Arkin Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Ρε φιλε οκ δεν λεω να βλεπεις ταινια στο κινητο, ενα παραδειγμα εφερα για να δειξω ποσο αστεια ειναι τα δεδομενα που δινουν. Με 400mb αν σου περισσεουν μπραβο σου, εισαι η εξαιρεση. 400mb αν χρησιμοποιεις καθημερινα τα δεδομενα για απλο σερφαρισμα, λιγα social media κτλ δεν φτανουν ουτε για ζητω σε ενα μηνα. Τωρα εσυ αν εννοεις νορμαλ χρηση, ανοιγω τα δεδομενα 10 λεπτα την μερα οκ. Περιπου στα 700-800mb αρκουν την πλειοψηφια του κοσμου καθε μηνα για social/browsing. Οχι βιντεο εννοειται εκει ουτε 10gb δεν φτανουν. Εχω να βαλω 3-4 χρονια πακετο ιντερνετ με το παρε μοιρασε περνω καθε μηνα 2gb δωρεαν οποτε τη βγαζω ανετα. Και απο ομιλια εχω promo 4 με 4 ευρω το μηνα εχω 200 προς ολους και 400 προς whats up. Με παρε δωσε περνω και 720sms για 9 μερες και με παρε καβατζα ακομα 1GB αν θελω να δω βιντεο. 4 ευρω το μηνα μου βγαινει δηλαδη και εχω και ιντερνετ και ομιλια και sms.
Pwpwpw Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Arkin είπε Περιπου στα 700-800mb αρκουν την πλειοψηφια του κοσμου καθε μηνα για social/browsing. Οχι βιντεο εννοειται εκει ουτε 10gb δεν φτανουν. Εχω να βαλω 3-4 χρονια πακετο ιντερνετ με το παρε μοιρασε περνω καθε μηνα 2gb δωρεαν οποτε τη βγαζω ανετα. Και απο ομιλια εχω promo 4 με 4 ευρω το μηνα εχω 200 προς ολους και 400 προς whats up. Με παρε δωσε περνω και 720sms για 9 μερες και με παρε καβατζα ακομα 1GB αν θελω να δω βιντεο. 4 ευρω το μηνα μου βγαινει δηλαδη και εχω και ιντερνετ και ομιλια και sms. Εσυ αν περνεις 2gb τον μηνα προφανως και φτανουν ανετα για social/browsing. Το παραδειγμα με το 5λεπτο βιντεακι , το ανεφερα για να δειξω οτι ειναι αστεια τα 400mb τον μηνα, δεν το ειπα για να σερφαρουμε με δεδομενα ολη μερα στο youtube. εγω που εχω 800mb τον μηνα τα μετραω και το χρησιμοποιω με οικονομια για να φτασουν και πολλες φορες δεν το καταφερνω ξεμενω, προφανως χωρις να δω ουτε ενα βιντεακι, αν δω γεια σας. Ο αλλος λεει του φτανουν ανετα τα 400mb του μηνα και μαλιστα του περισσεουν.Ε συγνωμη αλλα δεν χρησιμοποιει καθολου δεδομενα, αν κανεις μια στοιχειωδη χρηση δεδομενων δεν γινετε οχι απλα να σου φτασουν αλλα να εχεις και περισευμα στα 400μβ(!) τον μηνα. Δηλαδη για να καταλαβω. Τα πακετα mb με τις χρεωσεις που εχουν, σας φαινονται περα για περα λογικα, αντιθετως ειναι εντελώς παραλογο να σου λενε βαλε μια καρτα ανανεωσης 10ευρη μια φορα το τριμηνο? Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από Pwpwpw 1
DYEL Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Έγιναν και πιο αυστηροί στην φραγή κλήσεων. πέρσι θυμάμαι ήρθαν πόσα sms ότι θα γίνει φραγή κλήσεων και δεν έγινε ποτέ.ακομα και όταν ήρθε μήνυμα που έλεγε την τάδε μέρα του τάδε μήνα πέρασε αυτή η μέρα και δεν έγινε φραγή,μάλιστα συνέχισαν και άλλα μηνύματα τύπου ανανέωσε τώρα κ πάρε (παπατζα προσφορά) δηλαδή είχα πάει 2 βδομάδες από την ημερομηνία που έλεγε για φραγή που δεν έγινε και τελικά έβαλα κάρτα. τωρα ακριβώς την μέρα που έλεγε έγινε φραγή. 2
Arkin Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε Εσυ αν περνεις 2gb τον μηνα προφανως και φτανουν ανετα για social/browsing. εγω που εχω 800mb τον μηνα τα μετραω και το χρησιμοποιω με το σταγονομετρο, προφανως χωρις να δω ουτε ενα βιντεακι, αν δω γεια σας. Ο αλλος λεει του φτανουν ανετα τα 400mb του μηνα και μαλιστα του περισσεουν.Ε συγνωμη αλλα δεν χρησιμοποιει καθολου δεδομενα, αν κανεις μια στοιχειωδη χρηση δεδομενων δεν γινετε οχι απλα να σου φτασουν αλλα να εχεις και περισευμα στα 400μβ(!) τον μηνα. Δηλαδη για να καταλαβω. Τα πακετα mb με τις χρεωσεις που εχουν, σας φαινεται περα για περα λογικο, αντιθετως ειναι εντελώς παραλογο να σου λενε βαλε μια καρτα ανανεωσης 10ευρη μια φορα το τριμηνο? Οι τιμες των δεδομενων ειναι απαραδεκτες δεν διαφωνησα πουθενα μαζι σου. Ειδικα για βιντεο ειναι deal breaker μονο με το 15ευρω που δινει απεριοριστα βγαινει. Τα 400mb φτανουν μονο για social και αυτα χωρις εικονες/video και για ενα υποτυπωδες browsing και αυτα χωρις εικονες και βαρυ περιεχομενο. Η 10αρα το τριμηνο ειναι οκ αλλα ηδη εχει παει στους 2 μηνες που τρωνε τα λεφτα και λενε και για 1 μηνα. Εγω κανω αλλη δουλεια. Βαζω 10αρα η 20αρα και στελνω με μεταφορα χρονου σε αλλο κινητο και ετσι ανανεωνω και εκει τη διαρκεια και περνω ακομα 400mb δωρεαν. Γενικα κολπα υπαρχουν αλλα στενευει αρκετα με αυτα που κανουν. Αν το κανουν μηνα προσωπικα θα παω σε voip με 6 ευρω για 800 λεπτα προς ολους που δεν ληγουν ποτε και ας κανουν οτι θελουν. Το voip με 100mb καθε μηνα φτανει και περισσευει για αρκετα λεπτα ομιλιας. Αν ειναι αυτοι απατεωνες τοτε και εμεις δεν θα τους κανουμε τη χαρη να μας κλεβουν τα χρηματα. 1
Pwpwpw Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Arkin είπε Τα 400mb φτανουν μονο για social και αυτα χωρις εικονες/video και για ενα υποτυπωδες browsing και αυτα χωρις εικονες και βαρυ περιεχομενο. Ε και αμα δεν ανοιγεις ποτε δεδομενα την βγαζεις και με μηδεν Mb. Δουλευομαστε τωρα. 400Mb τον μηνα αν χρειαζεσαι στοιχειωδη χρηση δεδομενων ειναι για γελια, σε 10 μερες παπαλα με συνετη χρηση. Τα πακετα Mb ειναι εκτος τοπου και χρονου εν ετη 2019.Σε ενα site πας να μπεις και σου πεταει την μια διαφημιση πισω απ την αλλη και τα δεδομενα τρεχουν νερο, απλα για σερφαρισμα. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από Pwpwpw
Arkin Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε Ε και αμα δεν ανοιγεις ποτε δεδομενα την βγαζεις και με μηδεν Mb. Δουλευομαστε τωρα. 400Mb τον μηνα αν χρειαζεσαι στοιχειωδη χρηση δεδομενων ειναι για γελια, σε 10 μερες παπαλα με συνετη χρηση. Τα πακετα Mb ειναι εκτος τοπου και χρονου εν ετη 2019.Σε ενα site πας να μπεις και σου πεταει την μια διαφημιση πισω απ την αλλη και τα δεδομενα τρεχουν νερο. απλα για σερφαρισμα. Να πω οτι για τις διαφημισεις βαζουμε παντα adguard και γλιτωνουμε αρκετα δεδομενα σε καθε περιπτωση. Εχω να δω διαφημισεις 10 χρονια και εχω γλιτωσει αρκετα GB. 2
badbad Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 H wind το έχει σταματήσει το 8.75 φοιτητικό. Πλέον κάνεις ανανέωση μονο 10 ευρω που σου δίνει επιπλεον 500mb Με τους φόρους που πληρωνεις αναγκαστικα στο κράτος για να εχεις καθαρη αξία 10.55 ευρω πληρώνεις 12. Αυτη λοιπόν είναι και η ελάχιστη ταρίφα για να κρατήσει κανείς και να χρησιμοποιεί τον φοιτητικό αριθμό του. 12 ευρώ κάθε 25 ημέρες Αρα θέλεις 175 ευρώ τον χρόνο για να μιλας κανονικά καθε 25 ημερες. Η ανανέωση δεν συμφέρει να γινεται απο κάρτα περιπτερου καθώς υπάρχει η χρέωση 50 λεπτών για παροχή υπηρεσιών πώλησης χρόνου ομιλίας (νομιμά απο 1-1-19) και επιπλεον χάνεις το οn line bonus ανανεωσης των 500mb. Την εταιρεία την συμφέρει να κάνεις ανανέωση on line γιατί κερδίζει το ποσοστό της προμήθειας που κρατούσαν οι περιπτεράδες. Μέχρι στιγμής το wind φοιτητικό που μπορούν να το πάρουν όλοι άσχετα αν είναι φοιτητές προσφέρει τα περισσότερα με το λιγότερο κόστος. 1500 λεπτά προς όλους +1500 λεπτα προς 3 αριθμούς wind + 2gb internet + 500mb bonus ανανεωσης on line + 500mb επιπλέον καθώς το προγραμμα απο 8.75 πήγε 10 ευρω + κάθε εβδομάδα 150mb ή 20sms ή 20λεπτα ομιλίας προς όλους + σε καθε ανανεωση το παιχνιδι tap & get it που δίνει αρκετα gb ή χρόνο ομιλίας. Νομίζω πως με τα 12 ευρώ / 25 ημέρες προσφέρει αρκετά... Βεβαια η wind εχει θεματα με την κάλυψη της. Αντιστοιχα καλά προγράμματα σίγουρα έχουν και οι άλλες εταιρίες Τώρα για αυτούς που ήταν κυνηγοί εύκολων αριθμών και αγόραζαν σωρηδόν καρτοαριθμούς με 5-7 ευρώ και του πουλάγανε 150-200 ακόμα και 500 ευρω και τους χάλασε που δεν μπορούν να συντηρούν φθηνά μέχρι να βρουν ένα κορόιδο να τους αγοράσει, δεν πειράζει παιδιά. Επίσης όλοι αυτό που πίστευαν πως με τις voip υπηρεσίες (viber -messenger κτλ) καλύπτουν την επικοινωνία τους και δεν χρειάζεται να αγοράζουν κάρτες ανανέωσης, πάλι δεν πειράζει παιδιά γιατί το οποιοδήποτε δίκτυο δεν μπορεί να συντηρηθεί με μια ανανέωση κάθε 12 μήνες.. Έξαλλου το 80 & των χρηστών τον καρτοκινητών ανανεώνουν έτσι και αλλιώς σε μηνιαία βάση το υπόλοιπο τους γιατί χρειάζονται μονάδες ή ίντερνετ για την επικοινωνία τους. Το 20% που "φωνάζει" μάλλον δεν έχει ανάγκη την παραδοσιακή χρήση των καρτοκινητών. Φθηνές λύσεις υπάρχουν. Ας μην τα θελουμε παντα ολα τσαμπα... 1
Pwpwpw Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Arkin είπε Να πω οτι για τις διαφημισεις βαζουμε παντα adguard και γλιτωνουμε αρκετα δεδομενα σε καθε περιπτωση. Εχω να δω διαφημισεις 10 χρονια και εχω γλιτωσει αρκετα GB. Νταξυ σωθηκαμε μετα, με 400Mb πλεον το μηνα δεν θα χορταινω να σερφαρω και θα περισσευουν και ολας. Οσο για την καρτοκινητη αν γινει αναγκαστικη μηναια ανανεωση με μινιμουμ 10-12 ευρω καρτα, το βλεπω πιο λογικο να καταργηθει εντελως η καρτοκινητη και να εχουμε σαν επιλογη μονο καρτοσυμβολαιο/συμβολαιο.Καρτοκινητο με 10/12 ευρω τον μηνα πλαφον δεν υφιστατε, ειναι συμβολαιο πλεον. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από Pwpwpw 1
Arkin Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε Νταξυ σωθηκαμε μετα, με 400Mb πλεον το μηνα δεν θα χορταινω να σερφαρω και θα περισσευουν και ολας. Οσο για την καρτοκινητη αν γινει αναγκαστικη μιναια ανανεωση με μινιμουμ 10-12 ευρω καρτα, το βλεπω πιο λογικο να καταργηθει εντελως η καρτοκινητη και να εχουμε σαν επιλογη μονο καρτοσυμβολαιο/συμβολαιο.Καρτοκινητο με 10/12 ευρω τον μηνα δεν υφιστατε, ειναι συμβολαιο πλεον. Παντως περα απο τα 400mb που εγραψαν πιο πισω να πουμε οτι με μια 10αρα καρτα εχουμε αυτοματα 1200mb απο reload it και 100 απο παρε μοιρασε οποτε 1300mb για 1 μηνα χωρις να χανουμε ουτε 1 ευρω. Συν το 1GB απο παρε καβατζα συν τα 600mb απο παρε δωσε. Δωρεαν αυτα. Παμε στα 3200MB το μηνα απλα με μια ανανεωση 10αρας καρτας. Και με το πακετο των 7.5 ευρω βαζουμε 300 προς ολους 400 προς whats up συν 100mb ακομα. Δηλαδη με μια ανανεωση 10αρας μενουν 8.93 μεσα. Περνουμε 1200mb απο reload it αλλα 100 απο παρε μοιρασε στελνουμε και 300 σε αλλο φιλο whats up οποτε μπορει να μας στειλει και αυτος να γινει ανταλλαγη. Βαζουμε το πακετο με τα 7.5 ευρω και μενουν 1.43 μεσα. Δηλαδη μπορουμε να παμε στα 3500MB το μηνα με 300 λεπτα προς ολους και 400 προς what up με μια 10αρα καρτα. Λυσεις υπαρχουν. 2
badbad Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε Νταξυ σωθηκαμε μετα, με 400Mb πλεον το μηνα δεν θα χορταινω να σερφαρω. Οσο για την καρτοκινητη αν γινει αναγκαστικη μιναια ανανεωση με μινιμου 10-12 ευρω καρτα, το βλεπω πιο λογικο να καταργηθει εντελως η καρτοκινητη και να εχουμε σαν επιλογη μονο καρτοσυμβολαιο/συμβολαιο.Καρτοκινητο με 10/12 ευρω τον μηνα δεν υφιστατε, ειναι συμβολαιο πλεον. Δεν είναι αναγκαστική ακόμα κάθε μήνα και επιπλέον δεν υπάρχει συμβόλαιο καρτοκινητής που να σου προσφέρει αυτά που δίνει η καρτοκινητή σε αυτά τα λεφτά. Απλά μάθανε όλοι viber και messenger μιας και βρίσκεις wifi παντού και νομίζουν πως μπορούν να μην ανανεώνουν ποτέ το υπόλοιπο τους, καθώς καλύπτουν και τις ανάγκες τους για επικοινωνία σχεδόν τσάμπα.. Απο εμένα σωστά έπραξαν οι εταιρίες. Την υψηλή τιμή μας την έχει βάλει καπέλο το κράτος που εφάρμοσε ΦΠΑ και μας παίρνει νταβατζιλικι 1.5 ευρώ στα 12 ευρω. Να σου θυμήσω πως οτιδηποτε ειναι μαζικό το έχουν ξεσκίσει στους φόρους. Η βενζινη βγαίνει από το διυλιστήριο 60 λεπτα το λίτρο και φτάνει στην τσέπη σου 1.6 ευρω . 1 ολόκληρο ευρώ φόρος στο κράτος ανα λίτρο..
Goriillaki5 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 καλησπέρα σας! ήθελα να κάνω μια ερώτηση για απλό σερφαρισμα,εδώ ,στο ιντερνετ γενικά,χωρίς προβολή σε video ,youtube κτλ,την ώρα Μ/Ο με 3G data,πόσα ΜΒ τρώγονται; ( what's Up Cosmote)
Arkin Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, badbad είπε Δεν είναι αναγκαστική ακόμα κάθε μήνα και επιπλέον δεν υπάρχει συμβόλαιο καρτοκινητής που να σου προσφέρει αυτά που δίνει η καρτοκινητή σε αυτά τα λεφτά. Απλά μάθανε όλοι viber και messenger μιας και βρίσκεις wifi παντού και νομίζουν πως μπορούν να μην ανανεώνουν ποτέ το υπόλοιπο τους, καθώς καλύπτουν και τις ανάγκες τους για επικοινωνία σχεδόν τσάμπα.. Απο εμένα σωστά έπραξαν οι εταιρίες. Την υψηλή τιμή μας την έχει βάλει καπέλο το κράτος που εφάρμοσε ΦΠΑ και μας παίρνει νταβατζιλικι 1.5 ευρώ στα 12 ευρω. Να σου θυμήσω πως οτιδηποτε ειναι μαζικό το έχουν ξεσκίσει στους φόρους. Η βενζινη βγαίνει από το διυλιστήριο 60 λεπτα το λίτρο και φτάνει στην τσέπη σου 1.6 ευρω . 1 ολόκληρο ευρώ φόρος στο κράτος ανα λίτρο.. Ελα ρε και εσυ με τους φορους. Πως θα παρουν τα 20K το μηνα οι βουλευτες? Κλεφτες θα γινουν? Δεν παραγουν τιποτα απολυτως και περνουν τα περισσοτερα χρηματα απο ολους απλα καθοντας σε μια καρεκλα και κοιμουνται. 1 λεπτό πριν, Goriillaki5 είπε καλησπέρα σας! ήθελα να κάνω μια ερώτηση για απλό σερφαρισμα,εδώ ,στο ιντερνετ γενικά,χωρίς προβολή σε video ,youtube κτλ,την ώρα Μ/Ο με 3G data,πόσα ΜΒ τρώγονται; ( what's Up Cosmote) Οχι πανω απο 50-60mb αναλογα και το site. Το insomnia/tapatalk δεν τρωνε πολυ. Κανα verge πχ τρωει. 1
Pwpwpw Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, badbad είπε Δεν είναι αναγκαστική ακόμα κάθε μήνα και επιπλέον δεν υπάρχει συμβόλαιο καρτοκινητής που να σου προσφέρει αυτά που δίνει η καρτοκινητή σε αυτά τα λεφτά. Απλά μάθανε όλοι viber και messenger μιας και βρίσκεις wifi παντού και νομίζουν πως μπορούν να μην ανανεώνουν ποτέ το υπόλοιπο τους, καθώς καλύπτουν και τις ανάγκες τους για επικοινωνία σχεδόν τσάμπα.. Απο εμένα σωστά έπραξαν οι εταιρίες. Την υψηλή τιμή μας την έχει βάλει καπέλο το κράτος που εφάρμοσε ΦΠΑ και μας παίρνει νταβατζιλικι 1.5 ευρώ στα 12 ευρω. Να σου θυμήσω πως οτιδηποτε ειναι μαζικό το έχουν ξεσκίσει στους φόρους. Η βενζινη βγαίνει από το διυλιστήριο 60 λεπτα το λίτρο και φτάνει στην τσέπη σου 1.6 ευρω . 1 ολόκληρο ευρώ φόρος στο κράτος ανα λίτρο.. Δεν διαφωνω σε κατι απο αυτα που γραφεις. Επιπλεον δεν ειπα οτι ειναι αναγκαστικη η ανανεωση καθε μηνα, σχολιασα ενα μυνημα πιο πανω που ελεγε οτι πιθανον να γινει υποχρεωτικη ανανεωση καθε μηνα στην καρτοκινητη καποια στιγμη. 1
Arkin Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε Δεν διαφωνω σε κατι απο αυτα που γραφεις. Επιπλεον δεν ειπα οτι ειναι αναγκαστικη η ανανεωση καθε μηνα, σχολιασα ενα μυνημα πιο πανω που ελεγε οτι πιθανον να γινει υποχρεωτικη ανανεωση καθε μηνα στην καρτοκινητη καποια στιγμη. Αν γινει υποχρεωτικη καθε μηνα και μεινει μονο η 10αρα καρτα πολυς κοσμος θα φυγει. Ηδη εχουν κοπει διπλες τριπλες καρτες που απλα τις ειχαν και τις εβαζαν καρτα μια φορα το χρονο. Μετα παμε σε voip ξανα λεω δεν ειναι αυτοι μαγκες αλλα εμεις. Αρκει να ξερουμε την δυναμη μας. 3 ώρες πριν, cabdik είπε Εγω θα ηθελα να ρωτησω κατι πραγματικα σοβαρο και ουσιαστικο........ αυτη η κινηση των 3 μεγαλων εταιριων κινητης, δεν συνιστα καρτελ? η θεωρειται κινηση "ανταγωνισμου"....? Καρτελ ειναι αλλα η ΕΕΤΤ δεν κανει τιποτα. 1
Pwpwpw Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Arkin είπε Αν γινει υποχρεωτικη καθε μηνα και μεινει μονο η 10αρα καρτα πολυς κοσμος θα φυγει. Ηδη εχουν κοπει διπλες τριπλες καρτες που απλα τις ειχαν και τις εβαζαν καρτα μια φορα το χρονο. Μετα παμε σε voip ξανα λεω δεν ειναι αυτοι μαγκες αλλα εμεις. Αρκει να ξερουμε την δυναμη μας. Σου ειπα οτι δεν εχει νοημα να γινει μηνιαια, πιο πιθανο να καταργηθει μετα, καρτοκινητη να πληρωνεις αναγκαστικα 10-12 ευρω τον μηνα δεν εχει νοημα να υπαρχει ειναι συμβολαιο. Οσο για τις διπλες και τις τριπλες καρτες καλα κανανε και τις κοψανε.Αν εχεις 10 καρτες απλα για να τις εχεις χωρις να τις χρησιμοποιεις και βαζεις μια καρτα το χρονο ισο να μην γινει φραγη ποιος ο λογος να τις εχεις.Αν την ειχες πραγματικα αναγκη και την χρησιμοποιουσες δεν θα εκανες ανανεωση 1 φορα τον χρονο, Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από Pwpwpw
Προτεινόμενες αναρτήσεις