Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δλδ για  να καταλάβω μπορούμε να πληρώνουμε το Netflix 10ευρω/μήνα αλλά δεν έχουμε να βάλουμε κάρτα και μας φαίνονται πολλά 😂

• Like 2
  • Απαντ. 550
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το είχα γράψει για πλάκα πριν καιρό, βλέποντας προς τα πού πάμε, αλλά τελικά επαληθεύτηκα. Ότι κινείται, θα εκτελείται. Με λίγα λόγια, τρώει ο πολύς κόσμος κουλούρι; Θα φορολογήσουν το κουλούρι στο Θεό. Τρώει η πλειοψηφία γύρο; Επίσης. Το γύρισαν στην καρτοκινητή όλοι και την έβγαζαν με 3-4 ευρώ το μήνα; Σφάξιμο.

Αναμένω να σκίσουν το αέριο για τα αυτοκίνητα ως επόμενη κίνηση. Μόνο 80 λεπτά ακόμα; Απαπαπα.... 

Επεξ/σία από Lanike71
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, guzel είπε

Δλδ για  να καταλάβω μπορούμε να πληρώνουμε το Netflix 10ευρω/μήνα αλλά δεν έχουμε να βάλουμε κάρτα και μας φαίνονται πολλά 😂

Δεν εχουνε ολοι Νετφιχ και φυσικα δεν εχουνε ολοι 12 ευρω  να βαζουνε καρτα 

Επεξ/σία από Gilmen
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Lanike71 είπε

Νομίζω ότι πέρα από τα μοιρολόγια, πρέπει να δούμε ποιές είναι οι καλύτερες εναλλακτικές πλέον.

Καρτοκινητη. Με 8.5 ευρώ έχεις data,ομιλία,sms.. και αν δεν τα καταναλώσεις πάνε στον επόμενο 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, guzel είπε

Καρτοκινητη. Με 8.5 ευρώ έχεις data,ομιλία,sms.. και αν δεν τα καταναλώσεις πάνε στον επόμενο 

Μονό τα SMS δεν μεταφέρονται. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, guzel είπε

Στο CU μεταφέρονται και τα sms 

Δεν το ήξερα καλή φάση να μεταφέρονται όλα. Τώρα με τα πακέτα των 8.5 στη whats up καλό θα είναι να μεταφέρουν και τα SMS σιγά σιγα. 600sms δίνει το πακέτο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως κάνω ανανέωση στο app του whats up με δεκαρικο, εδώ και πάρα πολύ καιρό. Συν ότι είχε δυνατότητα και για 5ευρω, αλλά το βγάλανε 

Στην εποχή που ζούμε, με τις κάρτες να είναι μέσα στη ζωή μας, εγώ προσωπικά σπάνια έχω μετρητά πάνω μου και αν έχω κάνα 20ευρω αν χρειαστεί, δε βλέπω το λόγο να πηγαίνεις στο περίπτερο εφόσον έχεις δυνατότητα μέσω ίντερνετ/κάρτας.

Επεξ/σία από panossar95
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lanike71 είπε

Κανένας να δοκίμασε με data και viber out υπάρχει; Μήπως βγαίνει ελάχιστα φτηνότερα;

Δεν αξίζει. Βάλε CU να βάζεις καρτούλα κάθε μήνα και να έχεις data,ομιλία,sms και όλα τα έξτρα δωράκια που δίνει με online ανανέωση. Δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερη προσφορά. Τώρα που θα κάνουν υποχρεωτικά ανανέωση όλοι θα δούμε και καλύτερα πακέτα και υπηρεσίες  ;)

spacer.png

• Confused 1
Δημοσ.

Αν δεν ανανεωσεις την καρτα σε 2 μηνες μπλοκαρουν τον αριθμο(εισερχομενες/εξερχομενες)μετα απο ποσο διαστημα μπορει να χασεις τον αριθμο;;;Ξερει καποιος;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dannie είπε

Αν δεν ανανεωσεις την καρτα σε 2 μηνες μπλοκαρουν τον αριθμο(εισερχομενες/εξερχομενες)μετα απο ποσο διαστημα μπορει να χασεις τον αριθμο;;;Ξερει καποιος;

Στους 2 μήνες χάνεις το υπόλοιπο σου σε ευρώ, στους 3 μπαίνει φραγή και στους 12 χάνεις τον αριθμό. 

• Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...