cabdik Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 εναλλακτικες λυσεις, υπαρχουν αλλα δεν μπορουν να μας καλυψουν 100%, καθως πολλες απο τις λυσεις (Πχ Viber, Whatsapp) χρειαζονται και την SIM το παροχου για DATA και Αριθμο συνδεσης...! αν υπαρχει καποια αλλη εφαρμογη-παροχος που μπορει να λειτουργησει χωρις SIM/αριθμο ή με vsim και θελει μονο Wifi, εμενα προσωπικα μου αρκει....!!!!!
zio10 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, spectaculator είπε Θα είχε επιλογές, αν είχε και συνείδηση! Αφού καταπίνει ότι του πετάξουν, δεν του δίνουν κι επιλογές. Έτσι πάει, πουλάνε δεν χαρίζουν. Αν η κατανάλωση έπεφτε κατά 50% θα έβλεπες μετά τι τούμπες θα έκαναν οι πάροχοι. 1 ώρα πριν, sezebo είπε Τώρα είναι αργά. Έπρεπε να είχαμε καταναλωτική συνείδηση από χρόνια πριν την κριση. Τώρα θα το τρώμε ασαλιωτο και δε θα βγάζουμε κιχ. Το κινητό έχει γίνει είδος πρώτης ανάγκης πλέον. Άρα δεν γίνεται να υπάρχει αυτό που λέτε καταναλωτική συνείδηση, δεν μας παίρνει. Όσο μπορεί ο καθένας και όπως τον συμφέρει θα το χρησιμοποιεί. Αυτός που μπορεί και χρειάζεται να βάλει κάρτα θα βάλει. Το πολύ πολύ να γίνει καμιά ανούσια κίνηση τύπου σήμερα 14 Μάρτιου μην βάλει κανείς κάρτα στο κινητό του κτλ γραφικά. Μόνο άλλη εταιρεία που να προσφέρει κάτι άλλο μπορεί να το σπάσει αυτό. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από zio10 4
Itsme.pit Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Στη wind το φοιτητικό πακέτο των 8.5€ το πήγαν 10€ οπότε και 10€ κάρτα να έβαζες δεν θα έφτανε για το πακέτο . Το "καλο" της υπόθεσης είναι ότι από την εφαρμογή μπορείς να ανανεώσεις με 12€.
kremenarasi Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Καλά Νέα και από την Q-Card. Δεν υπάρχει πλέον κάτω από 10€ μέσα από την εφαρμογή της στα κινητά. Μέχρι προχθές υπήρχε από 5 ευρώ και πάνω. Στην Αλβανία εδώ και χρόνια κρατάνε προμήθεια τα περίπτερα για τα καρτοκινητα. Και στην Καλλιθέα η Πήρα κάρτα 10€ από περίπτερο και μού ζήτησε 10.50€. Χωρίς απόδειξη τα 50 λεπτά κλεψιά δεν είναι!!! 1
Alxnks Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 8 λεπτά πριν, Itsme.pit είπε Στη wind το φοιτητικό πακέτο των 8.5€ το πήγαν 10€ οπότε και 10€ κάρτα να έβαζες δεν θα έφτανε για το πακέτο . Το "καλο" της υπόθεσης είναι ότι από την εφαρμογή μπορείς να ανανεώσεις με 12€. οχι μονο αυξηθηκε (και παρεμεινε το χρονικο διαστημα των 25 ημερων), αλλά και μειωθηκαν και οι παροχες τυπου μπονους με δωρεαν ΜΒ λογω ανανεωσης. 1
micos000 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, kremenarasi είπε Χωρίς απόδειξη τα 50 λεπτά κλεψιά δεν είναι!!! Όχι. Είναι καθ' όλα νόμιμο. -> https://www.aftodioikisi.gr/oikonomia/xoris-apodeixi-oi-kartes-ananeosis-xronou-omilias-kinitis-tilefonias/ Επίσης, το 0,30 ή 0,50 λεπτά τα ορίζει ο μεταπωλητής -> https://www.eleftheria.gr/οικονομία/item/174203-νόμιμη-η-προμήθεια-στις-κάρτες-κινητής.html 1
spectaculator Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 24 λεπτά πριν, zio10 είπε Το κινητό έχει γίνει είδος πρώτης ανάγκης πλέον. Άρα δεν γίνεται να υπάρχει αυτό που λέτε καταναλωτική συνείδηση, δεν μας παίρνει. Όσο μπορεί ο καθένας και όπως τον συμφέρει θα το χρησιμοποιεί. Αυτός που μπορεί και χρειάζεται να βάλει κάρτα θα βάλει. Το πολύ πολύ να γίνει καμιά ανούσια κίνηση τύπου σήμερα 14 Μάρτιου μην βάλει κανείς κάρτα στο κινητό του κτλ γραφικά. Μόνο άλλη εταιρεία που να προσφέρει κάτι άλλο μπορεί να το σπάσει αυτό. H καταναλωτική συνείδηση εφαρμόζεται σε οτιδήποτε καταναλώνεις είτε είναι είδος πρώτης ανάγκης, είτε όχι. 2
maxdore217 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, Itsme.pit είπε Στη wind το φοιτητικό πακέτο των 8.5€ το πήγαν 10€ οπότε και 10€ κάρτα να έβαζες δεν θα έφτανε για το πακέτο . Το "καλο" της υπόθεσης είναι ότι από την εφαρμογή μπορείς να ανανεώσεις με 12€. Όχι κάνεις λάθος. Υπάρχει ακόμα το πακέτο με τα 8.5€ (απλά σου ήρθαν πολλά άλλα spam ως προωθητική ενέργεια από την εταιρία και κατάλαβες ότι θα ισχύει από εδώ και εμπρός ένα καινούργιο που έστελναν συνέχεια και ήθελε 10€ για να ενεργοποιηθεί , βέβαια με μικρές επιπλέον παροχές αλλά όλοι εμείς θέλουμε με 10€ κάρτα και 8.5 να κάνουμε την δουλειά μας όχι με περισσότερα ) για την ώρα ισχύει κανονικά και η ανανέωση των 10€ στο site , για κάποιον που είπε πίσω αν το πάνε 15 €, εγώ προσωπικά θα την βγάλω και την πετάω στα σκουπίδια ( συμπηρωματικό νούμερο ήταν να μην φορτώνω την κύρια σύνδεση ) αν είναι να έχω 5€ επιπλέον έξοδα δεν κάνουμε δουλειά να μου λείπει 60€ τον χρόνο επειδή τους την βάρεσε έτσι απλά! είναι πολλά ( τιμή ανά Νούμερο ) Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από maxdore217
dimitridegrecia Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Φοιτητικό συμβόλαιο Vodafone με 16 ευρώ το μήνα 300 προς όλους και 300 sms και 4GB internet. Δέχονται και ληγμένα πάσα φοιτητικά να ξέρετε (ή αν έχετε παλιό επικυρωμένο αντίγραφο - όπως εγώ). Και το κρατάς για πάντα.
nipoa Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 πιστευω οτι τα 5 ευρω στην ανανεωση ΠΡΕΠΕΙ να επανελθουν. πρεπει να οργανωθουμε να τους κραξουμε τους γελοιους φαταουλες 2 1
Pwpwpw Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, spectaculator είπε H καταναλωτική συνείδηση εφαρμόζεται σε οτιδήποτε καταναλώνεις είτε είναι είδος πρώτης ανάγκης, είτε όχι. Καλα δεν ισχυει αυτο στα πραγματικα ειδη πρωτης αναγκης. Δηλαδη αν ξαφνικα αυξησουν υπερμετρα το νερο θα πρπει να πεθανουμε απο αφυδατωση απο αντιδραση. 4 λεπτά πριν, dimitridegrecia είπε Φοιτητικό συμβόλαιο Vodafone με 16 ευρώ το μήνα 300 προς όλους και 300 sms και 4GB internet. Δέχονται και ληγμένα πάσα φοιτητικά να ξέρετε (ή αν έχετε παλιό επικυρωμένο αντίγραφο - όπως εγώ). Και το κρατάς για πάντα. Ποσο ληγμενο δεχονται? Αν τους παω ενα προ 7 ετων ληγμενο το δεχονται?😂 Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από Pwpwpw
spectaculator Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε Καλα δεν ισχυει αυτο στα πραγματικα ειδη πρωτης αναγκης. Δηλαδη αν ξαφνικα αυξησουν υπερμετρα το νερο θα πρπει να πεθανουμε απο αφυδατωση απο αντιδραση. Δεν είναι το ίδιο. Το νερό, όπως και κάποια άλλα στρατηγικά τα ελέγχει το κράτος. Χωρίς νερό θα πάθεις αφυδάτωση, αλλά με λιγότερο ή καθόλου πίτσι-μίτσι στο κινητό δεν θα πάθεις τίποτα. 3 1
Pwpwpw Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, spectaculator είπε Δεν είναι το ίδιο. Το νερό, όπως και κάποια άλλα στρατηγικά τα ελέγχει το κράτος. Χωρίς νερό θα πάθεις αφυδάτωση, αλλά με λιγότερο ή καθόλου πίτσι-μίτσι στο κινητό δεν θα πάθεις τίποτα. Εχουμε και τετοιο ελα ρε🤣 Περα απ την πλακα, προφανως το κινητο δεν ειναι ειδος πρωτης αναγκης με την εννοια του ορου, αλλα καλως η κακως πλεον η κινητη τηλεφωνια ειναι αναποσπαστο κομματι της καθημερινοτητας μας.Οπως ξανα ειπα και πιο πριν, εμενα δεν με πειραζει τοσο να μου ζητανε μια 10αρα καρτα ανενωσης καθε 2-3 μηνες, ετσι και αλλιως η συντριπτικη πλειοψηφια μια 10αρα καρτουλα για να μην πω τον μηνα, τουλαχιστον το 2μηνο σιγουρα την βαζει.Αν δεν βαζεις ουτε ενα 10ευρω στο τριμηνο, ε συγνωμη σημαινει δεν τον χρειαζεσαι/χρησιμοποιεις τον αριθμος, διακοψε τον. Εμενα αυτο που μου καθεται στο λαιμο ειναι τα πακετα των δεδομενων οπως ξανα ειπα, που τα πουλανε πραγματικα λες και ειναι χρυσος στην ελλαδα.Ειδα τιμες αναλογα πακετα που προσφερουν στο εξωτερικο και δεν ηξερα αν πρπει να γελασω η να κλαψω. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από Pwpwpw 7
dimitridegrecia Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 10 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Καλα δεν ισχυει αυτο στα πραγματικα ειδη πρωτης αναγκης. Δηλαδη αν ξαφνικα αυξησουν υπερμετρα το νερο θα πρπει να πεθανουμε απο αφυδατωση απο αντιδραση. Ποσο ληγμενο δεχονται? Αν τους παω ενα προ 7 ετων ληγμενο το δεχονται?😂 Εγώ τους πήγα το δικό μου που έληξε το 2011! Το παιξα και λίγο "αχ δεν ξέρω, γίνεται?" και μου πε η κοπελιά ναι μωρέ εντάξει θα το περάσουμε μην ανησυχείτε. Σημειωτέον ήρθα από άλλη εταιρεία, δεν είχα ήδη στη βονταφον συμβόλαιο ή καρτοκινητό ε! Εκεί φαντάζομαι δεν θα το παίξουν βλάκες!
kr0m Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, polaki είπε Ωραία και όταν δεν γίνει τίποτα και στο "φεισμπουκ" θα κάνουμε ομαδικό Snapchat? τι παει να πει "οταν δεν γινει τιποτα και στο φεισμπουκ"; "οταν δεν γινει"; δηλαδη εσυ το θεωρεις αποτυχια πριν καν ξεκινησει; απ΄το να ειρωνευεσαι γραφοντας χαζομαρες, προτεινω να παραθεσεις εσυ καποια προταση πιο υλοποιησιμη, και αποτελεσματικοτερη απο την δικη μου. θες να κλαιγεσαι σε ενα τεχνολογικο φορουμ που ΠΟΣΟΙ να το διαβαζουν, και ΠΟΣΟΙ να ασχολουνται με το συγκεκριμενο thread βλεποντας την απατεωνια να πηγαινε συννεφο Ή να κανεις μια προσπαθεια να ξεκινησεις κατι στο φεισμπουκ, που σπανια θα βρεις ατομα να μην εχουν, και που μεχρι και στη σελιδα του whats up να μπεις θα δεις οτι μονο κραξιμο τρωνε;; πονταρω οτι θες την πρωτη επιλογη. παιδια, οταν δε μας αρεσει μια κατασταση, προσπαθουμε να την αλλαξουμε, δεν κοιταμε μονο λεμε "α ντροπη αισχος απατεωνια"...εαν θελετε να αντιδρασετε η να μποικοταρετε η οτιδηποτε, οργανωθειτε και οπου βγει. οσοι καθεστε και κλαιγεστε και δεν ειστε προθυμοι να κανετε απολυτως τιποτα, καθιστε ρουφηξτε το αυγο σας μεχρι να εξισωθουν οι τιμες καρτοκινητων με αυτες των συμβολαιων. ελπιζω να ειστε ευχαριστημενοι με τα εξαιρετα πακετα των 7 ΕΥΡΩ (!!!!) για 700mb (!!!!) απ'το whats up, και μαλλον ειστε γιατι δε βλεπω να διαμαρτυρεται κανεις. το 73' στην αμερικη εκαναν μποικοταζ μια εβδομαδα στο κρεας για μια αυξηση 5 τα εκατο στην τιμη του, και πετυχαν μειωση της. εδω, εχουμε αυξηση της τιμης 20%, αθλια πακετα, και ακομα καθομαστε! ντροπη! 4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις