j2k Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Θα την εφτιαχνα μονος μου αν μπορουσα μετα αν δεν μπορουσα θα εφερνα ντοπιο τεχνικο και αν και αυτος δεν μπορουσε και δεν υπηρχε αλλη λυση θα φωναζα το κατασκευαστη. Οι κατασκευαστες γενικα για πραγματα εκτος εγγυησης ζητανε απιστευτα ποσα που δεν εχουνε σχεση με την πραγματικοτητα γιατι σε βρισκουνε σε αναγκη και ειναι μια ευκαιρια για πολυ ευκολο κερδος. 17 ώρες πριν, dpolal είπε Socket 370, SD-RAM και Intel 440BX. Ένα δάκρυ κύλησε. Έχω να σου δώσω ένα αυθεντικό Cd ΜS WIn95 αν σε ενδιαφέρει να δοκιμάσεις. Δεν έχω ιδέα ποιά έκδοση είναι, γράφει «με υποστήριξη USB» και δεν ξέρω αν διαβάζεται πλέον αν και ήταν σε θήκη όλα αυτά τα χρόνια.. 😛 Το εχω και εγω αυτο αυτα ειναι τα απλα win95 με το service pack. https://winworldpc.com/product/windows-95/osr-3 Τελικα βρηκα λυση.. Αγορασα ενα μεταχειρισμενο δισκο απο ενα ιδιο μηχανημα που εχει ολο το λειτουργικο και τα προγραμματα. Το κανω κλωνο και τελος. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2019 από j2k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Στις 25/3/2019 στις 12:14 ΜΜ, j2k είπε Αγορασα ενα μεταχειρισμενο δισκο απο ενα ιδιο μηχανημα που εχει ολο το λειτουργικο και τα προγραμματα. Το κανω κλωνο και τελος. Πέτυχε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j2k Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 δεν ηρθε ακομα αλλα δεν εχει λογο να μην πετυχει το εχουνε κανει και αλλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα