Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

13 λεπτά πριν, pavloa είπε

Εμένα σήμερα μου ήρθαν 2 κάρτες inter Telecom για τους συναγερμούς.

Βαρέθηκα να βάζω κάθε 2 μήνες κάρτα. Προχθές έπρεπε να βάλω, το ξέχασα και μου έφαγε τα 18 ευρώ που είχα μέσα. Λέω δεν πάει άλλο και αγόρασα 2 sim inter telecom. Τώρα περιμένω να γίνει η ταυτοποίηση για να ενεργοποιηθούν.

Και για την planetSim έχω ακούσει καλά λόγια. 

Πολλοί την χρησιμοποιούν για συναγερμό όμως είναι μια χαρά και για κλήσεις.

Επεξ/σία από thant
  • Απαντ. 550
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, thant είπε

Εγώ βρήκα εναλλακτική στην Inter Telecom και μέχρι τώρα δεν το έχω μετανιώσει.

Πέταξα νούμερο cosmote που είχα για 15 χρόνια. Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο δεν ήταν οι αυξήσεις αλλά το ότι στους δύο μήνες μου έκλεβαν το υπόλοιπο της κάρτας.

Ο καινούριος αριθμός ανανεώνεται αυτόματα για 12 μήνες κάθε φορά που παίρνεις ή σε παίρνουν τηλέφωνο.

Όποιος δεν μιλάει με τις ώρες και θέλει έναν αριθμό για ώρα ανάγκης τότε είναι μια καλή λύση.

Με πρόθεμα +44 (0044) σου δίνει το νούμερο;

Αν ναι, τότε είναι uk αριθμός και μπορεί ελληνική τράπεζα να μη το δεχτεί (το αναφέρω ως use case).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pavloa είπε

Εμένα σήμερα μου ήρθαν 2 κάρτες inter Telecom για τους συναγερμούς.

Βαρέθηκα να βάζω κάθε 2 μήνες κάρτα. Προχθές έπρεπε να βάλω, το ξέχασα και μου έφαγε τα 18 ευρώ που είχα μέσα. Λέω δεν πάει άλλο και αγόρασα 2 sim inter telecom. Τώρα περιμένω να γίνει η ταυτοποίηση για να ενεργοποιηθούν.

Και για την planetSim έχω ακούσει καλά λόγια. 

Φορητότητα ελληνικού αριθμού δεν γίνεται στην inter telecom ούτε πουθενά αλλού. 

13 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Με πρόθεμα +44 (0044) σου δίνει το νούμερο;

Αν ναι, τότε είναι uk αριθμός και μπορεί ελληνική τράπεζα να μη το δεχτεί (το αναφέρω ως use case).

πλέον δέχονται με δήλωση ότι αριθμό θέλεις.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, guzel είπε

Τι εννοείς οτι δεν γίνετε φορητότητα? 

Επισκέπτης
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, guzel είπε

πλέον δέχονται με δήλωση ότι αριθμό θέλεις.

Δε κατάλαβες. Ρωτάω αν το νούμερο που σου δίνει για το κινητό η inter telecom έχει πρόθεμα +44 (δηλαδή UK).

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Δε κατάλαβες. Ρωτάω αν το νούμερο που σου δίνει για το κινητό η inter telecom έχει πρόθεμα +44 (δηλαδή UK).

Ελληνικό πάντως δεν έχει. Αν είναι 44, 53 τι σημασία έχει;

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, guzel είπε

Ελληνικό πάντως δεν έχει. Αν είναι 44, 53 τι σημασία έχει;

Δεν έχει εν τέλει. Αλλά αφού διάβασα κάπου για +44 ρώτησα για επιβεβαίωση.

Εσύ δεν κατάλαβες ή δεν διάβασες σωστά την αρχική μου ερώτηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως επιμένω, οι τιμές στην καρτοκινητη είναι χαμηλές. Με 10ευρώ έχεις δώρο 1.4gb (1200 MB από CU Shake + 100 MB από πάρε να χεις + 100MB Just surf).

Αν αγοράσεις πακέτο με 8.5 ευρώ εχεις:

+ 200mb internet (σύνολο 1.6gb)

400 λεπτά προς όλους + 300 προς ίδιο πακέτο

300 sms προς όλους + 300 προς ίδιο πακέτο.

και όλα αυτά να μεταφέρονται στον επόμενο μηνα αν δεν καταναλωθούν.

δηλαδη πόσο πιο κάτω να πάνε οι παραπάνω παροχές;;;; 

Επεξ/σία από guzel
  • Sad 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, guzel είπε

Εγώ πάντως επιμένω, οι τιμές στην καρτοκινητη είναι χαμηλές. Με 10ευρώ έχεις δώρο 1.4gb (1200 MB από CU Shake + 100 MB από πάρε να χεις + 100MB Just surf).

Αν αγοράσεις πακέτο με 8.5 ευρώ εχεις:

+ 200mb internet (σύνολο 1.6gb)

400 λεπτά προς όλους + 300 προς ίδιο πακέτο

300 sms προς όλους + 300 προς ίδιο πακέτο.

και όλα αυτά να μεταφέρονται στον επόμενο μηνα αν δεν καταναλωθούν.

δηλαδη πόσο πιο κάτω να πάνε οι παραπάνω παροχές;;;; 

Το πρόγραμμα, δεν το ξέρω, αλλά βλέπω ότι είναι φθηνό, για κάποιον που ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ  αυτές τις παροχές.

Το θέμα είναι ότι ΔΕΝ υπάρχει η επιλογή για κάποιον που θέλει πχ ΜΟΝΟ χρόνο ομιλίας να αγοράσει! Θα ΕΠΡΕΠΕ δηλαδή να υπάρχει η επιλογή και μικρότερων πακέτων!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Το πρόγραμμα, δεν το ξέρω, αλλά βλέπω ότι είναι φθηνό, για κάποιον που ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ  αυτές τις παροχές.

Το θέμα είναι ότι ΔΕΝ υπάρχει η επιλογή για κάποιον που θέλει πχ ΜΟΝΟ χρόνο ομιλίας να αγοράσει! Θα ΕΠΡΕΠΕ δηλαδή να υπάρχει η επιλογή και μικρότερων πακέτων!

Υπάρχει 

https://www.vodafone.gr/vodafone-you/

με 7.5 ευρώ 

https://www.vodafone.gr/eshop/vodafone-mobile/kartokinito/c-100158/

Vodafone international 200 λεπτά με 6 ευρώ 

Επεξ/σία από guzel
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

το θεμα δεν ειναι το πακετο που μπορεις να αγορασεις,αλλα η αναγκαστικη ανανεωση ανα διμηνο με 10ευρω,αλλιως βαζουν φραγη και σε εισερχομενα και σε εξερχομενα,και βεβαιως το ξεκαθαρο κλεψιμο των εναπομειναντων ευρω .αν δεν ειναι κλοπη αυτο,τοτε ποιο ειναι κλοπη?thant,γραψε την διαδικασια που ακολουθησες για την παραλαβη της ιντερ καρτας....

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε

το θεμα δεν ειναι το πακετο που μπορεις να αγορασεις,αλλα η αναγκαστικη ανανεωση ανα διμηνο με 10ευρω,αλλιως βαζουν φραγη και σε εισερχομενα και σε εξερχομενα,και βεβαιως το ξεκαθαρο κλεψιμο των εναπομειναντων ευρω .αν δεν ειναι κλοπη αυτο,τοτε ποιο ειναι κλοπη?thant,γραψε την διαδικασια που ακολουθησες για την παραλαβη της ιντερ καρτας....

Το κλέψιμο εδώ είναι ότι υπήρχαν πολλοί που έκαναν κατάχρηση αριθμών ανανεώνοντας μια φορά τον χρόνο. Είναι οι ίδιοι που γκρινιάζουν τώρα που πρέπει να πληρώσουν για να διατηρήσουν τους αριθμούς τους καθώς δεν τους φτάνει ένας αριθμός 😂

• Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ.

Μεγάλο σφάλμα για μένα το ότι η Q ακολούθησε τις υπόλοιπες εταιρείες σε αυτά τα ζητήματα. Με βάση τα νέα δεδομένα, δεν συμφέρει να έχεις Q γιατί έχει χάσει όλα τα πλεονεκτήματα της.

guzel: Κάποιος που έβαζε μια φορά το μήνα 10 ευρώ δεν επηρεάζεται. Προσωπικά έχω τόσες παροχές με 10 ευρώ φοιτητικό που δεν αξιοποιώ ούτε καν το 20%... Αν όμως κάποιος έχει μικρά παιδιά-παπούδες μια χαρά τους βόλευε με μια κάρτα χωρίς να χρειάζεται να βάζει συνέχεια χρήματα.

Επισκέπτης
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Μεγάλο σφάλμα για μένα το ότι η Q ακολούθησε τις υπόλοιπες εταιρείες σε αυτά τα ζητήματα. Με βάση τα νέα δεδομένα, δεν συμφέρει να έχεις Q γιατί έχει χάσει όλα τα πλεονεκτήματα της.

guzel: Κάποιος που έβαζε μια φορά το μήνα 10 ευρώ δεν επηρεάζεται. Προσωπικά έχω τόσες παροχές με 10 ευρώ φοιτητικό που δεν αξιοποιώ ούτε καν το 20%... Αν όμως κάποιος έχει μικρά παιδιά-παπούδες μια χαρά τους βόλευε με μια κάρτα χωρίς να χρειάζεται να βάζει συνέχεια χρήματα.

Έτσι ακριβώς.

Αλλά ο @guzel κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια.

Όταν δεν σε ενοχλεί η συμπεριφορά καρτελ, το έχεις τερματίσει πιστεύω. Άσχετα με τις λεπτομέρειες η ουσία είναι που μένει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...