notist Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε Εμενα δεν θα με πειραζε τοσο η ανανεωση καθε 2-3 μηνες παντως, λιγο πολυ η πλειοψηφια μια 10αρα καρτουλα εστω καθε 2-3 μηνες την βαζει.Ειναι σπαστικο βεβαια αυτο το "με το ετσι θελω ανανεωση" αλλιως να νιωθεις οτι ανανεωνεις απο επιλογη αλλιως οτι το κανεις με το ζορι. Εμενα αυτο που με ενοχλει πολυ ειναι τα πακετα που δινουνε και ειδικοτερα τα πακετα των mb. Tα δεδομενα εν ετη 2019 που χρησιμοπουνται κατα καρον ειναι αστεια ακριβα.Αγοραζεις ιντερνετ και νιωθεις οτι αγοραζεις χρυσο απο κοσμηπατοπωλειο. Και εκεί το ίδιο κάνανε. Μας δώσανε το τυράκι και τσιμπήσαμε. Στην αρχή γιορτές τριήμερα Πάσχα κτλ δωρεάν. Μετά 1€ μετά 2€ και πάει λέγοντας. Για την ανανέωση συμφωνώ και γω.
Pwpwpw Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, notist είπε Και εκεί το ίδιο κάνανε. Μας δώσανε το τυράκι και τσιμπήσαμε. Στην αρχή γιορτές τριήμερα Πάσχα κτλ δωρεάν. Μετά 1€ μετά 2€ και πάει λέγοντας. Για την ανανέωση συμφωνώ και γω. Ναι οι τιμες στα δεδομενα ειναι τραγικες.Αν μπεις και δεις τα συμβολαια/καρτοσυμβολαιο ποσα Mb περιλαμβανουν ειναι να γελας και να κλαις μαζι.Αν ειναι να κανεις συμβολαιο και να σου χει 300Mb ιντερνετ το μηνα εγω το βλεπω σαν κοροιδια.Πες ρε αδερφε δεν δινω καθολου mb πιο τιμιο θα ηταν, να τα κανω τι τα 300mb το μηνα.Ενα βιντεακια 5λεπτο να δω πανε εφυγαν. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από Pwpwpw 1 1
Fortistis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δεν μπορεί κάποιος στην Ελλάδα να πάρει καρτοκινητή από άλλη ευρωπαϊκή χώρα;
micos000 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε να τα κανω τι τα 300mb το μηνα.Ενα βιντεακια 5λεπτο να δω πανε εφυγαν. Τι λες τώρα. Σιγά μη θέλεις να κάνεις και βιντεοκλήσεις με τις ώρες. Εγώ με συμβόλαιο έχω 400ΜΒ και μου περισσεύουν για νορμάλ χρήση όπως πληρωμές, viber, messenger, λίγο browsing, ebay, insomnia κτλ. Εννοείτε ότι youtube σε 720p δε θα δω, ούτε netflix.
Pwpwpw Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, micos000 είπε Τι λες τώρα. Σιγά μη θέλεις να κάνεις και βιντεοκλήσεις με τις ώρες. Εγώ με συμβόλαιο έχω 400ΜΒ και μου περισσεύουν για νορμάλ χρήση όπως πληρωμές, viber, messenger, λίγο browsing, ebay, insomnia κτλ. Εννοείτε ότι youtube σε 720p δε θα δω, ούτε netflix. Ρε φιλε οκ δεν λεω να βλεπεις ταινια στο κινητο, ενα παραδειγμα εφερα για να δειξω ποσο αστεια ειναι τα δεδομενα που δινουν. Με 400mb αν σου περισσεουν μπραβο σου, εισαι η εξαιρεση. 400mb αν χρησιμοποιεις καθημερινα τα δεδομενα για απλο σερφαρισμα, λιγα social media κτλ δεν φτανουν ουτε για ζητω σε ενα μηνα. Τωρα εσυ αν εννοεις νορμαλ χρηση, ανοιγω τα δεδομενα 10 λεπτα την μερα οκ. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από Pwpwpw 2
micos000 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν ανέφερα fb ή instagram. Αυτά είναι χαβούζες δεδομένων! Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από micos000 1
sezebo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, zio10 είπε Πρέπει να έχεις και επιλογές για να το κάνεις αυτό, αν κάνουν όλοι το ίδιο τι να κάνεις; Τώρα είναι αργά. Έπρεπε να είχαμε καταναλωτική συνείδηση από χρόνια πριν την κριση. Τώρα θα το τρώμε ασαλιωτο και δε θα βγάζουμε κιχ. 1
Pwpwpw Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, micos000 είπε Δεν ανέφερα fb ή instagram. Αυτά είναι χαβούζες δεδομένων! Ε αυτο σου λεω δεν χρειαζεται να πας στο αλλο ακρο και να μου λες "σιγα μην κανω βιντεοκλησεις με τι ωρες" δεν ειπα αυτο. Για μια απλη χρηση, με λιγο απλο σερφαρισμα, λιγα social media κτλ τα 400Mb που λες εσυ το μηνα, λειαν επιεικως και με συγκρατημενη χρηση σε ενα 10ημερο αντε 2 εβδομδες εχουν εξαντληθει χωρις να κανεις καμια απολυτως υπερβολη. Για μενα ενα ετη 2019 δεν θα επρπε να χρεωνουν τα δεδομενα χρυσο και να τα δινουν με το σταγονομετρο. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από Pwpwpw 1
micos000 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Το "βιντεοκλήσεις" το ανέφερα γιατί την πάτησα. Έκανα βιντεοκλήση με Καναδά στο viber από το σπίτι και κάτι χτυπούσε από πίσω αλλά δεν έδωσα σημασία. Όταν τελείωσα και είδα τα μηνύματα με έλουσε κρύος ιδρώτας. 😨 Ήταν από την vf και το πρώτο με ειδοποιούσε ότι ξεπέρασα το 80% της χρήσης δεδομένων και το 2ο ότι τελείωσαν τα δεδομένα και με χρέωσε 2.5€ για 500ΜΒ (αν θυμάμαι καλά). Είχα ξεχάσει ο βλάκας να ενεργοποιήσω το wifi! 1
Pwpwpw Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, micos000 είπε Το "βιντεοκλήσεις" το ανέφερα γιατί την πάτησα. Έκανα βιντεοκλήση με Καναδά στο viber από το σπίτι και κάτι χτυπούσε από πίσω αλλά δεν έδωσα σημασία. Όταν τελείωσα και είδα τα μηνύματα με έλουσε κρύος ιδρώτας. 😨 Ήταν από την vf και το πρώτο με ειδοποιούσε ότι ξεπέρασα το 80% της χρήσης δεδομένων και το 2ο ότι τελείωσαν τα δεδομένα και με χρέωσε 2.5€ για 500ΜΒ (αν θυμάμαι καλά). Είχα ξεχάσει ο βλάκας να ενεργοποιήσω το wifi! Εξαντληθηκαν τα δεδομενα σου, τα ξεπερασες κατα 500Mb και σου χρεωσε τα 500Mb εκτος προγραμματος μονο 2,5 ευρω? Δεν παιζει κατι τετοιο, η χρεωση των mb εκτος καποιου πακετο ειναι τραγικα υψηλη, σε φαση 500mb μπορει να στα χρεωσουν και 30-40 ευρω. Μαλλον κατι δεν θυμασσι καλα, χρεωση μολις 2,5 ευρω τα 500mb δεδομενα εκτος πακετο δεν παιζει. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από Pwpwpw 1
micos000 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Όχι. δεν ξεπέρασα κατά 500ΜΒ, απλά ξεπέρασα το υπόλοιπο από τα 400ΜΒ που είχα και μου έβαλε αυτόματα πρόγραμμα επιπλέον 500ΜΒ (ή 300, να ήταν, δε θυμάμαι γιατί έχει καιρό που έγινε) μέχρι τέλους του μήνα με 2.5€ Βρήκα το μήνυμα... 5€ για 200ΜΒ ήταν. Με πόνεσε ποιο πολύ γιατί ήμουν απρόσεκτος και όχι για το ποσό. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από micos000
Pwpwpw Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, micos000 είπε Όχι. δεν ξεπέρασα κατά 500ΜΒ, απλά ξεπέρασα το υπόλοιπο από τα 400ΜΒ που είχα και μου έβαλε αυτόματα πρόγραμμα επιπλέον 500ΜΒ μέχρι τέλους του μήνα με 2.5€ Οντως? Σου εβαλε αυτοματα προγραμμα? Στην κοσμοτε σε ενα συμβολαιο που εχω, αν δεν εχεις κανει φραγη στα δεδομενα μολις εξαντληθει το πακετο σιυ και συνεχισεις να χρησιμοποιεις δεδομενα καταλαθος για παραδειγμα απ το δικτυο, χωρις να κανεις εσυ αγορα καποιο πακετου Mb σε χρεωνει την μανα του και τον πατερα του, δεν εχω ξανα ακουσει να γινετε "αυτοματη αγορα πακετου". Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από Pwpwpw
czarjuly Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Από την μια αγοράζουμε i phone και ναυαρχίδες και από την άλλη κλαιγόμαστε για την καρτοκινητή...😛 6 1
Pwpwpw Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, czarjuly είπε Από την μια αγοράζουμε i phone και ναυαρχίδες και από την άλλη κλαιγόμαστε για την καρτοκινητή...😛 Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο ρε φιλε ειναι λογικη αυτη? Δηλαδη αν εσυ πας και αγορασεις μερσεντες και την αμεσως επομενη μερα πανε την βενζινη στα 3 ευρω το λιτρο θα πεις "α ωραια χεστηκα αφου πηρα μερσεντες τι με νοιαζει θα πληρωνω και 200ευρω το καθε φουλαρισμα μπραβο που το αυξησανε". Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από Pwpwpw 4 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, czarjuly είπε Από την μια αγοράζουμε i phone και ναυαρχίδες και από την άλλη κλαιγόμαστε για την καρτοκινητή...😛 Δεν εχεις αδικο αλλα πολλοι εχουμε δευτερο νουμερο που χρησιμοποιουμε ελαχιστα, οι γονεις για τα παιδια τους κτλ..... Αυτο που γινεται ειναι απαραδεκτο. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις