Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, christopher0016 είπε

εκεί που με περνει είναι δρόμοι όπως Αττική οδός εθνική  μεγάλες κεντρικοί οδοί

. Πού το λιγότερο που πάνε είναι 80 αντί να πάω 120 στην Αττική οδό θα το πατήσω  140 ..η όταν λέω οδηγάω σβέλτα

Το να ανοίξω μια Δευτέρα ώστε να προσπεράσω ένα τρόλεϊ κςι τούμπαλιν  δεξιά.. η να προσπεράσω τον τύπο που προσπαθεί να μπει στο ρεκόρ Γκίνες μέσης  χαμηλής κατανάλωσης  η σε στροφές να πάω λίγο ποιο γρήγορα δεν με κάνει επικυνδινο πιστεύω. 

Θα συμφωνησω στο κομματι των Εθνικων οδων. Εκει νομιζω ειναι δολοφονικο το να πηγαινεις με λιγοτερα απο 80. Δεν συμφωνω τοσο στο κομματι των κεντρικων οδων (πχ Συγγρου, εχω δει πεζους να πηδανε μπαριερες κι ομως) και ποσο μαλλον στο κομματι προσπερασης λεωφορειου. Ποσες φορες επιβατες του λεωφορειου βγαινουν απο μπροστα του για να περασουν απεναντι και εμεις δεν εχουμε καμια ορατοτητα ? 

• Like 1
  • Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Επισκέπτης
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, christopher0016 είπε

. Στην ουσία είμαι νευρικός οδηγός 

Αυτό δυστηχως καθε άλλο παρα εμπειρία δείχνει.

Δημοσ.

Εντωμεταξύ στο μυαλό των περισσότερων, αν τρέχεις με 180χμ/ω το ατύχημα θα είναι τουλάχιστον μετωπική με ακίνητο τοίχο, ενώ με 60χμ/ω θα πέσεις σε μπάλα από βαμβάκι.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, red7genius είπε

Εντωμεταξύ στο μυαλό των περισσότερων, αν τρέχεις με 180χμ/ω το ατύχημα θα είναι τουλάχιστον μετωπική με ακίνητο τοίχο, ενώ με 60χμ/ω θα πέσεις σε μπάλα από βαμβάκι.

Καλα δεν λεει κανεις κατι τετοιο...Αλλα όταν συγκρούεσαι με κατι ι δυναμη που θα ασκηθεί με τα 180 η ακομα και τα 100 που είναι πολύ ευκολα για ολους θα είναι πολλαπλασια από τι με 60 η 50 η 40 που είναι μια οκ ταχυτητα πολης

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, red7genius είπε

Σιγουρα οτι ειδους ατυχημα και να εχεις με 180 χιλιομετρα δεν νομιζω να εχει την ιδια καταληξη με ενα των 60 χιλιομετρων

Επισκέπτης
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, red7genius είπε

Νηπιακή λογική.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

πιστευεις λαθος...

και μου κανει εντυπωση για τοσο εμπειρο οδηγο. 

Σε 350.000 χλμ δεν ειδες ουτε ένα από τα παραδείγματα που αναφέρεις να εξελίσσεται επικίνδυνα?

Άσε με να τα έχω ζήσει και να πιστεύω ότι θέλω πολύ το συζήτησα μαζί σου 2 σελίδες αλλά σου λέμε αλλά καταλαβαίνεις

18 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε

Θα συμφωνησω στο κομματι των Εθνικων οδων. Εκει νομιζω ειναι δολοφονικο το να πηγαινεις με λιγοτερα απο 80. Δεν συμφωνω τοσο στο κομματι των κεντρικων οδων (πχ Συγγρου, εχω δει πεζους να πηδανε μπαριερες κι ομως) και ποσο μαλλον στο κομματι προσπερασης λεωφορειου. Ποσες φορες επιβατες του λεωφορειου βγαινουν απο μπροστα του για να περασουν απεναντι και εμεις δεν εχουμε καμια ορατοτητα ? 

Ρε φίλε να κάνουμε σενάρια; Θα σου απολογηθω για το πώς οδηγάω; Θα μου πεις για πώς περνάνε οι πεζοί τα λεωφορεία δεν τα έχω δει δηλαδή ;;η πάω στο λεωφορείο ξυστά όταν αποβιβάζει... Δηλαδή περίμενα εσένα να μου πεις για το πώς  πετάγονται πεζοί ..να σέ καλά μου άνοιξες τα  μάτια!!!11122 απλα να είχαμε να λεγαμε... τραβά με 50 δεξιά λωρίδα στην Συγγρού άμα θές εγώ 80 αριστερά πάω. Το να ψάχνουμε να βγάλουμε σκάρτο κάποιον και να κάνουμε σενάρια γιατί υπάρχει γνωστό μένος προς συγκεκριμένα κίτρινα οχήματα οκ γνωστός ο τρόπος σκέψης σας.

13 λεπτά πριν, jmmys είπε

Αυτό δυστηχως καθε άλλο παρα εμπειρία δείχνει.

Αφού το λέει το τζιμις στο ινσομνια έτσι θα είναι 😂😂

Επεξ/σία από christopher0016
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, christopher0016 είπε

Άσε με να τα έχω ζήσει και να πιστεύω ότι θέλω πολύ το συζήτησα μαζί σου 2 σελίδες αλλά σου λέμε αλλά καταλαβαίνεις

Ρε φίλε να κάνουμε σενάρια; Θα σου απολογηθω για το πώς οδηγάω; Θα μου πεις για πώς περνάνε οι πεζοί τα λεωφορεία δεν τα έχω δει δηλαδή ;;η πάω στο λεωφορείο ξυστά όταν αποβιβάζει... Απλά να είχαμε να λέγαμε... τραβά με 50 δεξιά λωρίδα στην Συγγρού άμα θές εγώ 80 αριστερά πάω. Το να ψάχνουμε να βγάλουμε σκάρτο κάποιον και να κάνουμε σενάρια γιατί υπάρχει γνωστό μένος προς συγκεκριμένα κίτρινα οχήματα οκ γνωστός ο τρόπος σκέψης σας.

