Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε ολους σας. Μένω Αθήνα και ψαχνω να βρω δικυκλο μεχρι 125 και 1800 ευρω μαξ. Δε θελω απαραίτητα παπι αλλα ζηταω τη γνωμη σας. Τι προτείνετε? Εχω πορωθει με το daytona hobby 125..αλλα άκουσα κατι για το σασμαν οτι αλλαζει ταχύτητες μονο του στις λακκούβες 😂 δε ξερω... Μια γνωμη σας παρακαλω

Επεξ/σία από Unforgiven21
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Cbf Honda, yamaha ybr, cbr έχει καλύτερο κινητήρα φρένα στήσιμο αλλά και υψηλότερες τιμές σε αναλώσιμα όπως και ότι θα είσαι σκυφτος κ θα σε ενοχλεί μέση γόνατα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φιλε τα χιλιομετρα δεν ξερεις αν ειναι κατεβασμενα, βαρια 4.000χιλιομετρα οχι παραπάνω.

https://www.car.gr/19327388-honda-cbf-125 αυτο φαινεται καλο, να ζητησεις μπουκ σερβις απο οτι βλεπεις .

Επεξ/σία από alexinhogr
Δημοσ.

Δεν ξέρω, θεωρούνται τα καλύτερα 125, ποιότητα κατασκευής κ αξιόπιστα, εγώ τώρα έχω ένα kle 500 kawasaki κ δεν το αλλάζω 

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, alexinhogr είπε

Για πες φίλε πια είναι να μαθαίνουμε κ εμείς. 

Honda innova και crypton x (135cc)

Επεξ/σία από txcellas
Επισκέπτης
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, txcellas είπε

εχω οδηγησει και τα δυο, καλυτερα απο αλλα παπια, αλλα αυτο δε λεει κ πολλα.. το x το ειχα κανα δυο χρονια και το πουλησα, ποτε δεν μπορεσα να "χωνεψω" την αισθηση των φρενων του.

παντως το cb αν και δε το χω οδηγησει μονο και μονο που χει "ανθρωπινο" σασμαν ειναι ανωτερο κατα τη γνωμη μου.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, txcellas είπε

συγκρίνεις παπάκια με μικρές μοτοσικλέτες, τι να κλασουν τα πάπια. 

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, alexinhogr είπε

συγκρίνεις παπάκια με μικρές μοτοσικλέτες, τι να κλασουν τα πάπια. 

Ποιες ειναι οι μοτοσυκλετες οι μικρές? Αυτο που έδειξες παπι ειναι καμουφλαρισμενο. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...