banned_acc Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 54 λεπτά πριν, grinder_ είπε Τιμολογιακές αλλαγές για συνδρομητές Καρτοκινητής Vodafone https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/digital-press-office/anakoinoseis/20190503-timologiakes-allages-gia-syndromites-kartokinitis/ Πάει και το μπόνους στις ανανεώσεις αξίας 12€. Πριν λίγο καιρό είχαμε και την μείωση του just surf bonus στα 100MB. Ότι πρέπει για να τσεκάρεις τα mails σου, μην είμαστε και σπάταλοι. Άντε ας βγουν τώρα οι γνωστοί υπάλληλοι να μας πείσουν ότι για την κατάργηση των δώρων φταίει η... "υπερφορολόγηση στην Ελλάδα". Ζητάμε άμεσα φοροαπαλλαγές για το cartel! Όλοι μαζί μπορούμε.😅 Εντάξει, δεν είναι ο Άγιος Βασίλης να μοιράζει δώρα, εταιρεία είναι. Άλλωστε ποιος ανανεώνει από κατάστημα; Σταδιακά θα πάει στο δίμηνο η ανανέωση ΥΓ. δεν εργάζομαι στην vodafone
GREGORYMO Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 44 λεπτά πριν, guzel είπε Εντάξει, δεν είναι ο Άγιος Βασίλης να μοιράζει δώρα, εταιρεία είναι. Άλλωστε ποιος ανανεώνει από κατάστημα; Σταδιακά θα πάει στο δίμηνο η ανανέωση ΥΓ. δεν εργάζομαι στην vodafone Το θέμα είναι ότι από 1 χρόνο που ήταν η ανανέωση, πάει 2 μήνες και αυτό έγινε από τον ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2017 !!!!!!! Δεν λίγο το διάστημα, για τόσο μεγάλη ΑΥΞΗΣΗ ??? 1
Γιαούρτι Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 ποπο κλάψα σε αυτό το thread. Στις αυξήσεις έχετε υπολογίσει και το κόστος των χαρτομάντηλων; 1
banned_acc Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Το θέμα είναι ότι από 1 χρόνο που ήταν η ανανέωση, πάει 2 μήνες και αυτό έγινε από τον ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2017 !!!!!!! Δεν λίγο το διάστημα, για τόσο μεγάλη ΑΥΞΗΣΗ ??? 1 χρόνο μετά, σιγά την αύξηση. Η ΔΕΗ κάνει πιο συχνές. 1
GREGORYMO Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 32 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε ποπο κλάψα σε αυτό το thread. Στις αυξήσεις έχετε υπολογίσει και το κόστος των χαρτομάντηλων; Ο τίτλος " ΠΑΕΙ Η ΚΑΡΤΑ ΤΩΝ 5€......." αυτό δεν υποδηλώνει ????? Η εγω δεν κατάλαβα καλά. 18 λεπτά πριν, guzel είπε 1 χρόνο μετά, σιγά την αύξηση. Η ΔΕΗ κάνει πιο συχνές. Πότε έκανε, τελευταία φορά αύξηση η ΔΕΗ? Το 0.0946 πόσο καιρό ισχύει ?
12180 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Και μόνο ο συγχρονισμός μπαλέτου που έχουν οι εταιρείες κινητής στις απατεωνιές που κάνουν δείχνει ότι η ελεύθερη αγορά ίσως τελικά να μην είναι και τόσο ελεύθερη. Όσο για τα άσχετα περί ΔΕΗ, τα τιμολόγιά της όντως αυξήθηκαν αρκετά πριν μερικά χρόνια ώστε να μπορέσουν να μπουν στο εμπόριο ενέργειας οι διάφοροι Energa, Hellas Power και άλλοι απατεώνες 4
ProponitisTouKanape Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Ωραια, καρτέλ οι Cosmote-Vodafone. Καταλαβαίνω τη δυσφορία γιατί όντως καθε λίγο και λιγάκι κάνουν ανατίμηση ή πετσοκόβουν πακέτα, αλλα δεν βρίσκω ποια είναι η εναλλακτική. Να σταματήσουμε να έχουμε κινητό; Να τις κρατικοποιήσουμε και να επιβάλλουμε κρατικό μονοπώλιο στην τηλεφωνία όπως τα παλιά τα καλά τα χρόνια με τον ΟΤΕ;
*Kopanos* Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Ωραια, καρτέλ οι Cosmote-Vodafone. Καταλαβαίνω τη δυσφορία γιατί όντως καθε λίγο και λιγάκι κάνουν ανατίμηση ή πετσοκόβουν πακέτα, αλλα δεν βρίσκω ποια είναι η εναλλακτική. Να σταματήσουμε να έχουμε κινητό; Να τις κρατικοποιήσουμε και να επιβάλλουμε κρατικό μονοπώλιο στην τηλεφωνία όπως τα παλιά τα καλά τα χρόνια με τον ΟΤΕ; Αν θέλει κάποιος απλα να κρατάει το νούμερο του υπάρχει λύση με με 5€ το δίμηνο, δες εδώ και εδώ τώρα πακέτο με 5 ευρω δεν υπάρχει απλα κρατάς ένα νούμερο με μικρό κόστος.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε Αν θέλει κάποιος απλα να κρατάει το νούμερο του υπάρχει λύση με με 5€ το δίμηνο, δες εδώ και εδώ τώρα πακέτο με 5 ευρω δεν υπάρχει απλα κρατάς ένα νούμερο με μικρό κόστος. Βάζω κανονικά χρήματα κάθε μήνα για να ανανεώνω το πακέτο μου, δεν ήθελα λύση σε αυτό. Ηταν γενική η ερώτηση. Απλώς βλέπω συνέχεια το ίδιο θέμα για τα καρτέλ και ειμαι μαζί με όσους κάνουν παράπονα αλλα δεν ξέρω ποια είναι η εναλλακτική που προτείνουν στη σημερινή κατάσταση.
GREGORYMO Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 13 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Βάζω κανονικά χρήματα κάθε μήνα για να ανανεώνω το πακέτο μου, δεν ήθελα λύση σε αυτό. Ηταν γενική η ερώτηση. Απλώς βλέπω συνέχεια το ίδιο θέμα για τα καρτέλ και ειμαι μαζί με όσους κάνουν παράπονα αλλα δεν ξέρω ποια είναι η εναλλακτική που προτείνουν στη σημερινή κατάσταση. Η ενναλακτικη είναι να ΞΥΠΝΗΣΕΙ η ΕΕΤΤ. Άμεσα, δεν μπορεί να γίνει κάτι, αλλά και η γκρίνια, δεν πάει χαμένη, κάποιοι τα βλεπουν, άσχετα, πως δεν κάνουν κάτι.
thant Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Εγώ βρήκα εναλλακτική στην Inter Telecom και μέχρι τώρα δεν το έχω μετανιώσει. Πέταξα νούμερο cosmote που είχα για 15 χρόνια. Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο δεν ήταν οι αυξήσεις αλλά το ότι στους δύο μήνες μου έκλεβαν το υπόλοιπο της κάρτας. Ο καινούριος αριθμός ανανεώνεται αυτόματα για 12 μήνες κάθε φορά που παίρνεις ή σε παίρνουν τηλέφωνο. Όποιος δεν μιλάει με τις ώρες και θέλει έναν αριθμό για ώρα ανάγκης τότε είναι μια καλή λύση.
Lanike71 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, Γιαούρτι είπε ποπο κλάψα σε αυτό το thread. Στις αυξήσεις έχετε υπολογίσει και το κόστος των χαρτομάντηλων; Περίπου 2% του βασικού μισθού πάει σε κινητό. Να δώσει ο κόσμος και για χαρτομάντηλα; Μην ξεκινήσει κάποιος να λέει "δεν είναι αγαθό πρώτης ανάγκης κλπ". Υπάρχουν χώρες που νομοθέτησαν, το ίντερνετ ας πούμε, ως αγαθό. 1
GREGORYMO Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 18 λεπτά πριν, Lanike71 είπε Περίπου 2% του βασικού μισθού πάει σε κινητό. Να δώσει ο κόσμος και για χαρτομάντηλα; Μην ξεκινήσει κάποιος να λέει "δεν είναι αγαθό πρώτης ανάγκης κλπ". Υπάρχουν χώρες που νομοθέτησαν, το ίντερνετ ας πούμε, ως αγαθό. Εγώ, έζησα και χωρίς κινητό και το χρησιμοποιώ λίγο, δεν μπορείς όμως να μην έχεις, είναι αναγκαίο, για πολλούς λόγους. Όταν λοιπόν το χρησιμοποιεις λίγο, τότε οι οποίες αυξησεις, σου φαίνονται ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ. 1
Krasomak Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) ~Double post έκανα~ Επεξ/σία 4 Μαΐου 2019 από Krasomak
pavloa Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, thant είπε Εγώ βρήκα εναλλακτική στην Inter Telecom και μέχρι τώρα δεν το έχω μετανιώσει. Πέταξα νούμερο cosmote που είχα για 15 χρόνια. Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο δεν ήταν οι αυξήσεις αλλά το ότι στους δύο μήνες μου έκλεβαν το υπόλοιπο της κάρτας. Ο καινούριος αριθμός ανανεώνεται αυτόματα για 12 μήνες κάθε φορά που παίρνεις ή σε παίρνουν τηλέφωνο. Όποιος δεν μιλάει με τις ώρες και θέλει έναν αριθμό για ώρα ανάγκης τότε είναι μια καλή λύση. Εμένα σήμερα μου ήρθαν 2 κάρτες inter Telecom για τους συναγερμούς. Βαρέθηκα να βάζω κάθε 2 μήνες κάρτα. Προχθές έπρεπε να βάλω, το ξέχασα και μου έφαγε τα 18 ευρώ που είχα μέσα. Λέω δεν πάει άλλο και αγόρασα 2 sim inter telecom. Τώρα περιμένω να γίνει η ταυτοποίηση για να ενεργοποιηθούν. Και για την planetSim έχω ακούσει καλά λόγια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις