thory Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Και δεν εννοώ μόνο αν ακούει, αλλά και σε επίπεδο παραγωγής, η σαν κουλτούρα κλπ. Αν και άκουγα ελάχιστα παλιότερα, τελευταία έχω μπει σε μονοπάτια δημιουργίας(κυρίως acid) και πραγματικά με έχει συνεπάρει το πόσο δημιουργικό μπορεί να σε κάνει, νιώθεις μια μουσική απελευθέρωση. Όσο πιο underground και oldschool ήχος τόσο πιο μαγικό συναίσθημα! Χωρίς περιορισμούς και πρέπει. Ασχολείται κανείς άλλος; 1
thory Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Όλοι ακούτε μόνο?? Πάντως τελευταία παρατηρώ πολλές προσπάθειες εδώ στην Ελλάδα,με διάφορα event και παραγωγές από όχι και τόσο γνωστά πρόσωπα αλλά ανθρώπους με μεράκι να αναβιώσει πάλι αυτή η σκηνή.
afterhours Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Εγω κυριως με psy trance...με techno δεν ασχοληθηκα ποτε...ενα φεγγαρι εφτιαχνα τραγουδια με το λογισμικο Reason ...πανε πολλα χρονια 1
l337 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Στις 14/3/2019 στις 11:35 ΠΜ, thory είπε Και δεν εννοώ μόνο αν ακούει, αλλά και σε επίπεδο παραγωγής, η σαν κουλτούρα κλπ. Αν και άκουγα ελάχιστα παλιότερα, τελευταία έχω μπει σε μονοπάτια δημιουργίας(κυρίως acid) και πραγματικά με έχει συνεπάρει το πόσο δημιουργικό μπορεί να σε κάνει, νιώθεις μια μουσική απελευθέρωση. Όσο πιο underground και oldschool ήχος τόσο πιο μαγικό συναίσθημα! Χωρίς περιορισμούς και πρέπει. Ασχολείται κανείς άλλος; Παρών. Αν και η acid έχει πεθάνει. Τα 90s πέρασαν και όποιος τα έζησε, καλώς τα έζησε. (αφιερωμένο το παρακάτω) (και ένα βιντεο από το τότε "σπίτι" μου -αν και 5 χρόνια αργότερα- πριν χαλάσει (όπως όλα), σκάσουν και οι βλάκες με τα κινητά, και γίνει η αηδία που έχει καταντήσει) 1
thory Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 8 ώρες πριν, l337 είπε Παρών. Αν και η acid έχει πεθάνει. Τα 90s πέρασαν και όποιος τα έζησε, καλώς τα έζησε. (αφιερωμένο το παρακάτω) (και ένα βιντεο από το τότε "σπίτι" μου -αν και 5 χρόνια αργότερα- πριν χαλάσει (όπως όλα), σκάσουν και οι βλάκες με τα κινητά, και γίνει η αηδία που έχει καταντήσει) Καλησπέρα. Δεν νομίζω πως έχει πεθάνει η acid σε γενικές γραμμές, τα τελευταία χρόνια ειδικά έχουν βγει αξιόλογες παραγωγές με το κλασσικό 303 στυλ κυρίως. Σίγουρα δεν συγκρίνω τις εποχές, αν και ηλικιακά θα μπορούσα να τις έχω ζήσει δυστυχώς πέταγα αετό μουσικά τότε!! Εσύ μόνο ως ακροατής η και σαν δημιουργός/dj κλπ?
Rnd1978 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, τώρα με την αυστηρή έννοια techno δεν γνωρίζω.. αν είναι κάποιο απο αυτα που εχω κάνει.. Με στοιχεία techno 100% , αφου με αυτην την μουσική μεγάλωσα ... Βέβαια έμπλεξα και διάφορα αλλα μετά.. Μερικά απο τα πρώτα τραγούδια που είχα κάνει (αν και με αρκετά κακό ήχο) ηταν το maximum impact ,oπως και το TechnoLogic (απο τις πρώτες μου "καλλιτεχνικές" ανησυχίες, ξεχασμένα καπου στο youtube) Βέβαια ποτε δεν ακολουθούσα μουσικούς κανόνες, π.χ. να κάνω ACID Techno.. η π.χ. Psychedelic Trance Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2019 από Rnd1978
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα