stekont Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 1) Το ποσό που διαθέτουμε: μεχρι 200-220 (Αν υπάρχει κάτι πολύ καλύτερο μέχρι τα 250ευρώ το σκέφτομαι) 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): τυπικη καθημερινη χρηση 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; δεν ξερω τι ειναι αυτο 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι καλη μπαταρια ή usb c ωστε να φορτιζει γρήγορα 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; οπουδηποτε 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινουργιο Καλησπέρα, μετά από πολύ μικρή αναζήτηση (σύμφωνα με τα παραπάνω ) έχω τις επιλογές: Huawei P Smart 2019 Samsung Galaxy A7 (2018) Xiaomi Redmi Note 6 Pro Xiaomi Mi 8 Lite Nokia 7 Plus Dual Παρέλειψα κάτι προφανές? τι προτείνετε? Αντικαθιστώ το nexus5x το οποίο μου έβγαλε πολλά προβλήματα συγκριτικά με το άψογο nexus 4 που είχα πιο πριν. Θα ήθελα να το ξαναλλάξω μετά απο 4 χρόνια χρήσης τουλάχιστον. Αν υπάρχει κάτι πολύ καλύτερο μέχρι τα 250ευρώ το σκέφτομαι Ευχαριστώ !!
kp1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 59 λεπτά πριν, stekont είπε 1) Το ποσό που διαθέτουμε: μεχρι 200-220 (Αν υπάρχει κάτι πολύ καλύτερο μέχρι τα 250ευρώ το σκέφτομαι) 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): τυπικη καθημερινη χρηση 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; δεν ξερω τι ειναι αυτο 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι καλη μπαταρια ή usb c ωστε να φορτιζει γρήγορα 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; οπουδηποτε 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινουργιο Καλησπέρα, μετά από πολύ μικρή αναζήτηση (σύμφωνα με τα παραπάνω ) έχω τις επιλογές: Huawei P Smart 2019 Samsung Galaxy A7 (2018) Xiaomi Redmi Note 6 Pro Xiaomi Mi 8 Lite Nokia 7 Plus Dual Παρέλειψα κάτι προφανές? τι προτείνετε? Αντικαθιστώ το nexus5x το οποίο μου έβγαλε πολλά προβλήματα συγκριτικά με το άψογο nexus 4 που είχα πιο πριν. Θα ήθελα να το ξαναλλάξω μετά απο 4 χρόνια χρήσης τουλάχιστον. Αν υπάρχει κάτι πολύ καλύτερο μέχρι τα 250ευρώ το σκέφτομαι Ευχαριστώ !! Από μένα πας Nokia 7 plus stock και καλή κάμερα και άλλη επιλογή Sony xz1
stekont Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, kp1 είπε Από μένα πας Nokia 7 plus stock και καλή κάμερα και άλλη επιλογή Sony xz1 Συγνώμη αλλά τί εννοείς στοκ? re επισης θα ήθελα να ξενοιάσω και στο σκρουτζ κάποιος έγραψε: Στο πρώτο άνοιγμα και δούλεψε εξαιρετικά. φόρτωσα το backup και μόλις ξεκίνησα να τακτοποιώ τα εικονίδια έβγαλε μια μαύρη λεπτή γραμμή σε όλο το μήκος και άρχισε να κάνει τρελά πράγματα λες και κάποιος πατούσε τυχαία την οθόνη. επίσης σε κάποιες στιγμές έκανε freeze και έπρεπε να πατηθεί το κουμπί κλεισίματος της οθόνης για να επανέλθει. Μπήκα στον κόπο να ψαχτώ και είδα οτι βγάζει προβλήματα γείωσης και "παγώματος" οθόνη του σε πολλούς. θα προσπαθήσω να το επιστρέψω στο κατάστημα και να αγοράσω κάτι άλλο γιατί απογοητευτικά αρκετά.... https://community.phones.nokia.com/discussion/9207/touch-screen-grounding-issue ☹️ Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από stekont
chios Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 1.Xiaomi Redmi Note 6 Pro 2. Huawei P Smart 2019 Ένα από αυτά θα έπαιρνα. Το Nokia είναι πολύ καλή συσκευή stock Android, αλλά και εμένα με προβληματίζουν τα διάφορα που διαβάζω.
stekont Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, chios είπε 1.Xiaomi Redmi Note 6 Pro 2. Huawei P Smart 2019 Ένα από αυτά θα έπαιρνα. Το Nokia είναι πολύ καλή συσκευή stock Android, αλλά και εμένα με προβληματίζουν τα διάφορα που διαβάζω. ανάμεσα στα 2? πιο όμορφο το smart αλλά το άλλο πιο δουλεμένο. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από stekont
life is music Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, stekont είπε ανάμεσα στα 2? πιο όμορφο το smart αλλά το άλλο πιο δουλεμένο. αν θες καλο κινητο ..αν δεν σ κανει κοπος δες το huawei honor 9 lite τρομερο κινητο καλη μπαταρια και πολύ καλη καμερα !
Dragonitelvl100 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 εγω πειρα το α7 και το εχω 2 μερες. στα 196 ευρω με 2 χρονια εγγυηση σαμσουνγκ παρολο που ειναι απο σκρουτζ. Τα κακα μεχρι στιγμης ειναι η ελλειψη usb type c, και το μικρο fingerprint scaner . αυτο .Απο εμφανιση για μενα αριστα . Οχι νοτς με σεβαστα μπεζελ για να ακουμπαει το χοντροχερι μ ! για εμενα που δεν παιζω παιχνιδια ο επεξεργαστης ρολαρει μια χαρα . τα 4γβ για fb,insta,messanger,viber λιγο pdf, youtube ρολαρει αψογα κανενα παραπονο.η φωτογραφικη μ φανηκε πολυ καλη και σε συνθηκες κακου φωτισμου.Απο κλησεις μια χαρα πεντακαθαρες οι συνομιλιες.λιγο μπερδευτικο το ui της samsung αλλα θαρω θα το μαθω. και η οθονη αψογη ,καλυτερη απο οποια lcd εχω πιασει μ . μπορει και να μην ειναι και να το λεω λογο ενθουσιασμου. με τυπικη δικη μ χρηση εχω 4 ωρες οθονη αυτη τη στιγμη με αρκετο wifi αρκετα σοσιαλ λιγο καμερα και ενα 40λεπτο τηλεφωνα και εχει 58% ακομα. Δεν θα το προτεινα αμα θες τρελη μπαταρια , νμζ τα νοτε της σαομι ειναι πιο δυνατα σε αυτονομια. Και στο να παιζεις παιχνιδια φαση φορτναιτ και παπτζι κλπ. αν και παπτζι ειδα βιντεο πως παιζει μια χαρα. Καμερα μονο μεχρι 1080p σε βιντεο. λενε θα προσθεσουν και 4κ . ελπιζω να βοηθησα. 1
stekont Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 10 λεπτά πριν, Dragonitelvl100 είπε εγω πειρα το α7 και το εχω 2 μερες. στα 196 ευρω με 2 χρονια εγγυηση σαμσουνγκ παρολο που ειναι απο σκρουτζ. Τα κακα μεχρι στιγμης ειναι η ελλειψη usb type c, και το μικρο fingerprint scaner . αυτο .Απο εμφανιση για μενα αριστα . Οχι νοτς με σεβαστα μπεζελ για να ακουμπαει το χοντροχερι μ ! για εμενα που δεν παιζω παιχνιδια ο επεξεργαστης ρολαρει μια χαρα . τα 4γβ για fb,insta,messanger,viber λιγο pdf, youtube ρολαρει αψογα κανενα παραπονο.η φωτογραφικη μ φανηκε πολυ καλη και σε συνθηκες κακου φωτισμου.Απο κλησεις μια χαρα πεντακαθαρες οι συνομιλιες.λιγο μπερδευτικο το ui της samsung αλλα θαρω θα το μαθω. και η οθονη αψογη ,καλυτερη απο οποια lcd εχω πιασει μ . μπορει και να μην ειναι και να το λεω λογο ενθουσιασμου. με τυπικη δικη μ χρηση εχω 4 ωρες οθονη αυτη τη στιγμη με αρκετο wifi αρκετα σοσιαλ λιγο καμερα και ενα 40λεπτο τηλεφωνα και εχει 58% ακομα. Δεν θα το προτεινα αμα θες τρελη μπαταρια , νμζ τα νοτε της σαομι ειναι πιο δυνατα σε αυτονομια. Και στο να παιζεις παιχνιδια φαση φορτναιτ και παπτζι κλπ. αν και παπτζι ειδα βιντεο πως παιζει μια χαρα. Καμερα μονο μεχρι 1080p σε βιντεο. λενε θα προσθεσουν και 4κ . ελπιζω να βοηθησα. ty!!
Dragonitelvl100 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 οτι θες με ρωτας και αμα μπορω σε βοηθαω. Δεν ειναι το καλυτερο κινητο . υστερει σε καποια σημεια και υπερτερει σε αλλα ! για 3 με 4 χρονια θα κοιτα και ποκο στην θεση σου που εχει πολυ καλη cpu,καμερα και δυνατη μπαταρια . Με τα θεματακια που μπορει να εχεις οπως screen bleeding στο κατω μερος , το κακο μεμορι μανατζμεντ της miui(μην παρεξηγηθω μια χαρα παει μουλτι τασκ αλλα δεν αξιοποιει και τα 6gb λενε οι χρηστες στο κομιουνιτι) και το ρισκο της εγγυησης . κατα τα αλλα ειναι οτι πιο δυνατο μπορεις να παρεις ! εχει ξανα αναφερθει οτι δυο μαγαζια στο σκρουτζ (προφανως και οι επισημοι μεταπωλητες απο ινφοκουεστ) εχουν το δικο τους σερβις και δεν παει το κινητο σου κινα ή σε καποιον γνωστο αγνωστο τεχνικο.αυτο ισχυει για ολα τα σιαομι . και κατι ακομα και σταματαω γιατι σε ζαλισα ! περνα απο κανενα καταστημα που τα εχει αμα σου δινεται η δυνατοτητα ! μετραει και η ομορφια στο κινητο και η αισθηση στο χερι που θελει να εχει ο καθενας. θα σε βοηθησει αρκετα νομιζω ! καλες αγορες το honor 9 lite εχει τσιτωμενος 8 πυρηνες α53 . κακες επιδοσεις με κακη καταναλωση . απο μπαταρια . και αυτο και το p smart εχουν 3gb ram που δεν το ελεγα και πολυ καλο για το μελλον ! 1
saruman123 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 11 ώρες πριν, stekont είπε 1) Το ποσό που διαθέτουμε: μεχρι 200-220 (Αν υπάρχει κάτι πολύ καλύτερο μέχρι τα 250ευρώ το σκέφτομαι) 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): τυπικη καθημερινη χρηση 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; δεν ξερω τι ειναι αυτο 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι καλη μπαταρια ή usb c ωστε να φορτιζει γρήγορα 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; οπουδηποτε 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινουργιο Καλησπέρα, μετά από πολύ μικρή αναζήτηση (σύμφωνα με τα παραπάνω ) έχω τις επιλογές: Huawei P Smart 2019 Samsung Galaxy A7 (2018) Xiaomi Redmi Note 6 Pro Xiaomi Mi 8 Lite Nokia 7 Plus Dual Παρέλειψα κάτι προφανές? τι προτείνετε? Αντικαθιστώ το nexus5x το οποίο μου έβγαλε πολλά προβλήματα συγκριτικά με το άψογο nexus 4 που είχα πιο πριν. Θα ήθελα να το ξαναλλάξω μετά απο 4 χρόνια χρήσης τουλάχιστον. Αν υπάρχει κάτι πολύ καλύτερο μέχρι τα 250ευρώ το σκέφτομαι Ευχαριστώ !! Mi8 lite από το Banggood
stekont Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Πολλές διαφορετικές απόψεις... λογικά δεν έχουν πολλές διαφορές τα κινητα.
26ska Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Την κάμερα που είχε το nexus 5x μην περιμένεις να τη βρεις σε κανένα από τα κινητά που σου προτείνουν. 1
adi32 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 https://www.banggood.com/ASUS-ZenFone-3-Zoom-ZE553KL-5_5-Inch-5000mAh-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-625-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1376203.html?rmmds=search&ID=559073&cur_warehouse=HK Αν θες κινητο με την καλυτερη δυνατη καμερα, (και gcam με ενα κλικ) απιστευτη μπαταρια , οθονη amoled και αριστο λειτουργικο που δε θα σε απασχολησει ουτε να ψαχνεις ξεκλειδωματα rom root κλπ και σου μενουν και 60ε στην τσεπη 3
kp1 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, adi32 είπε https://www.banggood.com/ASUS-ZenFone-3-Zoom-ZE553KL-5_5-Inch-5000mAh-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-625-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1376203.html?rmmds=search&ID=559073&cur_warehouse=HK Αν θες κινητο με την καλυτερη δυνατη καμερα, (και gcam με ενα κλικ) απιστευτη μπαταρια , οθονη amoled και αριστο λειτουργικο που δε θα σε απασχολησει ουτε να ψαχνεις ξεκλειδωματα rom root κλπ και σου μενουν και 60ε στην τσεπη Συμφωνώ απόλυτα με assus και με το στοκ εννοώ stekont ότι έχει stock android. Δεν ήξερα το nokia 7 plus βγάζει τέτοια θέματα.. Αν είναι πολλοι που το λένε οκ μαζί σου. Για sony xz1 σ αρέσει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα