Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, τις τελευταίες μέρες προσπαθώ να μπορώ στο bios αλλά δεν μπορώ με τίποτα. 

(Με F2 μπαίνει κανονικά αλλά κανένας συνδιασμός δεν λειτουργεί, δεν βλέπω καν το logo της Dell, 2sec βλέπω DOS οθόνη κ μετά μπουταρει στα windows)

Επίσης δεν μπορώ ούτε μέσα από windows:

Settings--> Update & Security --> Recovery --> Advance Startup --> Troubleshooting --> Advanced Options δεν υπάρχει πουθενά η επιλογή UEFI Firmware Settings

Τι άλλο μπορώ να κάνω;

Δημοσ.

Κάποια Dell μπαινουν και με F12 ή F8 δοκίμασε και αυτα αν δεν το εχεις κάνει. Αλλιώς δοκίμασε να κάνεις και μια ενημέρωση στο bios.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, gio23 είπε

Κάποια Dell μπαινουν και με F12 ή F8 δοκίμασε και αυτα αν δεν το εχεις κάνει. Αλλιώς δοκίμασε να κάνεις και μια ενημέρωση στο bios.

Δεν μπαίνει με οποιονδήποτε συνδυασμό. Απλά μου φαίνεται παράξενο που πλέον δεν δείχνει το σήμα της dell στην αρχή.

Βέβαια έχω περίπου 1,5 χρόνο να κλείσω το laptop (πάντα είναι σε sleep) οπότε δεν ξέρω και πότε ξεκίνησε το πρόβλημα.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Billator είπε

Δεν μπαίνει με οποιονδήποτε συνδυασμό. Απλά μου φαίνεται παράξενο που πλέον δεν δείχνει το σήμα της dell στην αρχή.

Βέβαια έχω περίπου 1,5 χρόνο να κλείσω το laptop (πάντα είναι σε sleep) οπότε δεν ξέρω και πότε ξεκίνησε το πρόβλημα.

Θα σου πω μια ιδεα που επιασε καποια στιγμη σε ενα asus που παλευα κ ειχα το ιδιο θεμα. Κατα την απενεργοποιηση πατουσα και το shift. Δεν ξερω αν βοηθησει.  

Για win10 μιλαω.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, papafigos84 είπε

Θα σου πω μια ιδεα που επιασε καποια στιγμη σε ενα asus που παλευα κ ειχα το ιδιο θεμα. Κατα την απενεργοποιηση πατουσα και το shift. Δεν ξερω αν βοηθησει.  

Για win10 μιλαω.

Παιδιά για να μην γίνομαι γραφικός μιας και το είπα αρκετές φορές, έχω δοκιμάσει όλους τους πιθανούς συνδυασμούς :P 

Οπότε  ψάχνω για κάποιον άλλον τρόπο αν γίνεται να μπω στο bios. Και όπως έγραψα ούτε μέσα από τα windows μου εμφανίζει την επιλογή.

Υπάρχει τρόπος μέσα από το command prompt?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...