Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Pwpwpw είπε

Αν δεις για παραδειγμα τα καρτοσυμβολαια/συμβολαια, τα 1500 λεπτα ειναι στανταρ πλεον προς κλησεις του ιδιου δικτυου(που δεν χρειαζεται σχεδον κανεις τοσο χρονο ειναι ανουσιο), ενω περιλαμβανουν κλησεις προς ολους και Mb με το σταγονομετρο στην κυριολεξια.

Εχω καρτοσυμβολαιο στη wind με 13,5 το μηνα με τα εξης : 3584ΜΒ , 600 λεπτα προς ολα τα τηλεφωνα πλην της wind , 1000 λεπτα προς wind/Q , 100 sms και 8€ στην καρτα.

Δεν νομιζω να ισχυει τοσο αυτο που γραφεις.

• Απαντ. 550
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Nauths είπε

Με το σήμα της wind είναι αλφάδι. Δεν έχω ξεμείνει ποτέ από σήμα, δεν δυσκολεύτηκα ποτέ να σερφάρω.

Μωρέ κι εμένα το σήμα αλφάδι είναι. Οι μονάδες μου πάνε στραβά (ή μάλλον δεν ξέρω που πάνε). :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, leolipop είπε

Εχω καρτοσυμβολαιο στη wind με 13,5 το μηνα με τα εξης : 3584ΜΒ , 600 λεπτα προς ολα τα τηλεφωνα πλην της wind , 1000 λεπτα προς wind/Q , 100 sms και 8€ στην καρτα.

Δεν νομιζω να ισχυει τοσο αυτο που γραφεις.

Aυτο το προγραμμα που λες αν μπω στο site της wind υπαρχει, η ειναι ειδικη εκτπωση/προσφορα προς εσενα?

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Aυτο το προγραμμα που λες αν μπω στο site της wind υπαρχει, η ειναι ειδικη εκτπωση/προσφορα προς εσενα?

Εδώ είσαι 

http://www.bonline.gr/gr/wind/upiresies/w-online-offer/

Αυτός είναι ο σκοπός του θέματος...

Επεξ/σία από notist
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Aρκετα καλο προγραμμα, αλλα ο φιλος πιο πανω μιλησε για 3,5gb data, αυτο εχει 1Gb.

Ναι εντάξει δεν είναι το ίδιο. Το έβαλα για να δείξω που θέλουν να μας οδηγήσουν. Επίσης για την συγκεκριμένη ακούω πολλά παράπονα για το σήμα της. Και δεν μιλάω για το Σύνταγμα πιάνει εκεί οκ.

Δημοσ.

Στη voadafone μπορείς να βάλεις 10ευρω μέσω ίντερνετ και χρεωστικής.

Για το ΦΠΑ, δεν είναι αλήθεια, ότι μόνο Δανία, Σουηδία, Φινλανδία , έχουν μεγαλύτερο ΦΠΑ από εμάς ;;;

Φόρο κινητής και φόρο ίντερνετ , έχουν πουθενά τόσο υψηλό ;;;

Και ΦΠΑ επί του φόρου όπως εμείς ;;;

Η καρτοκινητή μου φαίνεται σπέσιαλ πάντως, προσωπικά, γιατί μέχρι πριν 2 μήνες, ΠΛΗΡΩΝΑ ΣΑΝ ΗΛΙΘΙΟΣ 38 ευρώ το μήνα, για 2 κινητά με 300 λεπτά το καθένα το μήνα και μεταξύ τους δωρεάν κλήσεις. Οπότε όταν τα έκανα cu με 20 το μήνα , μου φάνηκε ... τσάμπα !!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω αν το έχει αναφέρει κανείς αλλά στην cosmote διαγράφουν/αλλάζουν επίσης και τα προγράμματα των 7-7,5 ευρώ όπως το call them all, σε τουλάχιστον 8,5 

Επεξ/σία από thodoris5321
Δημοσ.
1 hour ago, The_Judas said:

Απ' ότι διαβάζω τελικά στους 4 μήνες είναι η φραγή εισερχομένων για wind/q/vodafone.

Σε cosmote 4 μήνες εκτός και αν έχεις βάλει κάτω από 12 ευρώ, οπότε πέφτει στους 3.

Αν περάσει 1 χρόνος διαγράφετε πλήρως η σύνδεση,

Για cosmote ισχύει αυτό μέχρι τη Δευτέρα. Από Τρίτη 19 Μαρτίου ό,τι ποσό ανανέωση και να κάνεις, ακόμα και 1.000 ευρώ που λέει ο λόγος, η διάρκεια του υπολοίπου θα είναι 2 μήνες και η φραγή στους 3 μήνες, δηλαδή θα μπει φραγή κλήσεων 1 μήνα μετά τη λήξη.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, badbad είπε

Φίλε μου υπάρχει επιτροπή ανταγωνισμού. Είναι ανεξάρτητος φορέας που ούτε χρηματίζεται ούτε υπερασπίζεται τα συμφέροντα κανενός κλάδου. Η συγκεκριμένη επιτροπή βλέπει αν υπάρχουν μονοπώλεια και χειραγώγηση τιμών. Αυτή η επιτροπή λειτουργεί ανεξάρτητα από τις καταγγελίες που μπορεί να κάνει ο κάθε ένας καταναλωτής και μέχρι στιγμής δεν έχει διαπιστώσει οτι οι εταιρείες λειτουργούν προς αυτή την κατεύθυνση. Υπάρχουν πακέτα και προσφορές για όλα τα βαλάντια και πραγματικά μπορεί ο κάθε ένας πολίτης με 40 λεπτά του ευρώ την ημέρα να έχει επικοινωνία  με αρκετά πακέτα που τα έχουμε αναλύσει παραπάνω. ΟΙ εταιρείες είναι κερδοσκοπικες επιχειρήσεις και εκεί αποσκοπούν. Όταν βγάζουν ένα πιο συμφέρον πακέτο δεν σημαίνει πως θα εφαρμόσουν ενιαία τιμολογιακή πολιτική σε όλους τους πελάτες.  Υπάρχουν πελάτες που δεσμεύονται απο 24μηνα συμβόλαια με στάνταρ πάγιο γιατί εκβίασαν τον πάροχο τους πως αν δεν τους δώσει το νεο iphone 8 θα φύγουν. Αυτοί λοιπόν πως θα απολαύσουν τιμές καρτοκινητών; Από την άλλη υπήρχε κόσμος που βολευόταν με καρτοτηλέφωνο για έναν χρόνο με 5 ευρώ και είχε το τηλέφωνο μόνο να τον παίρνουν, κάνοντας πολλές φορές χρήση της υπηρεσίας Call me back  Ειδικά μετά την έλευση και καθιέρωση των voip υπηρεσιών τα τελευταία χρόνια,  αυτό το φαινόμενο έγινε πιο έντονο  Αυτοί λοιπόν πως θα απολαμβανουν υπηρεσίες δικτύου με 5 ευρώ τον χρόνο; Υπήρχαν επίσης αρκετοί που πέρναγαν στο όνομα τους 6-7 κάρτες με εύκολα νούμερα που τα είχαν αγοράσει ελάχιστα ευρώ και τα πουλούσαν χρυσάφι.  Εν ολίγης τα ακριβά συμβόλαια τα πληρώνουν αυτοί που παίρνουν επιδοτήσεις κινητών χιλίων ευρώ για να κάνουν το ψώνιο τους και τα φθηνά συμβολαια και τα καρτοκινητα τα παίρνουν οι αλλοδαποί και οι casual χρήστες κινητών που με 12 ευρώ υπερκαλύπτουν τις ανάγκες τους, αρκεί να ξέρουν ποια πακέτα να επιλέξουν.. 

Στα συμβολαια γινεται το μεγαλο κλεψιμο. Αυτα που εχουμε με 7-8 ευρω το μηνα σε whats up θες 50 ευρω για συμβολαιο. Βλεπω κατι συμβολαια με 30 ευρω να δινουν 500mb internet 100 λεπτα προς ολους και 1000 λεπτα προς ιδιο δικτυο. ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ. Oυτε μεταφορα λεπτων εχει ουτε τιποτα. Τα καρτοκινητα εφοσον ξερει καποιος να τα δουλευει και να περνει ολες τις παροχες ειναι 300-400% φθηνοτερα απο τα συμβολαια. 

1 ώρα πριν, The_Judas είπε

Απ' ότι διαβάζω τελικά στους 4 μήνες είναι η φραγή εισερχομένων για wind/q/vodafone.

Σε cosmote 4 μήνες εκτός και αν έχεις βάλει κάτω από 12 ευρώ, οπότε πέφτει στους 3.

Αν περάσει 1 χρόνος διαγράφετε πλήρως η σύνδεση,

Εχει αλλαξει αυτο με τα 12 ευρω. 2 μηνες ειναι η διαρκεια χρηματων και 3 μηνες μπαινει φραγη. Αστα και να δεις τι ερχεται απο 19 Μαρτιου. Κοψιμο το πακετο με τα 7.5 ευρω τελειως και λενε και για μηνα και στους 2 φραγη. Εχει να πεσει voip και κοψιμο αριθμων. Αυτοι νομιζουν οτι ο κοσμος θα συνεχισει να καθετε να τους πληρωνει αυτα που ζητανε. Αμ δε.

• Like 2
Δημοσ.

Κ στην Q που πλέον η ελάχιστη ανανέωση είναι στα 10 ευρώ τα φθηνά πρόγραμματα πήραν αύξηση 1 ευρώ.

Δηλαδή για το ίδιο πρόγραμμα που ηταβ στα 4,9 ευρώ προ αύξησης τώρα είναι στα 5,9 μέσα σε ένα μήνα.

Όπως είπαν πολλοί, όπως κ εγώ έχω ξαναναφέρει πρόκειται για καρτέλ.

Ειδικά τώρα με το νέο νόμο που σου επιτρέπει να φύγεις από συμβόλαια χωρίς ρήτρα, την έχουν κάνει όλοι για καρτοκινητη .

Ελπίζω πως κάποια εναλλακτική θα προκύψει από καποια νέα εταιρία τύπου giffgaff γιατί ως γνωστόν η ζήτηση δημιουργεί κ προσφορά ;)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μου αρέσει που έχουν μπει μερικά φερεφονάκια για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

είναι απλό, μποικοτάζ για 2 μήνες και να δεις τι θα κάνουν μετά.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, badbad είπε

Φίλε μου υπάρχει επιτροπή ανταγωνισμού. Είναι ανεξάρτητος φορέας που ούτε χρηματίζεται ούτε υπερασπίζεται τα συμφέροντα κανενός κλάδου. Η συγκεκριμένη επιτροπή βλέπει αν υπάρχουν μονοπώλεια και χειραγώγηση τιμών. Αυτή η επιτροπή λειτουργεί ανεξάρτητα από τις καταγγελίες που μπορεί να κάνει ο κάθε ένας καταναλωτής και μέχρι στιγμής δεν έχει διαπιστώσει οτι οι εταιρείες λειτουργούν προς αυτή την κατεύθυνση. Υπάρχουν πακέτα και προσφορές για όλα τα βαλάντια και πραγματικά μπορεί ο κάθε ένας πολίτης με 40 λεπτά του ευρώ την ημέρα να έχει επικοινωνία  με αρκετά πακέτα που τα έχουμε αναλύσει παραπάνω. ΟΙ εταιρείες είναι κερδοσκοπικες επιχειρήσεις και εκεί αποσκοπούν. Όταν βγάζουν ένα πιο συμφέρον πακέτο δεν σημαίνει πως θα εφαρμόσουν ενιαία τιμολογιακή πολιτική σε όλους τους πελάτες.  Υπάρχουν πελάτες που δεσμεύονται απο 24μηνα συμβόλαια με στάνταρ πάγιο γιατί εκβίασαν τον πάροχο τους πως αν δεν τους δώσει το νεο iphone 8 θα φύγουν. Αυτοί λοιπόν πως θα απολαύσουν τιμές καρτοκινητών; Από την άλλη υπήρχε κόσμος που βολευόταν με καρτοτηλέφωνο για έναν χρόνο με 5 ευρώ και είχε το τηλέφωνο μόνο να τον παίρνουν, κάνοντας πολλές φορές χρήση της υπηρεσίας Call me back  Ειδικά μετά την έλευση και καθιέρωση των voip υπηρεσιών τα τελευταία χρόνια,  αυτό το φαινόμενο έγινε πιο έντονο  Αυτοί λοιπόν πως θα απολαμβανουν υπηρεσίες δικτύου με 5 ευρώ τον χρόνο; Υπήρχαν επίσης αρκετοί που πέρναγαν στο όνομα τους 6-7 κάρτες με εύκολα νούμερα που τα είχαν αγοράσει ελάχιστα ευρώ και τα πουλούσαν χρυσάφι.  Εν ολίγης τα ακριβά συμβόλαια τα πληρώνουν αυτοί που παίρνουν επιδοτήσεις κινητών χιλίων ευρώ για να κάνουν το ψώνιο τους και τα φθηνά συμβολαια και τα καρτοκινητα τα παίρνουν οι αλλοδαποί και οι casual χρήστες κινητών που με 12 ευρώ υπερκαλύπτουν τις ανάγκες τους, αρκεί να ξέρουν ποια πακέτα να επιλέξουν.. 

Γνωριζω πολυ καλα τι ειναι η επιτροπη ανταγωνισμου ,αλλωστε εγω την ανεφερα. Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω για τα οσα λες περι ανεξαρτησιας κ.τ.λ Δεν θα θυμησω οσα εχουν ακουστει κατα την περιοδο πολλων ετων , απλα θα πω οτι αυτην την εποχη , προεδρος ειναι η Βασιλικη Θανου...

Η εναρμονισμενη πρακτικη ειναι τοσο εμφανης στα παντα. Ποιες επιλογες εχω στο ποσο ανανεωσης?Στην διαρκεια ισχυος? Στο τι γινονται τα χρηματα μου σε περιπτωση ληξης του οριου? κτλ.Ποια ειναι η αντιστοιχια με χωρες της ΕΕ. Και δεν μιλαω για χωρες φτωχες αλλα για χωρες σαν την Γερμανια. Που ακριβως βρισκεται ο ανταγωνισμος? Κι αν αποφασισουν αυριο το πρωι οτι μινιμουμ   ανανεωση ειναι 50 ευρω με διαρκεια 15 ημερες? Και ολα αυτα σε ποια χωρα? Στην Ελλαδα που βγαινει? απο μια κριση ετων. Για τα υπολοιπα που λες εχω παλι διαφωνια αλλα και να μην ειχα ,δεν φταινε οι πολιτες αν οι εταιριες διναν τις σιμ με το κιλο.

Ασε που απο τον ισολογισμο μιας εταιριας της οικ χρησης του 2017 που εβλεπα, η μεγαλη αυξηση στα κερδη ηταν απο την κινητη τηλεφωνια,πριν γινουν ολα αυτα τα τρελα.

Πραγματικα χαιρομαι εαν βρισκεσαι σε θεση να βλεπεις τοσο ανετα το θεμα αλλα πρεπει να δουμε και τον κοσμο που πραγματικα ζοριζεται για τα βασικα και πιστεψε με ειναι πολυς. 

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.
22 minutes ago, Arkin said:

Στα συμβολαια γινεται το μεγαλο κλεψιμο. Αυτα που εχουμε με 7-8 ευρω το μηνα σε whats up θες 50 ευρω για συμβολαιο. Βλεπω κατι συμβολαια με 30 ευρω να δινουν 500mb internet 100 λεπτα προς ολους και 1000 λεπτα προς ιδιο δικτυο. ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ. Oυτε μεταφορα λεπτων εχει ουτε τιποτα. Τα καρτοκινητα εφοσον ξερει καποιος να τα δουλευει και να περνει ολες τις παροχες ειναι 300-400% φθηνοτερα απο τα συμβολαια. 

Κανείς δεν παίρνει προγραμματα συμβολαίου με τιμές "τιμοκαταλόγου". 😛

Κατα τα άλλα ναι, θα ήταν ωραίο να είχαμε τη μεταφορά λεπτών/mb...

Δημοσ.

πειτε με άπλα και ωνάση... παντως ακομα αισθανομαι Privileged που με 8.5 ευρω πακετο whats up κανω τις δουλειες μου και μπορω να μιλαω απειρα καθως εχω συγκεντρωσει πολλα λεπτα και μβ απο προηγουμενες ανανεωσεις του παρελθοντος που δεν ληγουν αν ανανεωσω σε λιγοτερο απο μηνα

(αυτο αραγε με το οτι κρατας λεπτα-δεδομενα-σμς οταν ανανεωνεις πριν το τελος του μηνα πως και δεν το εχουν καταργησει ακομα; αναμενω δελτιο τυπου πάραυτα )

😵

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...