Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε

γραψε την διαδικασια που ακολουθησες για την παραλαβη της ιντερ καρτας....

Μπαίνεις εδώ https://www.intertelecom.gr/mobile/order

Συμπληρώνεις τα στοιχεία σου, επιλέγεις το πακέτο και τον τρόπο αποστολής και πατάς επιβεβαίωση.

Την κάρτα θα στην στείλουν με ACS, (εμένα σε μια μέρα ήρθε), όταν θα την παραλάβεις θα πρέπει να υπογράψεις σε ένα χαρτί που έχει μέσα ο φάκελος, επίσης θα πρέπει να δώσεις στον courier την ταυτότητά σου σε φωτοτυπία. Η ACS θα στείλει τα χαρτιά στην inter telecom και μέσα σε 1-2 εργάσιμες θα ενεργοποιηθεί ο αριθμός. (εμένα λογικά αύριο θα ενεργοποιηθεί) 

Επεξ/σία από pavloa
  • Like 2
  • Confused 1
  • Απαντ. 550
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, pavloa είπε

Μπαίνεις εδώ https://www.intertelecom.gr/mobile/order

Συμπληρώνεις τα στοιχεία σου, επιλέγεις το πακέτο και τον τρόπο αποστολής και πατάς επιβεβαίωση.

Την κάρτα θα στην στείλουν με ACS, (εμένα σε μια μέρα ήρθε), όταν θα την παραλάβεις θα πρέπει να υπογράψεις σε ένα χαρτί που έχει μέσα ο φάκελος, επίσης θα πρέπει να δώσεις στον courier την ταυτότητά σου σε φωτοτυπία. Η ACS θα στείλει τα χαρτιά στην inter telecom και μέσα σε 1-2 εργάσιμες θα ενεργοποιηθεί ο αριθμός. (εμένα λογικά αύριο θα ενεργοποιηθεί) 

10ευρώ η κάρτα sim όταν σε ελληνικό πάροχο κοστίζει 5-7 ευρώ και όταν για νέους αριθμούς τη δίνουν δωρεάν  ;;;; 😂🤣 

Για ορισμένους έχει άλλη αξία το 10ρικο εδώ.. 😂

• Confused 1
Δημοσ.

εκανα την παραγγελια.......ανανεωση πως θα κανω?εχει καποιο app που κατεβαζω?

Μόλις τώρα, guzel είπε

10ευρώ η κάρτα sim όταν σε ελληνικό πάροχο κοστίζει 5-7 ευρώ και όταν για νέους αριθμούς τη δίνουν δωρεάν  ;;;; 😂🤣 

εχεις μεινει πολυ πισω.τουλαχιστον για γουιντ........δεν παμε να γλυτωσουμε το 10ρικο,αλλα τα 60 ανα ετος....

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κόστος κλήσης από ΕΛΛΑΔΑ προς ΕΛΛΑΔΑ
σταθερά και κινητά είναι 0.10€ το λεπτό.

6ευρώ τα 60 λεπτά!!! Παιδιά τι πίνετε;;

😂😂😂

Επεξ/σία από guzel
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, guzel είπε

Ναι αλλά δίνεις 15 ευρώ, 10 ευρώ η sim και 5 ευρώ έχει μέσα. Και κρατάει για ένα χρόνο, χωρίς να χρειάζεται να βάζεις καθε 2 μήνες 10-12 ευρώ κάρτα. Και αν ξεχάσεις να βάλεις σου τρώει οτι έχεις μέσα. Προχθές μου έφαγε 18 ευρώ που ξέχασα να βάλω κάρτα.

Εμένα για τον συναγερμό και για το gps με συμφέρει.  Ο συναγερμός θα μου κάνει κλήση μόνο όταν  χρειαστεί και το gps μόνο αν μου στείλει μήνυμα.

7 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε

εκανα την παραγγελια.......ανανεωση πως θα κανω?εχει καποιο app που κατεβαζω?

Για ανανέωση δες εδώ https://www.intertelecom.gr/mobile/payment-methods

Εφαρμογή απο οτι είδα είχαν παλιά τω΄ρα δεν υπάρχει στο playstore.

Επίσης όταν θα πραλάβεις  θα μπορείς να συνδεθείς στον λογαριασμό σου. Για username τον αριθμό και για password το pin της κάρτας.

Χωρίς τίτλο.jpg

Επεξ/σία από pavloa
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, guzel είπε

Το κόστος κλήσης από ΕΛΛΑΔΑ προς ΕΛΛΑΔΑ
σταθερά και κινητά είναι 0.10€ το λεπτό.

6ευρώ τα 60 λεπτά!!! Παιδιά τι πίνετε;;

😂😂😂

δεν μπορει,λογικα,κάνεις οτι δεν καταλαβαινεις........οποιος χρησημοποιει αρκετα το κινητο,δεν ασχολειται με το παρον νημα.στο παρον νημα,ασχολουμαστε οσοι χρησημοποιουμε ελαχιστα το κινητο εως και καθολου,τον μηνα,για κλησεις,ή εχουμε σιμ σε συναγερμους......και 100 ευρω το λεπτο να κοστιζει η κληση,αν ΔΕΝ κανεις κληση,δεν κοστιζει τπτ.......μετοχος?α?

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε

δεν μπορει,λογικα,κάνεις οτι δεν καταλαβαινεις........οποιος χρησημοποιει αρκετα το κινητο,δεν ασχολειται με το παρον νημα.στο παρον νημα,ασχολουμαστε οσοι χρησημοποιουμε ελαχιστα το κινητο εως και καθολου,τον μηνα,για κλησεις,ή εχουμε σιμ σε συναγερμους......και 100 ευρω το λεπτο να κοστιζει η κληση,αν ΔΕΝ κανεις κληση,δεν κοστιζει τπτ.......μετοχος?α?

Μια χαρά καταλαβαίνω. Εσύ δεν καταλαβαίνεις ότι για να έχεις στην κατοχή σου ελληνικό αριθμό έχει κόστος 5ε/μήνα. (περίπου δύο καφέδες).

τα οποία σου μένουν στην κάρτα για να τα χρησιμοποιήσεις όπως εσύ θέλεις

επιπλέον δεν είναι υποχρεωτικό ούτε ο αριθμός αλλά ούτε και ο συναγερμός .. κοψτα αν δεν σου αρεσει κάτι στις υπηρεσίες που σου παρέχονται. 

• Confused 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, guzel είπε

Μια χαρά καταλαβαίνω. Εσύ δεν καταλαβαίνεις ότι για να έχεις στην κατοχή σου ελληνικό αριθμό έχει κόστος 5ε/μήνα. (περίπου δύο καφέδες).

τα οποία σου μένουν στην κάρτα για να τα χρησιμοποιήσεις όπως εσύ θέλεις

επιπλέον δεν είναι υποχρεωτικό ούτε ο αριθμός αλλά ούτε και ο συναγερμός .. κοψτα αν δεν σου αρεσει κάτι στις υπηρεσίες που σου παρέχονται. 

Ρε φίλε, τι λες;  Ούτε διαβάζεις σωστά τα όσα γράφουμε.

Εκτός χρόνου και τόπου. Άκου εκεί δεν είναι υποχρεωτικό να έχεις συναγερμό. Όταν στο εξωτερικό το credit σου διαρκεί 12 μήνες, ε είναι κοροϊδία εδώ στο Ελλαδισταν να σου τρώνε το υπόλοιπο σε 2 μήνες. Αυτό, μπορείς να το καταλάβεις;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, natural_sgf είπε

Ρε φίλε, τι λες;  Ούτε διαβάζεις σωστά τα όσα γράφουμε.

Εκτός χρόνου και τόπου. Άκου εκεί δεν είναι υποχρεωτικό να έχεις συναγερμό. Όταν στο εξωτερικό το credit σου διαρκεί 12 μήνες, ε είναι κοροϊδία εδώ στο Ελλαδισταν να σου τρώνε το υπόλοιπο σε 2 μήνες. Αυτό, μπορείς να το καταλάβεις;

Γιατί δε πηγαίνεις στο εξωτερικό;

• Sad 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, guzel είπε

Γιατί δε πηγαίνεις στο εξωτερικό;

Έχω πάει. Αυτή είναι η λύση σου; Να λύσεις μικρό πρόβλημα δημιουργώντας ένα ακόμα μεγαλύτερο;

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, guzel είπε

Φτάνει πια η καραμέλα με το εξωτερικό..

Οκ, ο,τι πεις.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, natural_sgf είπε

Οκ, ο,τι πεις.

Ε πώς θα γίνει; Αν δε σου αρέσουν οι υπηρεσίες στη χώρα σου μετακόμισε έξω, ή άνοιξε εταιρεία να πουλάς καλύτερα πακέτα και υπηρεσίες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dollyyy19 είπε

thant,γραψε την διαδικασια που ακολουθησες για την παραλαβη της ιντερ καρτας....

Η διαδικασία είναι αυτή που γράφτηκε παραπάνω.

Εγώ θα συμπληρώσω ότι η σιμ έχει 2 νούμερα. Έναν Ελληνικό αριθμό σταθερού τηλεφώνου που ξεκινάει απο (217) και έναν αριθμό κινητού UK που ξεκινάει απο (0044).

Εσυ επιλέγεις ποιος αριθμός θέλεις να εμφανίζετε όταν καλείς. Στους δικούς μας ανθρώπους εννοείται οτι δίνουμε τον σταθερό ελληνικό και σε αυτούς που δεν θέλουμε να μας ξαναπάρουν τον UK..:P

Επεισης σε δυο τράπεζες που ρώτησα δέχονται κανονικά τον αγγλικό αριθμό για να σου στέλνουν τον κωδικό μέσω sms, αρκεί να τους πας μια βεβαίωση οτι είναι στο όνομά σου. 

Δημοσ.

Τι εγινε  πειράξαμε το καρτελακι σου και στενοχωτηθηκες.Εσυ κοιτα την παρτη σου και μην ασχολεισε με τι θα κανουμε η που θα παμε εμεις.Αιντε.......................

5 λεπτά πριν, guzel είπε

Ε πώς θα γίνει; Αν δε σου αρέσουν οι υπηρεσίες στη χώρα σου μετακόμισε έξω, ή άνοιξε εταιρεία να πουλάς καλύτερα πακέτα και υπηρεσίες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...