turbat0s Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, NT1G είπε Η Opel που ανήκει στην Peugeot είναι γαλλική; Η Nissan που η Renault έχει το 44 % των μετοχών είναι γαλλική; 🤔 Ξέρω γω, ο ΟΤΕ που ανήκει στην DT λογίζεται ελληνικός?
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, nik0laus είπε Αν εχεις υδροπνευματικη Σιτροεν δεν υπαρχει ανησυχία Το θεμα ειναι τι γινεται σε περιπτωση που χρειαστει να περασεις τα 180 εστω και για λιγα δευτερολεπτα Σε ποια περιπτωση θα είναι ανάγκη να περάσεις τα 180,πέρα απο την προσωπική απολαυση ή αν σε κυνηγάει η αστυνομία; Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από jmmys
Alexandros7474 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, kleo1 είπε αν σου τύχαινε όμως, σε ποια περίπτωση θα ήθελες να ήσουν; με τα 120 ή τα 180? εγώ θα προτιμούσα τα 120 πάντως Εγω θα προτιμούσα με bmw που εχει run flat
solution1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, turbat0s είπε Ξέρω γω, ο ΟΤΕ που ανήκει στην DT λογίζεται ελληνικός? Στα κέρδη, ναι είναι Γερμανικός. Στη νοοτροπία και στον τρόπο λειτουργίας όμως, παραμένει αμιγώς Ελληνικός.. Με τους δρόμους που έχουμε, θα προτιμούσα κόφτες στα 80.. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από solution1 1
Alexandros7474 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 27 λεπτά πριν, jmmys είπε Σε ποια περιπτωση θα είναι ανάγκη να περάσεις τα 180,πέρα απο την προσωπική απολαυση ή αν σε κυνηγάει η αστυνομία; Γιατί μπορώ
Arkin Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Ολα ετσι γραφουν αλλα πανε παραπανω. 250 γραφουν ολα τα Audi με multitronic και παει ανετα 275.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, vagos789 είπε Δεν υπαρχει αυτοκινητο μαζικης παραγωγης που να οδηγειται με απολυτη ασφαλεια πανω απο τα 180 Welcome to 1970
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 8 ώρες πριν, Μάκαρος είπε Ηδη υπαρχει αυτο. Συγκεκριμενα στο Nissan GT-R. Ισχυει ομως μονο στην Ιαπωνια. Μεσω gps βλεπει την θεση του αυτοκινητου και κλειδωνει την τελικη του ταχυτητα. Ξεκλειδωνει μονο οταν βρεθει μεσα σε πιστα. www.autoblog.com/amp/2007/12/22/nissan-gt-r-recognizes-tracks-via-gps-removes-speed-limiter/ Τωρα αν αυτο το συστημα βοηθησει στη μειωση των θανατηφορων ατυχηματων δεν το ξερω. Μακαρι, αλλα δεν το πιστευω. Ειτε με 180 αν πηγαινεις, ειτε με 120, αν σου σκασει ενα μπροστινο λαστιχο δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να μαζεψει το αυτοκινητο. Πέρυσι γυρνούσαμε με τη γυναίκα μου στις 01:30 Το βράδυ σπίτι, δεν είχα πιει αλλά ήμουν χαλαρός λόγο ώρας. Σε κάποιο σημείο γινόταν έργα και από τρεις γινόταν δύο οι λωρίδες με σήμανση πυκνή. Περνούσα μέσα από τα έργα και μπροστά μου είχα ένα αμάξι και δεξιά νταλίκες. Ο μπροστά μπήκε ξαφνικά δεξιά ανάμεσα από τις νταλίκες σαν ταινία και το επόμενο που σκέφτηκα ήταν περίεργο και ένιωσα το τράνταγμα στο τιμόνι μέσα σε 3 δευτερόλεπτα. Είχα περάσει πάνω από την τσιμεντένια βάση Που έχουν οι πινακίδες με την αριστερή πλευρά με 115 χιλιόμετρα που είχα στο cruise control. Θυμάμαι πως πάλευα να το κρατήσω για να μην πέσω πάνω στις πινακίδες ή στις νταλίκες. Παρόλα αυτά χωρίς μπροστινό αριστερό τμήμα τα κατάφερα σχετικά εύκολα θα έλεγα. Αν πήγαινα με 160 δε ξέρω τι θα γινόταν, ελπίζω κάποτε η τεχνολογία να διαβάζει και να αλληλεπιδρά έτσι ώστε να το καταλαβαίνει μόνο του. Γενικά όμως ήμουν Ταρζάν και πήγαινα συνεχώς τέρμα με 225.
adi32 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.notia.gr/2019/03/loyketo-sti-dieythynsi-metaforon-ston-alimo-se-exelixi-oi-ereynes-tis-astynomias/ Καταλαβαίνουμε γιατί υπάρχει αυτή η κατάσταση στους δρόμους και που οφείλεται. Φυλάκιση αυτών που δίνουν μαϊμού δίπλωματα και πρόστιμο και αφαίρεση διπλωμάτων αυτών που λαδωσαν για να σκοτώνουν κόσμο. Η μόνη λύση είναι συμβατικά αυτοκίνητα της αστυνομίας που να σημειώνουν αυτούς που κάνουν αθλιότητες στο δρόμο. Με μία βόλτα βλέπεις εκατοντάδες που δεν έχουν ιδέα από οδήγηση και είναι κινούμενοι χαροι Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2019 από adi32 3 1
pacahontas III milagros Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 22 λεπτά πριν, adi32 είπε https://www.notia.gr/2019/03/loyketo-sti-dieythynsi-metaforon-ston-alimo-se-exelixi-oi-ereynes-tis-astynomias/ Καταλαβαίνουμε γιατί υπάρχει αυτή η κατάσταση στους δρόμους και που οφείλεται στο διαολο πια αυτη η χωρα! Τραγικοι ανθρωποι και οδηγοι
panoskatos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 11 ώρες πριν, jmmys είπε Σε ποια περιπτωση θα είναι ανάγκη να περάσεις τα 180,πέρα απο την προσωπική απολαυση ή αν σε κυνηγάει η αστυνομία; Πριν 50 χρόνια έλεγαν ακριβώς το ίδιο για τα 120χλμ/ω και πριν 100 χρόνια το όριο ταχύτητας στα πρώτα αυτοκίνητα ήταν τα 5χλμ/ω Αν έχεις καλό αυτοκίνητο και είσαι σε καλό δρόμο τα 180χλμ/ω δεν είναι κάτι. Τα όρια ταχύτητας όσο αφορά την ασφάλεια δεν βρίσκονται στους κόφτες αλλά στην σωστή κρίση του οδηγού. Και με 60χλμ/ω μπορεί να γίνει δυστύχημα.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, panoskatos είπε Τα όρια ταχύτητας όσο αφορά την ασφάλεια δεν βρίσκονται στους κόφτες αλλά στην σωστή κρίση του οδηγού. οι αρχες ομως ξερουν οτι πολλοι οδηγοι κρινουν λαθος...Για αυτο υπαρχει το οριο... 5 λεπτά πριν, panoskatos είπε Και με 60χλμ/ω μπορεί να γίνει δυστύχημα. αρα αν 1 αμαξι τρεχει με 60χλμ και το αλλο με 180 θεωρεις οτι πανω κατω την ιδια ζημια θα παθουν κατα την συγκρουση? Αν θεωρησουμε οτι μιλαμε για καινουρια αμαξια εγω νομιζω οτι στην πρωτη περιπτωση αντε να εχει κανα κοψιμο και κανα σπασμενο χερι-ποδι και στην 2η θα ψαχνουν να βρουν μερη του σωματος του για να εχουν κατι να βαλουν κατω απο το χωμα... 2
panoskatos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε .. αρα αν 1 αμαξι τρεχει με 60χλμ και το αλλο με 180 θεωρεις οτι πανω κατω την ιδια ζημια θα παθουν κατα την συγκρουση? Αν θεωρησουμε οτι μιλαμε για καινουρια αμαξια εγω νομιζω οτι στην πρωτη περιπτωση αντε να εχει κανα κοψιμο και κανα σπασμενο χερι-ποδι και στην 2η θα ψαχνουν να βρουν μερη του σωματος του για να εχουν κατι να βαλουν κατω απο το χωμα... Χάνεις την ουσία στα λεγόμενα μου. Μην μένεις στο κοντέρ στα πόσα γράφει. Σε άλλον δρόμο θα βρίσκεται αυτός που πηγαίνει με 60 σε άλλον θα βρίσκεται αυτός που πηγαίνει με 180 .Δεν υπάρχει σύγκριση. Συγγενικό που πρόσωπο έχει φύγει σε στροφή που γνωρίζω που δεν υπάρχει περίπτωση να την πάρεις ούτε με 50χλμ/ω με βροχή, ήταν και άπειρη (γυναίκα) το αυτοκίνητο της έφυγε, βρήκε στο κρασπεδο και έσκασε πάνω στον τοίχο σπιτιού. Αν εκείνη την ώρα υπήρχε πάνω στο πεζοδρόμιο οικογένεια με δυο μωρά στα καροτσάκια τι τραγωδία θα γινόταν? Και χέστηκα κατά πόσο θα έμπαιναν οι λαμαρίνες μέσα! Μην στέκεσαι στα χιλιόμετρα επαναλαμβάνω. Κατάσταση δρόμου, αυτοκινήτου, οδηγού. Ένας που πηγαίνει σε αυτοκινητόδρομο με 70 και 80 αριστερή λωρίδα και είναι στην κοσμαρα του είναι έμμεσα υπαίτιος για τροχαίο.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 17 λεπτά πριν, panoskatos είπε Πριν 50 χρόνια έλεγαν ακριβώς το ίδιο για τα 120χλμ/ω και πριν 100 χρόνια το όριο ταχύτητας στα πρώτα αυτοκίνητα ήταν τα 5χλμ/ω Αν έχεις καλό αυτοκίνητο και είσαι σε καλό δρόμο τα 180χλμ/ω δεν είναι κάτι. Τα όρια ταχύτητας όσο αφορά την ασφάλεια δεν βρίσκονται στους κόφτες αλλά στην σωστή κρίση του οδηγού. Και με 60χλμ/ω μπορεί να γίνει δυστύχημα. Συμφωνώ απόλυτα,αλλά το παράδειγμα με το όριο πριν 50 χρόνια το θεωρώ αστοχο.Και δυστηχως δεν έχουν όλοι την ίδια σωστη κριση..Εξάλλου και εγώ είμαι λάτρης της ταχύτητας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις