Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 14/3/2019 στις 10:24 ΠΜ, Unforgiven21 είπε

Καλημέρα σε ολους σας. Μένω Αθήνα και ψαχνω να βρω δικυκλο μεχρι 125 και 1800 ευρω μαξ. Δε θελω απαραίτητα παπι αλλα ζηταω τη γνωμη σας. Τι προτείνετε? Εχω πορωθει με το daytona hobby 125..αλλα άκουσα κατι για το σασμαν οτι αλλαζει ταχύτητες μονο του στις λακκούβες 😂 δε ξερω... Μια γνωμη σας παρακαλω

μάζεψέ λίγα χρήματά ακόμα και πάρε ένα παπί της honda ή yamaha αυστηρά ... αλλιώς ένα daytona dy που και να χαλάσει κάτι θα βρεις φτηνά ιμιτασιόν ανταλλακτικά, πλαστικά κλπ ακόμα και στο περίπτερο ... το hobby που λες σε βάθος 10ετίας παίζει να μην το θυμάται κάνεις και όταν χρειαστείς άμεσα πχ πηνία, ανορθωτή, καπάκι συμπλέκτη, μια ντίζα γκαζιού, ένα φανάρι και δεν ξέρω τι άλλο τότε θα  με θυμηθείς

Δημοσ.
9 ώρες πριν, txcellas είπε

Ποιες ειναι οι μοτοσυκλετες οι μικρές? Αυτο που έδειξες παπι ειναι καμουφλαρισμενο. 

Τι σχέση έχει αυτό με παπί πες μας. 

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Unforgiven21 είπε

παιδια ειμαι αναμεσα σε cbr 125 και cbf 125....μαλλον cbf θα παρω ελπιζω να μου βγει σε καλο αυτο

https://www.car.gr/19327388-honda-cbf-125

Τα cbr είναι υγροψυκτα, που είναι καλύτερο κ περισσότερο γκάζι, άβολα γιατί είσαι σκυφτος, καίνε περισσότερο κ ακριβότερη συντήρηση και συνήθως είναι ξεκ@λιασμενα σαν τα cryptonx axaxaxxa

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια φορά οδήγησα cbf 125 δεν το ξανακάνω.ουτε γράμμα δεν στέλνω με αυτά.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Unforgiven21 είπε

ε ρε παιδια τοτε βοηθηστε με λιγο σας παρακαλω..δε θελω παπι...προτεινετε κατι

Αφου λες μεχρι 125 κυβικά. Κοιτα για σκουτερ.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Unforgiven21 είπε

ε ρε παιδια τοτε βοηθηστε με λιγο σας παρακαλω..δε θελω παπι...προτεινετε κατι

Φίλε μην περιμένεις βοήθεια στα φόρουμ.. δες τι σου αρέσει διάβασε τα θετικά αρνητικά κατέληξε ποίο μηχανάκι θέλεις ψάξε βρες το αγόρασε τό.  

55 λεπτά πριν, mp123 είπε

Μια φορά οδήγησα cbf 125 δεν το ξανακάνω.ουτε γράμμα δεν στέλνω με αυτά.

Γιατί επειδή δεν είναι άνετο;

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, christopher0016 είπε

Γιατί επειδή δεν είναι άνετο;

Όταν έβγαλα απεριόριστο δίπλωμα για μηχανή την πρώτη μέρα μου δίνει να με δει το cbf125. Ανεβενω να το οδηγήσω τρόμαξα.ουτε γκάζι ούτε φρένα άβολο οδηγικα λέω τέλος δεν μπορώ να μαθω με ταχύτητες ας μείνω με το δίπλωμα για αυτόματο.την άλλη μέρα μου δίνει το cb500f. Αέρας πήγαινε μόνο του ένιωθα ασφάλεια.απο κει και πέρα όλα πήραν τον δρόμο τους και παω τώρα για μεγάλη μηχανή να δώσω το 300σρι που έχω.

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, mp123 είπε

Όταν έβγαλα απεριόριστο δίπλωμα για μηχανή την πρώτη μέρα μου δίνει να με δει το cbf125. Ανεβενω να το οδηγήσω τρόμαξα.ουτε γκάζι ούτε φρένα άβολο οδηγικα λέω τέλος δεν μπορώ να μαθω με ταχύτητες ας μείνω με το δίπλωμα για αυτόματο.την άλλη μέρα μου δίνει το cb500f. Αέρας πήγαινε μόνο του ένιωθα ασφάλεια.απο κει και πέρα όλα πήραν τον δρόμο τους και παω τώρα για μεγάλη μηχανή να δώσω το 300σρι που έχω.

φιλε συγκρινεις το 125 με το 500? ελεος 

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, mp123 είπε

το καθένα κάνει την δουλεία του, επειδή δεν σ άρεσε οδηγικα δεν πάει να πει ότι είναι μάπα το 125 οποίο φτιάχτηκε για οικονομία ... το 500αρι παίζει να καίει 5 με 6 λίτρα ανά 100χλμ (σαν ένα αυτοκίνητο) ενώ το 125 μόλις 2 με 2,5 ... δες ποσά κοστίζει ένα κάλο σέρβις στο 500αρι με αλυσιδογραναζα, λάστιχά, μπουζί, φίλτρα, ρύθμισή βαλβίδων και ποσά στο 125 ... έπειτα σε ασφάλειά τέλη πάλι έχουν σεβαστή διάφορα 

τελείως άτοπη η σύγκρισή

• Confused 1
Δημοσ.
4 minutes ago, ziaba said:

δες ποσά κοστίζει ένα κάλο σέρβις στο 500αρι με αλυσιδογραναζα, λάστιχά, μπουζί, φίλτρα, ρύθμισή βαλβίδων και 

Αυτό δεν το λες καλό σέρβις. 

Δύσκολα θα τα κάνεις όλα αυτά μαζί εκτός αν πήρες μεταχειρισμένο και θες να είσαι σίγουρος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, NickTG είπε

Αυτό δεν το λες καλό σέρβις. 

Δύσκολα θα τα κάνεις όλα αυτά μαζί εκτός αν πήρες μεταχειρισμένο και θες να είσαι σίγουρος. 

γενικά μιλούσα για συνολικό κόστος χρήσης - συντήρησής εννοειται πως μπορείς να τα κάνεις και καθένα ανά το μήνα (χρόνο,  δεκαετία) πχ σήμερα λάστιχά σε ένα μήνα αλυσιδογραναζα, σε 2 μπουζί και βαλβίδες κλπ δεν λεω ... άλλα πάλι θα τα δώσεις αναγκαστικά καποια στιγμη ποια είναι η διαφορα ...?

Επεξ/σία από ziaba

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...