαφορά με την τραπεζική κατάθεση σε ότι έχει να κάνει με την πιθανότητα ελέγχου; Στο χέρι θες να τα πάρει;Γιατι φοβάσαι τον έλεγχο; 1
anthrosinner Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Στο χέρι θες να τα πάρει;Γιατι φοβάσαι τον έλεγχο; Όχι απαραίτητα στο χέρι. Δεν φοβάμαι τον έλεγχο.Εργάζομαι αρκετά χρόνια αλλά κάπου πήρε το μάτι μου πως η δικαιολογία "τα είχα στο στρώμα και τώρα θελω να τα καταθέσω" δεν γίνεται αποδεκτή σε περίπτωση ελέγχου.Αν ισχύει κάτι τετοιο,πως να αποδείξω οτι προέρχονται από την εργασία μου και απλά τώρα αποφάσισα να τα καταθεσω;(και στη συνέχεια να τα δώσω).
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, anthrosinner είπε Όχι απαραίτητα στο χέρι. Δεν φοβάμαι τον έλεγχο.Εργάζομαι αρκετά χρόνια αλλά κάπου πήρε το μάτι μου πως η δικαιολογία "τα είχα στο στρώμα και τώρα θελω να τα καταθέσω" δεν γίνεται αποδεκτή σε περίπτωση ελέγχου.Αν ισχύει κάτι τετοιο,πως να αποδείξω οτι προέρχονται από την εργασία μου και απλά τώρα αποφάσισα να τα καταθεσω;(και στη συνέχεια να τα δώσω). Κάνε τα κατάθεση στο λογαριασμό του ,σπάστα σε έξι συναλλαγές (να είναι κάτω απο 1000€ )και τέλος . 2
GREGORYMO Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, anthrosinner είπε Όχι απαραίτητα στο χέρι. Δεν φοβάμαι τον έλεγχο.Εργάζομαι αρκετά χρόνια αλλά κάπου πήρε το μάτι μου πως η δικαιολογία "τα είχα στο στρώμα και τώρα θελω να τα καταθέσω" δεν γίνεται αποδεκτή σε περίπτωση ελέγχου.Αν ισχύει κάτι τετοιο,πως να αποδείξω οτι προέρχονται από την εργασία μου και απλά τώρα αποφάσισα να τα καταθεσω;(και στη συνέχεια να τα δώσω). Από την εργασία σου, αλλά ΔΕΝ τα είχες στην τράπεζα ? 1
anthrosinner Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Από την εργασία σου, αλλά ΔΕΝ τα είχες στην τράπεζα ? Ακριβώς,όπως το έγραψες. 1
GREGORYMO Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 8 ώρες πριν, anthrosinner είπε Ακριβώς,όπως το έγραψες. Όλα είναι σχετικά. Έχεις πχ εισόδημα ΜΟΝΟ από μισθό ή έχεις και κάποιο ενοικίο ? Τα λεφτά στο στρώμα, ναι μεν δεν γίνονται δεκτά σαν ΒΑΣΙΚΟ ισχυρισμό, αλλά επικουρικά, ΝΑΙ. Τι εννοώ: έχεις χαρτί ΑΝΑΛΗΨΗΣ από την τράπεζα του ποσού αυτού ? (5000€) τότε μπορείς να πεις: φοβήθηκα και σήκωσα. Επίσης, ΚΑΘΕ περίπτωση ελέγχου είναι και διαφορετικη. Κατά αρχήν, για να ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ το φοβήθηκα και σήκωσα, πρέπει να ισχύει, για να γίνει πιστευτό ΜΑΖΙ με άλλα πραγματικα γεγονότα.
vagos789 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Ετσι οπως τα εχουν κανει σε λιγο καιρο θα πηγαινουμε στη μαφια για να ξεπλυνουμε 50 ευρω! 2
agnostos13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 14 ώρες πριν, anthrosinner είπε Ήθελα να κάνω κατάθεση σε λογαριασμό μου 5000 ευρώ και στη συνέχεια να τα αποστείλω σε συγγενικό μου πρόσωπο με την υπηρεσία λεφτά στο λεπτό της Πειραιώς.Διάβασα όλο το νήμα και απ ότι καταλαβα ,οι απόψεις διίστανται για το κατα πόσο θα υπάρξει πρόβλημα(πιθανός έλεγχος από την εφορία). Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος.Η αποστολή χρημάτων με τηλεφωνικη ταχυδρομική επιταγή money express των ελτα,είναι πιο ''ασφαλής'' επιλογή ή δεν έχει καμμία διαφορά με την τραπεζική κατάθεση σε ότι έχει να κάνει με την πιθανότητα ελέγχου; Αν έχεις πολλαπλάσιο ετήσιο εισόδημα και μπορείς να τα δικαιολογήσεις σε περίπτωση ελέγχου δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν όχι έχεις αρκετά μεγάλη πιθανότητα να σε φωνάξουν για διευκρινήσεις (και να καταλήξεις σε πιθανό πρόστιμο ή και κατάσχεση αν δεν είσαι αρκετά πειστικός). Το ποιά είναι αυτή η πιθανότητα κανείς δεν το ξέρει, πάντως συναλλαγές πάνω από 2000 θεωρητικά περνάνε έλεγχο, τώρα αν ο έλεγχος θα την κρίνει ύποπτη ή φυσιολογική την συναλλαγή ο χρόνος θα το δείξει.
GREGORYMO Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 51 λεπτά πριν, vagos789 είπε Ετσι οπως τα εχουν κανει σε λιγο καιρο θα πηγαινουμε στη μαφια για να ξεπλυνουμε 50 ευρω! Αν είναι ΜΑΥΡΑ..... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις