Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Οντως? Σου εβαλε αυτοματα προγραμμα? Στην κοσμοτε σε ενα συμβολαιο που εχω, αν δεν εχεις κανει φραγη στα δεδομενα μολις εξαντληθει το πακετο σιυ και συνεχισεις να χρησιμοποιεις δεδομενα καταλαθος για παραδειγμα απ το δικτυο, χωρις να κανεις εσυ αγορα καποιο πακετου Mb σε χρεωνει την μανα του και τον πατερα του, δεν εχω ξανα ακουσει να γινετε "αυτοματη αγορα πακετου".

Ναι, μου έβγαλε αυτόματα πρόγραμμα. Αν θυμάμαι καλά, πριν κανά 3 χρόνια με είχαν ρωτήσει αν θέλω να υπάρχει σαν "καβάντζα" μια επιλογή για επιπλέον δεδομένα σαν πακέτο και είχα πει ναι. Τώρα αν η vf φέρθηκε τόσο σωστά και μου ενεργοποίησε αυτό το πακέτο αυτόματα δεν ξέρω.

• Απαντ. 550
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε

Τι σχεση ειχει το ενα με το αλλο ρε φιλε ειναι λογικη αυτη? Δηλαδη αν εσυ πας και αγορασεις μερσεντες και την αμεσως επομενη μερα πανε την βενζινη στα 3 ευρω το λιτρο θα πεις "α ωραια χεστηκα αφου πηρα μερσεντες τι με νοιαζει να πληρωνω και 200ευρω το καθε φουλαρισμα".

Απλά όταν βλέπουν να κυκλοφορεί χρήμα τους πιάνει η απληστία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, czarjuly είπε

Απλά όταν βλέπουν να κυκλοφορεί χρήμα τους πιάνει η απληστία

Οπως και να χει δεν εχει σχεση το ενα με το αλλο.Δλδ τι προτεινεις να κυκλοφορουμε με 3310 εν ετη 2019 μπας και βγαλουνε παλι 3ευρες καρτες?

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, sezebo είπε

ετσι χωρις σαλιο.

Να μαθει ο ελληνας και να αποκτησει καταναλωτικη συνείδηση

Δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση τι να κάνει να μείνει χωρίς κινητο για να κανει αντίσταση.

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγω θα ηθελα να ρωτησω κατι πραγματικα σοβαρο και ουσιαστικο........ αυτη η κινηση των 3 μεγαλων εταιριων κινητης, δεν συνιστα καρτελ?   η θεωρειται κινηση "ανταγωνισμου"....?    

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Οπως και να χει δεν εχει σχεση το ενα με το αλλο.Δλδ τι προτεινεις να κυκλοφορουμε με 3310 εν τελη 2019 μπας και βγαλουνε παλι 3ευρες καρτες?

Τώρα πια είναι αργά ο κύβος ερρίφθη!

Δημοσ.

ρε παιδες με τις καρτες σιμ που υπαρχουν σε διαφορους συναγερμους, gps και λοιπα εργαλεια για μια ωρα αναγκης τι θα γινει;

το κατανοω να κανεις μια ανανεωση το χρονο ωστε να τα διατηρεις... αλλα ετσι που καταντησαν πρεπει να πληρωνεις 2-3 συμβολαια για να σου δινει τη δυναντοτητα να κανεις ενα τηλ και ενα μηνυμα σε ωρα αναγκης.

• Like 6
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Capt.staros είπε

Δεν εχεις αδικο αλλα πολλοι εχουμε δευτερο νουμερο που χρησιμοποιουμε ελαχιστα, οι γονεις για τα παιδια τους κτλ.....

Αυτο που γινεται ειναι απαραδεκτο.

Έτσι ακριβώς. Εγώ έχω 2 καρτοκινητά στα παιδιά μου και θα πρέπει να δίνω κάθε μήνα μαζί με το δικό μου 36€ το μήνα σε λιγο καιρό. Όταν όμως πήγα σε όλους και ζήτησα οικογενειακό πακέτο όλοι μου ζήτησαν 60 € για 2 συσκευές όχι 3 που θέλω,η μια γραμμή συμβόλαιο και αν θελω να προσθέσω άλλο 1 συν 20€ δηλαδή σύνολο 80€ το μήνα. 

• Like 3
Δημοσ.

Ισχυει οτι τα καταστηματα δεν βγαζουν απο τον αυλο. Ισχυει και οτι επιβαρυνεται με ασχημο τροπο και χωρις εναλλακτικη ο καταναλωτης. Και ναι ειναι ξεκαθαρα κινηση καρτελ, εχει πεσει το εσοδο φαινεται και πρεπει να ανεβει.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βρε παιδια, γιατι προσπαθειτε να αναλυσετε και να εξηγησετε τα αυταποδεικτα...?  

οταν γινεται μια ΙΔΙΑ κινηση, απο ολες τις εταιρειες που αφορουν τον ιδιο τομεα, γιατι πιπιλαμε το δακτυλο?   ειναι η δεν ειναι ΚΑΡΤΕΛ?  που ειναι ο "Ελευθερος Ανταγωνισμος"...?

εδω χρειαζονται καταγγελιες σωρηδον, σε ολες τις αρμοδιες αρχες, αλλα και πιο περα, σε Ευρωπαικες αρχες, γιατι εδω στην ελλαδα κανουν και το κοροιδο οι αρχες ......!!!  

Επεξ/σία από cabdik
  • Like 6
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αντι να κανουν μειωσεις στα καρτοκινητα λογω δυσκολων εποχων κανουν αυξησεις με προθεσμια απο 2-3 μηνες μεχρι να ξαναναεωσεις, στο τελος οπως λετε καρτοσυμβολαιο μη σας πω συνδεση ετσι οπως το πανε.

Επεξ/σία από sakis212
Δημοσ.

ειναι η τριτη φορα που βλεπω τετοιο θρεντ τον τελευταιο καιρο, και για τριτη φορα θα γραψω τα ιδια με τις δυο προηγουμενες : 

απ'το να κλαιγομαστε 10-15 ατομα εδω μεσα, και να λεμε ποσο κλεφτες/λαμογια/απατεωνες/εκμεταλλευτες ειναι οι παροχοι κινητης τηλεφωνιας στην ελλαδα, θα ηταν σιγουρα πιο παραγωγικο και χρησιμο να πηγαιναμε ενα βημα παραπερα. εφοσον ολοι μας συμφωνουμε οτι δε μας αρεσει η τιμολογιακη πολιτικη τους, τι κανουμε για αυτο; θα λεμε τα ιδια και τα ιδια στο ινσομνια καθε βδομαδα;

μια σελιδα στο φεισμπουκ πιστευω θα ηταν η καλυτερη λυση, καθως και μονο απ'οσους κραζουν τους παροχους στις επισημες σελιδες τους, θα ειχε υποστηριξη. 
απ'το να μαστε ολο μπλαμπλαμπλα εδω μεσα χωρις να κερδιζουμε απολυτως τιποτα, θα προτιμουσα να το παμε παραπερα σιγουρα.

εαν προτιθεσαι εσυ που το διαβαζεις αυτο να την φτιαξεις, φτιαξτην, αλλιως πες απλα πως ενδιαφερεσαι. ειναι κριμα να περνανε ετσι τετοιες αδικιες.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, kr0m είπε

θα λεμε τα ιδια και τα ιδια στο ινσομνια καθε βδομαδα;.......
.

.... μια σελιδα στο φεισμπουκ πιστευω θα ηταν η καλυτερη λυση.

Ωραία και όταν δεν γίνει τίποτα και στο "φεισμπουκ" θα κάνουμε ομαδικό Snapchat? 

29 λεπτά πριν, sakis212 είπε

αντι να κανουν μειωσεις στα καρτοκινητα λογω δυσκολων εποχων κανουν αυξησεις με προθεσμια απο 2-3 μηνες μεχρι να ξαναναεωσεις, στο τελος οπως λετε καρτοσυμβολαιο μη σας πω συνδεση ετσι οπως το πανε.

Ακριβώς γιαυτό κάνουν αυξήσεις. Γιατί οι δύσκολες εποχές είναι και για αυτούς, οπότε απτο να έχουν να συντηρούν ένα δίκτυο με εκατομμύρια νούμερα τών 5€ το μήνα, φυσικά και προτιμάνε να ανεβάσουν τεχνιέντως τις τιμές με το να μειώνουν το χρόνο που μπορείς να μείνεις χωρίς ανανέωση. Δυστυχώς..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...