Αφού το λέει το τζιμις στο ινσομνια έτσι θα είναι 😂😂

Καταρχας κανουμε συζητηση. Παραθετουμε επιχειρηματα και ανταλλαζουμε αποψεις. Αλλα απο κατι τετοιους σαν κι εσενα κλειδωνουν τα θεματα. Συνεχισε εσυ να κανεις το Σουμαχερ και σε βλεπω σε λιγο καιρο να ρωτας σε νεο θεμα ποσοστο υπαιτιοτας πεζου και οδηγου σε ατυχημα.  

Αυτα τα σεναρια που λες ειναι πραγματα που συμβαινουν καθημερινα στην Αθηνα. 

Σκαρτο δεν σε ειπε κανεις btw

Επεξ/σία από Μάκαρος
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε

Καταρχας κανουμε συζητηση. Παραθετουμε επιχειρηματα και ανταλλαζουμε αποψεις. Αλλα απο κατι τετοιους σαν κι εσενα κλειδωνουν τα θεματα. Συνεχισε εσυ να κανεις το Σουμαχερ και σε βλεπω σε λιγο καιρο να ρωτας σε νεο θεμα ποσοστο υπαιτιοτας πεζου και οδηγου σε ατυχημα. 

Φίλε κάνεις λάθος δεν κλειδώνονται για κάποιους σαν και εμένα  κουβέντα γίνεται όταν δεν κατηγορουμε τον άλλον επίσης το ότι είμαι Σουμάχερ ενώ διευκρίνισα κάποια πράγματα το θεωρώ υπερβολή.. γιατί σε αυτή την Χώρα την τρίχα την κάνετε τριχιά.. και εάν θέλεις συζήτηση να με σέβεσαι πρώτα .και να κατανοείς αυτά που γράφω 

Σου είπα έχω αποφύγει πολλούς πεζούς επειδή δεν είμαι τύπος να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα σου εύχομαι να μην χρειαστεί να αποφύγεις ποτέ πεζό

Επεξ/σία από christopher0016
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, christopher0016 είπε

Φίλε κάνεις λάθος δεν κλειδώνονται για κάποιους σαν και εμένα  κουβέντα γίνεται όταν δεν κατηγορουμε τον άλλον επίσης το ότι είμαι Σουμάχερ ενώ διευκρίνισα κάποια πράγματα το θεωρώ υπερβολή.. γιατί σε αυτή την Χώρα την τρίχα την κάνετε τριχιά.. και εάν θέλεις συζήτηση να με σέβεσαι πρώτα .και να κατανοείς αυτά που γράφω

Μπορεις να μου παραθεσεις το ποστ που δεν σε σεβαστηκα ? Αλλα το να μου λες ανοιγω μια δευτερα να προσπερασω το λεωφορειο που κατεβαζει κοσμο ή οτι πας πιο γρηγορα σε στροφες αλλα στο τελος της στροφης να περναει καποιος το δρομο, δεν τα σκεφτεσαι. 

Αν θες να μπεις σε μια στροφη πιο γρηγορα, τα Μεγαρα δοξα το θεο διπλα ειναι, μπες στη πιστα. Οχι ομως στο δρομο και να το λες ετσι απλα. 

Επεξ/σία από Μάκαρος
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Καλα δεν λεει κανεις κατι τετοιο...Αλλα όταν συγκρούεσαι με κατι ι δυναμη που θα ασκηθεί με τα 180 η ακομα και τα 100 που είναι πολύ ευκολα για ολους θα είναι πολλαπλασια από τι με 60 η 50 η 40 που είναι μια οκ ταχυτητα πολης

Προφανώς και δεν είπα ότι η δύναμη θα είναι ίδια, ούτε δικαιολογώ τα 180χμ/ω.  Το point είναι πως μιλάμε γενικά και αυθαίρετα για μια σύγκρουση και πως όταν κάποιος μιλά για μεγάλες ταχύτητες αμέσως φαντάζεται να σκάει σε τοίχο. Αν π.χ. πέσει από πίσω σου κάποιος στην εθνική, αν πήγαινες εσύ με 60χμ/ω και αυτός και 180χμ/ω, είσαι ασφαλής; Εγώ θα προτιμούσα να πηγαίνω με 160.

Αυτό που ήθελα να πω είναι πως δεν μπορούμε να μιλάμε γενικά και αόριστα για το αν είναι πολλά τα 180, από την στιγμή που οι μεταβλητές της συνάρτησης είναι δρόμος, κίνηση, καιρικές συνθήκες, κατάσταση οδοστρώματος, κατάσταση οδηγού, και δεν ξέρω πόσα άλλα.

7 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε

Σιγουρα οτι ειδους ατυχημα και να εχεις με 180 χιλιομετρα δεν νομιζω να εχει την ιδια καταληξη με ενα των 60 χιλιομετρων

Το παράδειγμα μου θα σε διαφωτίσει.

6 λεπτά πριν, jmmys είπε

Νηπιακή λογική.

Χρησιμοποίησε την επιστημονική λογική σου και διάβασε παραπάνω, στο μάσησα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...