archer100 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Καλημερα Εδω και λιγες ημερες, ο Chrome μου εμφανιζει πολλα κειμενα με αλλοιωμενη μορφη, οπως η φωτο. Αυτο συμβαινει οταν ανεβοκατεβαινω μια σελιδα και ειναι σα να τρεμοπαιζουν τα γραμματα, μια φαινονται ετσι, μια κανονικα. Ξερει κανεις που μπορει να οφειλεται αυτο? Ευχαριστω
spectaculator Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 12 λεπτά πριν, archer100 είπε Καλημερα Εδω και λιγες ημερες, ο Chrome μου εμφανιζει πολλα κειμενα με αλλοιωμενη μορφη, οπως η φωτο. Αυτο συμβαινει οταν ανεβοκατεβαινω μια σελιδα και ειναι σα να τρεμοπαιζουν τα γραμματα, μια φαινονται ετσι, μια κανονικα. Ξερει κανεις που μπορει να οφειλεται αυτο? Ευχαριστω Μάλλον φταίει ο driver της κάρτας γραφικών. Δοκίμασε: 1. Επανεγκατάσταση του Chrome (να είμαστε σίγουροι πως ο Chrome δεν τα έχει παίξει). 2. Αν δεν δουλέψει το παραπάνω, επανεγκατάσταση του driver της κάρτας γραφικών.
micos000 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Τι οθόνη έχεις; Δοκίμασε κανά fix από το λινκ. -> https://meta.discourse.org/t/blurring-of-text-while-and-after-scrolling-google-chrome/19456/15 Προς το τέλος λέει κάτι για αλλαγή στη συντόμευση και τελευταία για αλλαγές στη registry. Επίσης, κάνε αναζήτηση στον πίνακα ελέγχου για cleartype και επέλεξε το. Θα ανοίξει παράθυρο ρύθμισης και αν δεν είναι επιλεγμένο τσεκάρισε το. Ακολούθησε τον οδηγό και δες αν στρώσει. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από micos000
pitogiro Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Το ίδιο έπαθα και εγώ προχθές. Μετά από αναβάθμιση του chrome στην τελευταία έκδοση δεν έχει ξαναγίνει προς το παρόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα