Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που αγγίζει την τελειότητα στα 10ρια είναι το search, μη ξεχνιόμαστε...

Αλλά εγώ δεν έχω πρόβλημα, ρώτησα και φίλους και δεν έχουν, και αποθηκεύουν σωστά κ με τρόπο,ναι. Έχω και φίλους που είναι γκέι.

ΥΓ1: Πάντως, απορώ γιατί βγάζει αυτό το feature η Microsoft, αφού τα PC τα δικά σας και των φίλων σας δεν έχουν προβλήματα (άρα κανένα), τσάμπα τα λεφτά και οι εργατοώρες!!

ΥΓ2: Ο άλλος λέει είναι πολύ καλό λειτουργικό αλλά είναι λάθος που κάνει major update ανα 6μηνο γιατί δημιουργεί πολλά προβλήματα σε πολλούς αλλά είναι πολύ καλό λειτουργικό. Εμείς τους είπαμε αλλά αυτοί δεν θέλανε αλλά μετά θέλανε οπότε είπαμε να μην τους πούμε

spacer.png

Επεξ/σία από gnsX
  • Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Microsoft. Ο χαφιές της γειτονιάς σας.Τώρα και σε VPN. 😁

Δημοσ.
2 ώρες πριν, alexis67676767 είπε

Δίκιο έχεις, έγραψα το path έτσι για να σου δείξω ότι δεν είναι 'συναισθηματικό' το λειτουργικό. Σου έσβησε τα αρχεία σου από τον προσωπικό σου φακελο; Όχι από τα documents;

Μα γι' αυτό τη κράζω! Κάνει απίστευτες γκάφες. Το Documents το είχα μετακινήσει σε δεύτερο partition. Εξαφάνισε τον φάκελο και γύρισε το documents στο users. Να σημειωθεί πως και το δεύτερο partition ήταν NTFS κι όχι τίποτα FAT κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, ThReSh είπε

Κάποιος ξέχασε τα Windows 8? Καλά τα πήγεc... 😛

We don't talk about Windows 8. :X

7 ώρες πριν, Istros είπε

Επίτηδες τα ξέχασαν γιατί ανά ένα όπως το πάνε τα 10 θα έβγαιναν GOOD και δεν τους βολευε

Η Microsoft ξέχασε τα Windows 9.

Επεξ/σία από michael92
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, michael92 είπε

We don't talk about Windows 8. :X

Η Microsoft ξέχασε τα Windows 9.

Ωραία η εικόνα που ανέβασες αλλά από το 7 πάει στο 10.χωρις αναφορά στα 8

Ποτέ η micrisoft δεν τα πήγε πραγματικά με νούμερα.Λεγεται ότι επίτηδες δεν συμπεριέλαβαν το νούμερο 9 γιατί θεωρείται γρουσουζικος αριθμός στην Ιαπωνία.Παντως δεν υπάρχει κάποια επίσημη εξήγηση γιατί πήγαν κατευθείαν στο 10

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Istros είπε

Ποτέ η micrisoft δεν τα πήγε πραγματικά με νούμερα.Λεγεται ότι επίτηδες δεν συμπεριέλαβαν το νούμερο 9 γιατί θεωρείται γρουσουζικος αριθμός στην Ιαπωνία.Παντως δεν υπάρχει κάποια επίσημη εξήγηση γιατί πήγαν κατευθείαν στο 10

Λογικά για λόγους marketing.

Τέλος πάντων το point της εικόνας είναι ότι έχουμε ένα OS που κλείνει τετραετία και ακόμα είναι σε beta μορφή κάτι που δεν έχει ξαναγίνει.

• Super Moderators
Δημοσ.
23 minutes ago, michael92 said:

Λογικά για λόγους marketing.

Τέλος πάντων το point της εικόνας είναι ότι έχουμε ένα OS που κλείνει τετραετία και ακόμα είναι σε beta μορφή κάτι που δεν έχει ξαναγίνει.

Λογικό να μην έχει ξαναγίνει, αφού 2 φορές το χρόνο μπαίνουν νέα features.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Arkin είπε

Χωρις ενημερωσεις εχεις ενα τρυπιο λειτουργικο. Κυριως στην ασφαλεια. Και οταν δουλευεις ebanking κτλ ειναι θεμα να εισαι εκτος ενημερωσεων.

Με 2.70 εβαλα αυθεντικα Windows 10 pro εδω και 1.5 χρονο και ησυχασα. Στο laptop εχω αυθεντικα απο την Dell ηταν με 8.1 εγιναν windows 10 αυτοματα και ολα δουλευουν ρολοι.

Ενώ το οτι παίρνεις ενημερώσεις κάθε λίγο και λιγάκι σου δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας ?

Λέω τώρα, μηηηηηήηηπως είναι τρύπιο το λειτουργικό από τη φύση του και το μπαλώνουν καθημερινά ?

Απλά θεωρώ οτι το ιδανικό λειτουργικό ,δε θα χρειαζόταν καμιά ενημέρωση ασφάλειας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας που να βγει ένα λίγο πιο προσεγμένο update που και που το αποκλείουμε Microsoft με απλά λόγια έτσι.

Προγράμμα να σβήνει τα update τελείως αφού τα κάνατε θάλασσα μπορείτε..

Επεξ/σία από roulis37
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, korakios είπε

Ενώ το οτι παίρνεις ενημερώσεις κάθε λίγο και λιγάκι σου δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας ?

Λέω τώρα, μηηηηηήηηπως είναι τρύπιο το λειτουργικό από τη φύση του και το μπαλώνουν καθημερινά ?

Απλά θεωρώ οτι το ιδανικό λειτουργικό ,δε θα χρειαζόταν καμιά ενημέρωση ασφάλειας.

Καθημερινα βγαινουν νεες τρυπες ασφαλειας. Αυτες μπαλωνουν. Σιγουρα υπαρχουν και παλιοτερες.Μου αρκει να ξερω οτι εχω τις τελευταιες ενημερωσεις. Ειναι κατι που πρεπει να εχει ο καθενας στον υπολογιστη του.

Δημοσ.

Οταν εβαλα τα 10 εκανα 1 χρονο να τα κανω να τρεχουν ολα σωστα . Μετα το service pack εγινε πανικος 

Εκανα αλλο 1 μηνα να τα ξαναφτιαξω 

Απο τοτε απενεργοποιησα τα updates και κοιμαμαι ησυχος

Δημοσ.

Αφιερωμένο σε όσους όσους το παίζουν γκατζετακιδες και λάτρεις της τεχνολογίας αλλα μένουν σε αλλες εποχές.... φιλιά 

Δημοσ.

Άλλες εποχές που το desktop OS είχε desktop UI και όχι ταμπλετοκαρκίνο με το ζόρι. Που το λειτουργικό υπάκουε τις εντολές σου κατά γράμμα και δεν έκανε ότι του κατέβει. Που δεν χρειαζόταν τρίτα προγράμματα (όπως το shutup10 και το classic shell) για να γίνει υποφερτό.

Perpetual progress is a myth kiddo...

• Like 1
Δημοσ.

Ετσι οπως εχουν καταντησει πια τα παραθυρα το λογισμικο της αππλ ειναι μονοδρομος αν δεν υπαρχει θεμα οικονομικο η αναγκη καθημερινης χρησης προγραμματων που δεν ειναι συμβατα με μακ. Ο μεσος χρηστης δεν θελει αναβαθμισεις η νεες προσθηκες, ενα σταθερο λειτουργικο χωρις σοβαρα προβληματα θελει. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Καθημερινα βγαινουν νεες τρυπες ασφαλειας. Αυτες μπαλωνουν. Σιγουρα υπαρχουν και παλιοτερες.Μου αρκει να ξερω οτι εχω τις τελευταιες ενημερωσεις. Ειναι κατι που πρεπει να εχει ο καθενας στον υπολογιστη του.

Εκεί κάνεις λάθος όπως και πολλοί άλλοι , δε βγαίνουν έτσι από το πουθενά . Υπήρχαν από την αρχή...απλό είναι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...